Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

2 Aloita ensin kirjautumalla sisään Rednettiin ja menemällä osastoon johon haluat tehdä foorumin. Sinun täytyy olla osaston admin että voit tehdä uuden foorumin. Paina kohdasta ”Luo uusi foorumi.”

3 Kohdassa ”’Kieli” voit valita foorumin kielen. Vaihtoehtoina on kielineutraali, suomi, ruotsi tai englanti. ”Foorumin nimi” kohtaan tulee foorumin otsikko. ”Sisältö” kohtaan voit kirjoittaa haluamasi tekstin. Voit myös lisätä kuvia ja linkkejä kohdassa ”Sisältö.” Kohdassa ”Ryhmät” voit valita missä osastossa julkaiset tämän foorumin.

4 Kohdassa ”Tietojen näkyvyys ryhmille” päätät onko foorumisi julkinen vai yksityinen. Painamalla ”Esikatselu” voit esikatsella foorumiasi ennen kuin julkaiset sen. Kun olet täyttänyt tarvittavat niin paina ”Tallenna” painiketta.

5 Tässä kohtaa voit muokata foorumiasi painamalla ”Muokkaa” kohdasta. Foorumiin pystyt kirjoittaa painamalla ”Luo uusi kirjoitus foorumille” kohdasta.

6 Kohdassa ”’Kieli” voit valita foorumin kirjoituksen kielen. Vaihtoehtoina on kielineutraali, suomi, ruotsi tai englanti. ”Otsikko” kohtaan tulee kirjoituksesi otsikko.Kohdassa ”Foorumi” valitset mihin foorumiin kirjoitat. Itse kirjoituksen kirjoitat kohtaan ”Sisältö.” Voit myös lisätä kirjoitukseen kuvia ja linkkejä.

7 Kohdassa ”Ryhmät” voit valita missä osastossa julkaiset tämän kirjoituksen. Kohdassa ”Sisällön näkyminen ryhmässä” päätät onko kommenttisi foorumissa julkinen vai yksityinen. Painamalla ”Esikatselu” voit esikatsella kirjoitustasi ennen kuin julkaiset sen. Kun olet täyttänyt tarvittavat niin paina ”Tallenna” painiketta.

8 Kohdasta ”Foorumit” löydät tekemäsi foorumit ja kykenet kommentoimaan niihin. Kun olet painanut kohdasta ”Foorumit” päädyt foorumien päävalikkoon jossa näet kaikki tekemäsi foorumit.

9 Jos haluat foorumin etusivulle paina foorumin otsikkoa. Foorumiin voit kirjoittaa painamalla otsikon alapuolella olevaa kommentin otsikkoa.

10 Foorumiin voit kommentoida kirjoittamalla kommentin kohtaan ”Comment.” Pystyt myös lisäämään kommenttiin kuvia ja linkkejä. Painamalla ”Esikatselu” voit esikatsella kommenttisia ennen kuin julkaiset sen. Kun olet valmis paina ”Tallenna.”

11 Jos tarvitset apua käänny ensisijaisesti piirisi puoleen. Voit myös lähettää kysymykset kirjallisesti osoitteeseen rednet@redcross.fi Kiitos.


Lataa ppt "Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google