KOSKI-palvelu ja TEM HE 72/2017: Opetushallitus ylläpitää opinto- ja tutkintotietojen luovutuspalvelua, jolla tässä laissa mainituissa rekistereissä ja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakulomake Hakulomakkeen luonti, hakeminen ja hakemusten käsittely uudessa palvelussa Marcus Caselius Demotilaisuus.
Advertisements

Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto VIRTA-PROJEKTI.
Tilannekatsaus • Oppijat uratiedon etsijöinä ja rakentajina oposeminaarin antia •Hankekokonaisuuden määrittelytyön uudelleen organisointi.
Raportointiportaali Vipunen
Koulutustiedon verkkopalvelu KoTVe ja TARJONTA tietovaranto Avoinyliopisto.fi – palvelukonsortion johtoryhmä Ulla Angervo, Opetushallitus.
LVI: vaihtoehtoiset etenemistavat Tavoitteisiin liittyvät kysymykset Opiskelijalle saumaton palvelu paikan vastaanotosta ilmoittautumiseen.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
4.2 Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon toteuttaminen s.11.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Tietoturvan.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Todennetun Osaamisen Rekisteri (TOR) Raketti Synergia-työpaja Esa Keränen.
Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista
Yhteishaku 2014.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto VIRTA-PROJEKTI:
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto VIRTA-projektin.
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
VIRTA - Opintotietopalvelu. 2 VIRTA-Opintotietopalvelu - csc.fi/virta RAKETTI-VIRTA hankkeessa luotiin korkeakoulujen valtakunnallinen tietovaranto.
Korkeakoulujen tuottamat opettajatiedot ja VIRTA-opintotietopalvelu.
VIRTA-julkaisutietopalvelu julkaisutiedonkeruuseminaari.
Kansainvälinen liikkuvuus VIRTA-opintotietopalveluun.
VALVIRA / Ohry Alustus Valvira tarvitsee tietoja Virrasta 3 tapauksessa: opiskelijan (valmistunut) aloitteesta, opiskelijan (valmistunut) puolesta.
Peruskoulun päättöluokka, jatko-opinnot ja yhteishaku
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto VIRTA-PROJEKTI.
Koodistojen ylläpidon ja uusien koodien hankkimisprosessi Korkeakoulujen valtakunnallisen tietovarannon ja OKM:n tiedonkeruiden ohjausryhmä, ,
Sosiaalihuoltolaki.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi T odennetun O saamisen R ekisteri TOR Opintopolku ja Oppijan palvelut infotilaisuus Päivi Sassi, OPH.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Haku- ja valintatiedot tietovirtojen kokonaisuudessa Tietovirta- ja sanastotyön koordinaatioryhmän kokous Laila.
Työolosuhteiden järjestelytuki Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 10 luku 3 § VnA JTYPL, 9: Ohje JTYPL, sivut 275, , ja.
EuroSTAT:n tutkintoliikkuvuustilastointi: Korkeakoulututkinnon Suomessa suorittaneiden liikkuvuus Paula Merikko
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Arkkitehtuurivisio.
VIRTA-opintotietopalvelun tulevaisuuden skenaariot.
Kalastuksenvalvojan kelpoisuusvaatimukset ja hyväksymismenettely - keskeiset asiat Kalatalouden Keskusliitto.
Tutkimustietovaranto
tiedon laadun tukeminen ja
KOSKI Kansallisten opiskeluoikeuksien ja suoritusten keskitetty integraatiopalvelu
Muiden palveluiden hyödyntäminen
KOSKI-palvelu ammatillinen koulutus AMKE
KOSKI-palvelu Ammatillisen koulutuksen webinaari
VIRTA-opintotietopalvelun tutkimuskäytön kehittäminen
VARDA-tietovirrat: Varhaiskasvatuksen tietojen siirtyminen tiedon tuottajilta tiedon hyödyntäjille.
Lupakäytännöt tietojen luovutukseen VIRTA-julkaisutietopalvelusta
Etsivä nuorisotyö Ohjaamoissa – seminaari Mikkeli 9. 2
ILMOITUKSENVARAISTEN PALVELUJEN REKISTERÖINTI
06/16.
VIRTA-opintotietopalvelun yhteisen tietoarkkitehtuurin omakustanteinen laajentaminen; ennakkotapausten haarukointi Paula Merikko
Opintopolku
Kotikunnan rekisteröinti maistraatissa
OMA –projektiryhmäläisten kanta – vuoden lisäaika reformin säädöksiin?
Tutkimuksen tietovirrat
Tutkimustietovaranto ja tutkimustietovirrat
Opiskelijoiden yhteystiedot ja VIRTA-opintotietopalvelu
OKM:n tietovarastopalvelut -kokonaisuuteen liittyvän tiedon avaaminen
Todennetun Osaamisen Rekisteri TOR
Tutkimustietovaranto – Virran tuomaa Työpaja
Korkeakoulutuksen opintotiedot Kansalaisen palvelunäkymässä

Opintopolku
VIRTA Vipunen.fi rajatun käyttöoikeuden ympäristössä
Ohjauksen kehittämispäivät
Ajankohtaista VIRTA-opintotietopalvelussa Oppijan tietovirtojen ja VIRTA-opintotietopalvelun ohjausryhmän kokous Helena Majamäki Jukka Haapamäki.
Opetushallitus / Jaana Saha
KOSKI-palvelu Esitys 3/2018.
Kansallinen palveluväylä
Lakien kuulemistilaisuus
Muiden palveluiden hyödyntäminen
Ammatillisen koulutuksen laatustrategia
VIRTAn vaihtoehtoiset kehitysskenaariot
JÄSENREKISTERI.
Kohti valtakunnallista tutkimustietovarantoa
Opintopolku.fi uudistuu oppijan parhaaksi
Henkilötietojen käsitteleminen VIRTA-tietovarannossa
Esityksen transkriptio:

KOSKI-palvelu ja TEM HE 72/2017: Opetushallitus ylläpitää opinto- ja tutkintotietojen luovutuspalvelua, jolla tässä laissa mainituissa rekistereissä ja tietovarannoissa olevia henkilön tietoja yhdistetään ja tarjotaan keskitetysti hänen itsensä nähtäväksi ja käytettäväksi sekä luovutetaan tietojen saamiseen oikeutetuille. Opinto- ja tutkintotietojen luovutuspalvelun avulla luovutetaan perusopetuksen, lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen valtakunnalliseen tietovarantoon sisältyviä 7—9 §:ssä tarkoitettuja tietoja; ylioppilastutkintorekisteriin sisältyviä 14 §:n 2 momentissa tarkoitettuja tietoja lukuun ottamatta koesuorituksia ja arvostelumerkintöjä; opiskelijavalintarekisteri korkeakoulujen valtakunnalliseen tietovarantoon sisältyviä 25 §:n 1 momentissa tarkoitettuja tietoja TEM:n käyttötapaus: haetaan yksittäisen henkilön tietoja Tarve hakea henkilön tiedot kerralla kattavasti kaikista ”tutkintorekistereistä” Jatkuva ja reaaliaikainen hakutarve virka-aikaan Laki astuu voimaan 1.1.2018 Luovutuspalvelun toiminnallisuus kattaa suurimman osan viranomaisten ilmoittamista käyttötapauksista, myös TEM:n ilmoittama käyttötapaus Virkailijoille voidaan antaa käyttöoikeudet suoraan luovutuspalveluun tai muodostaa suora rajapintayhteys järjestelmätasolla Tietoja voidaan luovuttaa viranomaiselle, jolla on lakiin tai laissa säädettyyn tehtävään perustuvan tiedonsaantioikeus