Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opintopolku 18.8.2015.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opintopolku 18.8.2015."— Esityksen transkriptio:

1 Opintopolku

2 Aikatauluja Kevään 2015 yhteishaku
Kevään yhteishaun valinnan tulokset julkaistiin 3.7. Opiskelupaikan vastaanottaminen viimeistään 17.7. Varasijatäyttö päättyi 12.8. Kevään yhteishaun 2015 lisähaku Lisähaku alkoi ja päättyy 27.8. Syksyn 2015 yhteishaku Syksyn yhteishaku alkaa 8.9. ja päättyy 22.9.

3 Opintopolun tilastoja Vipusessa
Vipusessa on julkaistu ennakkotiedot korkeakoulujen kevään yhteishaussa hyväksytyistä hakijoista. hyv%C3%A4ksytyt.aspx Otsikon "Kevään 2015 yhteishaun ennakkotiedot" alla (sivun alhaalla)

4 Yhteishaun 2015 haasteita ja tulevia muutoksia
Hakukierroksen aikana Opintopolun toiminnassa oli yksittäisiä haasteita, mm. Ehdollisten vastaanottojen muuttuminen sitoviksi, tai ehdollisen vastaanoton peruuntuminen hakijan noustessa ylemmälle kohteelle ei aina toiminut Varasijatäytön päättyminen viivästyi puutteellisen ohjeistuksen vuoksi väärin olleiden aikaparametrimääreiden vuoksi Erillisvalintojen tietojen tallentamisessa ja paikan vastaanotossa oli ongelmia Muutoksia koulutuksen kuvaamiseen Syksyllä 2016 alkavissa koulutuksissa opintojen laajuus 300 opintopistettä on muutettu ksi. Aloituspaikat-kenttä on muutettu KSHJ-ohryn linjauksen mukaisesti niin, että siihen voi tallentaa vain numeroita. Koulutukseen voi syksyllä valita sisältyvän kandin lisäksi myös maisterin, ja yhden sijaan useita koulutuskoodeja.

5 KSHJ:n II-vaihe Hakemusten käsittelymaksu - erillishaut
Alustava suunnitelma on tehdä lähes reaaliaikainen rajapinta eri järjestelmiin, jonka kautta tieto maksun suorittaneista siirretään. Hakukausikohtainen: eri hauissa voi hakea yhdellä maksulla samana lukukautena alkaviin koulutuksiin. Siirto-opiskelijat Opintopolkuun siirto-opiskelijoihin liittyvä toiminnallisuus tulee ensi kevääksi: oma hakukohde ja hakulomake siirto-opiskelijoille. Pyrkimys yhtenäistää käytännöt entisestä opinto-oikeudesta luopumiseen. Yhden opiskelupaikan säännöksen laajennus Koskee kaikkia hakuja ja valintoja - myös jatko-opintoja Toteutetaan opiskelijarekisterisäännöksen noudattamisen valvomiseksi


Lataa ppt "Opintopolku 18.8.2015."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google