ABITTI-KOE FYSIIKASSA JA KEMIASSA

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lavian lukio.
Advertisements

Esimies verkossa Kevät 2013 PAOK paokhanke.ning.com #paokhanke (Twitter) facebook.com/PAOK-verkosto.
TUKIPAKETTI LYHYEN MATIKAN OPISKELUUN LUKIOSSA Kevät PAOK paokhanke.ning.com #paokhanke (Twitter) facebook.com/PAOK-verkosto.
TerveTie Tampereen ryhmä
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Tampereen aikuislukion etälukio Jaana Leppä vt. rehtori Tampereen aikuislukio Tampereen aikuislukio.
Otsikko Kevät 2013 PAOK paokhanke.ning.com #paokhanke (Twitter) facebook.com/PAOK-verkosto.
Sähköisiä testejä Martinlaakson lukiossa
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen Kuvahaku internetistä ja kuvien laillinen käyttö.
2. Vuosikurssi 2. vuosikurssin vanhemmille
Oppimistehtäviä, sähköisiä kokeita, kyselyitä
Sähköisen kokeen pitäminen
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Ma A-englanti kuuntelu VJS/luokkatila päärakennus klo 8.30 Ti ruotsi kuuntelu/vanha.
Avoimuuden mahdollisuudet tutkimusprosessissa Tuuli Toivonen Helsingin yliopisto Geotieteiden ja maantieteen laitos Tämä teos.
Tvt-terveisiä Syksy 2015 alkuun. Mikä ihmeen tvt? Tvt (tieto- ja viestintätekniikka) ei ole pelkkää tietokoneiden ylläpitoa vaan kysymys on laajemmasta.
Sähköinen ylioppilaskoe, Digabi-verkko ja Abitti- koejärjestelmä Digivirtaa lukiokoulutukseen Virtapiikki-koulutus Imatra
Ylioppilastutkin to. YO-kokeiden rakenne: PAKOLLISET AINEET (4 kpl) KAIKILLE PAKOLLINEN: Äidinkielen koe tai Suomi toisena kielenä KOLME PAKOLLISTA SEURAAVISTA.
Ylioppilastutkinto. OHJEITA KOKELAILLE  Muista tuoda henkilöllisyystodistus kokeeseen.  Kokeeseen saavutaan ajoissa viimeistään klo 8.00, nimenhuuto.
 Voit hajauttaa tutkinnon pakolliset kokeet kolmeen peräkkäiseen kertaan (esim. kevät 2015, syksy 2015, kevät 2016)  Ilmoittautuminen on sitova, syksyn.
Jukka Saari haastattelu. Tietoa jota et ehkä tiennyt henkilöstä jota et tiennyt!!!
1 Kehittämishanke, Simulaatioista reaalimaailmaan ja takaisin Akaan, Valkeakosken ja Urjalan perusopetuksen yhteinen oppimisympäristöhanke. Tavoitteena.
TKI-aineistonhallinta ja uusi työkalu Minna Marjamaa, Laurea-ammattikorkeakoulu Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -käyttöluvalla.
OA julkaisemisen lisenssit Terhi Manninen, Kansalliskirjasto Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -käyttöluvalla. Tarkastele.
Helsinki Region Infoshare -palvelu Kokemuksia ja suunnitelmia JHS 189 Avoimen tietoaineiston käyttölupa -seminaari Projektipäällikkö Tanja Lahti.
YO-info K2016. Kevään 2016 koepäivät Kuullunymmärtämiskokeet ma vieras kieli, pitkä oppimäärä englanti 8.30, paikalla oltava 8.00 saksa paikalla.
Open Access -lehtien julkaisumaksujen organisointi Arja Tuuliniemi, Kansalliskirjasto Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen.
Lounaistieto.fi – alueellinen avoimen tiedon portaali Juha Pulmuranta Esa Halsti Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -käyttöluvalla.
KANSALLISKIRJASTO Finnan viestintä- ja markkinointi 2016 Tiedottaja Heidi Mustajoki, Finnan markkinointityöpaja
Avoimuus päämääränä jo tutkimusta suunniteltaessa Annaleena Okuloff Tutkija Tieteenala-asiantuntija Minna Niemi-Grundström Tämä teos on lisensoitu Creative.
YLIOPPILASTUTKINTO Lukiolaki (766/2004, 18, 18a ja 18b §) Laki ylioppilastutkinnon järjestämisestä (672/2005) Asetus ylioppilastutkinnosta (915/2005) YLEISTÄ.
Tuusulan lukio Jokelan toimipiste
Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita:
Kaksoistutkintoilta Ylioppilastutkinto
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
SÄHKÖISEN YO-KOKEEN RAKENNE FYSIIKASSA JA KEMIASSA
Perustettu
Näin teet sähköisen kokeen ABITTI.fi palvelulla
Lukion toisen vuoden kurssivalinnat
Laaja-alaisen oppimiskokonaisuuden julkaisut, raportit ja esitykset
Abitti-tikku Saat tikun käyttöösi lukion ajaksi. Sen avulla harjoittelet Abitti- järjestelmän käyttöä. Abittia käytetään koko lukion ajan kurssikokeissa.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
Matemaattisen tekstin tuottaminen
Tekijänoikeudet.
Tutkimusdatan hallinta
Tervetuloa vanhempainiltaan!
Ryhmänohjaus Kevät 2017 Piritta Mikkonen
YO-info Syksy 2017.
YLIOPPILASKIRJOITUKSET
Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4
Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita:
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
MATEMATIIKAN VALINNAINEN LISÄKURSSI
Aloittelijan Abitti-koulutus
Tutkimusaineistoihin liittyvät oikeudelliset kysymykset
EYo-info Tutustu huolella!.
Tekijänoikeudet opetuksessa Ylöjärvellä
Lentokonealan jatko-opinnot
Lukio-opinnot ja miksi juuri Kuusankosken lukioon?
Avoimen tiedon julkaisuprosessi ja lisensointi
HOPS-työpaja.
3DBear-koulutustarjous Nuko
Muutokset matematiikan opetuksessa
. Tekijänoikeus ja Creative Commons Nimeä -lisenssi Tekijänoikeusasiamies Maria Rehbinder, Taideyliopistojen tekijänoikeuspalvelu Teksti: © 2017 Maria.
Laadukas verkkototeutus -valmennus Syksy 2018
Tuotesuunnittelu ja tietosuoja-asetus OTK Maria Rehbinder
Mitä Opiskelijan tulisi tietää lukioon tullessaan
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
ABI-INFO Lyseon lukio Syksy 2019.
YO-info Syksy 2019.
Esityksen transkriptio:

ABITTI-KOE FYSIIKASSA JA KEMIASSA Riitta Salmenoja 19.2.1017 Tieto- ja viestintäteknologian pedagoginen hyödyntäminen matematiikassa, fysiikassa ja kemiassa täydennyskoulutus 2016-2017 Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä

Mitä Abitti-kokeeseen tarvitaan?

Tehtävä Pystytkö omatoimisesti järjestämään Abitti-kokeen ryhmällesi? Jos et vielä osaa, mitä pitäisi oppia? Osaavatko opiskelijasi käynnistää koneen muistitikulta ja toimia koeympäristössä? Mitkä asiat Abitti-kokeen järjestämisessä sujuvat hyvin? Mitä ongelmia Abitti-kokeen järjestämisessä on? Mistä saat apua ongelmatilanteissa?

Abitti-kokeessa käytössä olevat ohjelmat Ohjeita järjestelmän käyttöön

Abitti-harjoituskoe Harjoitellaan Abitti-koetta opiskelijan roolissa. Kokeessa on sekä fysiikan että kemian tehtäviä. Ohjeet ohjelmistojen käyttämiseen on liitetty kokeeseen. Koe jaetaan kurssimateriaaleissa. Kokeen voi tuoda oma.abittiin, jossa koetta voi muokata.