Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Jukka Saari haastattelu. Tietoa jota et ehkä tiennyt henkilöstä jota et tiennyt!!!

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Jukka Saari haastattelu. Tietoa jota et ehkä tiennyt henkilöstä jota et tiennyt!!!"— Esityksen transkriptio:

1 Jukka Saari haastattelu. Tietoa jota et ehkä tiennyt henkilöstä jota et tiennyt!!!

2 Symbian tietoa  Symbian järjestelmä tehtiin kolmen perusteen kanssa 1: turvallisuus ja yhtenäisyys. 2: käyttäjän ajan säästö. 3: kaikki resurssit ovat vähäisiä. (vähän muistia, prosessoreita ja käyttövoimaa)  Symbian OS on Symbian Ltd:n kehittämä pää asiassa älypuhelimille ja pien tietokoneille tarkoitettu käyttöjärjestelmä.  Huhtikuussa 2009 se siirrettiin Symbian Foundationille, joka julkaisi sen avoimen lähdekoodin lisenssillä helmikuussa 2010.  Nokia otti koodin kehityksen haltuunsa marraskuussa 2010  Huhtikuussa 2011 Nokia veti lähdekoodin jakelusta.

3 Symbianin projektipäällikkö. Tehtävänämme oli haastatella Nokian Symbian osaston projektipäällikköä Jukka Saarta. Jukka Saari toimii projektipäällikkönä nokian osastolla joka kehittää Symbian käyttöjärjestelmää nokian älypuhelimiin.

4

5

6 Johtopäätös: Meidän kannattasi opiskella jotakin ohjelmointikieltä, matematiikka, kielitaito, äänenkäsittelytaito, kuvankäsittelytaito, medianlukutaitoa, yleistä ymmärrystä kuinka asiat toimii. Tiimityöskentely on erittäin tärkeässä roolissa!

7 Haastattelu. Kysymykset 1.Mikä on sinun nimesi ja mitä teet työksesi? 2. Mikä olet koulutukseltasi? 3. Mitä teknisiä taitoja tarvitset työssäsi? 4. Mikä on sinun tärkein taito, mitä tarvitset työssäsi? 5. Haluaisitko vielä oppia jonkun taidon? 6. Mitä meidän kannattaisi opetella tietotekniikassa?  1. Jukka Saari. Symbian smart phones yksikössä, ohjelmistokehitystä. 2. Filosofian maisteri,valmistunut jysväskylän yliopistosta. 3. Projektihallinnallista työtä eli Excel, powerpoint,oppinut kokemuksen kautta, ohjelmisto tekniikan ymmärtäminen, ohjelmistokielien ymmärtäminen. 4. Eri ongelmien ratkaisutaito ja looginen päättelykyky. 5. Paljon,esim. musiikki- ja studiotekniikka tietokoneella. 6. Jokin ohjelmointikieli, yleinen ohjelmistojen toimintaperiaatteen ymmärtäminen, lisäksi ei niin tekninen taito on esim. se että kun jotain tekee niin tekee sen kerralla kunnolla.

8 Itsearviointi ryhmästä.  Ryhmä työskentely oli ok, kunhan työ ensin saatiin käyntiin.  Erimielisyyksiä oli muun muassa työnjaossa.  Työ saatiin ajallaan loppuun ja tulos oli kattava.  Paranneltavaa ehkä olisi asiassa pysyminen.   PowerPoint onnistui mielestämme hyvin, työnjako oli helppoa eikä erimielisyyksiäkään tullut.

9 Kommentit  Hyvät kysymykset, hyvät vastaukset.  Kohtuulliset taustatiedot.

10 Credits  Tekijät: Aarne, Anton, Kasperi ja Leo


Lataa ppt "Jukka Saari haastattelu. Tietoa jota et ehkä tiennyt henkilöstä jota et tiennyt!!!"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google