Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

3DBear-koulutustarjous Nuko

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "3DBear-koulutustarjous Nuko"— Esityksen transkriptio:

1 3DBear-koulutustarjous Nuko 9.5.2017
VANTAAN AMMATTIOPISTO VARIA Tämä on pohja, jota voit muokata omiin tarpeisiisi. Kuvadiojen muistiinpanot auttavat asioiden muistamisessa. Jotta saat muistiinpanot näkyviin vain itsellesi, valitse työkaluista: Diaesitys > Näytä esittäjänäkymä. Videoita, joita voit halutessasi näyttää ennen esityksesi alkua. (Hae nyt, 25 sekuntia) (Oskari tutustuu Variaan, noin 5 minuuttia)

2 TARJOUS 3D-koulutus: kaikki alat ja alojen opettajat/opiskelijat kiinnostuksen / tarpeen mukaan 2 X ½ päivää (samat opettajat) Diginä Duunissa- ja MAHTAVA-hanke, vaatetuspuoli Yhteiskehittäminen, 3D-verkkokurssi Oppitunnit (tuki) Lisätietoa: Anna Kepanen Nuko: Kiinnostusta koulutukseen? Koulutuspäivät syksyllä 2017 ja osallistujat?

3 KOULUTUS Max 30 opettajaa
Kaksi puolen päivän (3,5 h) työpajaa opettajille Mukaan on mahdollista ottaa myös opiskelijoita Koulutuksen vetäjinä Suomen parhaat kouluttajat * Sisältö: 3D tekniikkana, mistä on kysymys? Viimeisimmät tuulet 3D-tulostuksesta, virtuaalitodellisuudesta (VR) ja lisätystä todellisuudesta (AR) maailmalta, kehityksen yleiskuva, mitä kouluissa tehdään maailmalla? 3D-tulostimen, -skannerin ja virtuaalitodellisuuslasien esittely ja käyttö Yleisimpien 3D-ohjelmistojen esittely ja käyttö 3D oppimisessa – kuinka 3D:n avulla oppii paremmin 3D opetuksessa – miten sovellan tätä työssäni? Kurssimateriaalit sähköisessä muodossa

4 * Kouluttajat Pekka Salokannel on vetänyt 3D-tulostuskursseja kymmenen vuoden ajan mm. Kaupunkiverstaalla, Sovellolla, Teknisten opettajien päivillä, Mozillan järjestämillä festivaaleilla Lontoossa sekä erilaisissa yhdistyksissä ympäri maailmaa. Pekka on kansainvälisesti kysytty puhuja 3D-tulostuksesta. Jussi Kajala on Cambridgen yliopiston käynyt tekniikan tohtori, joka on vastannut viimeiset kolme vuotta Tekesillä tulevaisuuden teknologioiden vaikuttavuusarvioinnista ja niiden liiketoiminnan kehittämisestä Suomessa. Hän on myös kansainvälisesti kysytty puhuja. Jussi on pitänyt yhteiskehittämistyöpajoja Suomen lisäksi mm. Englannissa, Irlannissa, Tanskassa ja Venäjällä. Maria Muuri on pedagoginen ekspertti, joka toimii myös Matinlahden koulun vararehtorina. Hän on kirjoittanut koulukirjoja esi- ja alkuopetukseen sekä vastannut opetusuunnitelmatyöstä. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus maailman parhaan koulutusjärjestelmän – suomen koulujen – opettajana. Olli Niskanen on huippukoodari, joka vastasi aikaisemmin Suomen parhaaksi työpaikaksikin valitulla Futuricella Unity-pelimoottorilla tehtävästä ohjelmistokehityksestä. Hän on toteuttanut 3d-tulostuksen, lisätyn todellisuuden ja virtuaalitodellisuuden ohjelmistokehityshankkeita laidasta laitaan ja on palvelumuotoilun ammattilainen. Kristo Lehtonen on 3DBearin toimitusjohtaja ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus uusista teknologioista mm. Nokialta ja Nokia Siemens Networksista. Hän on myös kokenut kouluttaja.


Lataa ppt "3DBear-koulutustarjous Nuko"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google