Opinnäytetöiden kirjaaminen Wilmaan huhtikuu 2015

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
WinhaWiivi Taija Oksanen Tähän syvätty kuva.
Advertisements

WILMAN KÄYTTÖÖNOTTO KANGASALAN KOULUISSA
Helsingin yliopisto Ilona Tanskanen Ammattikorkeakouluasetuksen mukaan opiskelijan on tutkintoa varten kirjoitettava opinnäytetyönsä alalta.
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO OPISKELIJAVALINTOJEN KEHITTÄMINEN Jyväskylän yliopiston opintoasiainpäivät Tuula Maijanen.
Opinto- ja opetuspalveluiden sähköisiä palveluita Opinto- ja opetuspalvelut Syksy 2013.
Ubuntu - peruskäyttö Seuraavassa läpikäydään Ubuntun peruskäyttöä: Perustoiminnot Sisäänkirjautuminen Työpöytä Uloskirjautuminen Lähteinä on käytettu Ubuntu.
Tervetuloa opiskelemaan sosiaalityötä Tampereen yliopistossa Tervetulotilaisuus
Kielikeskus 1 Heli Harrikari 2008  2009 Kypsyysnäytteiden kielentarkastuksen arviointikriteerien yhtenäistäminen LAAKEA-osahanke 2008 Heli Harrikari Kehittyvä.
STOP MOTION – ANIMAATIO “KALAISET” OPPIM ISPÄIVÄKIRJA JUUSO MYLLYLÄ 15H STOP MOTION – ANIMAATIO “KALAISET” OPPIM ISPÄIVÄKIRJA JUUSO MYLLYLÄ 15H.
KEUDA 1 Keudan aikuisopisto Hyvinvointialat Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja Työpaikalla tapahtuvan oppimisen info.
AHOT Humakissa AHOT– aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen 1 Syksy 2015 HUMANISTINEN AMMATTIKORKEAKOULU.
Yritystapaus osa I – tervetuloa! KTT Christa Uusi-Rauva puh Kurssin vastuuopettaja.
Palvelukuvaustyö Pekka Linna, CSC Synergiaryhmä
Tradenomiksi oikealla tekemisellä - Laurea Business Ventureksen LbD-pohjainen opetussuunnitelma Vesa Taatila Laurea University of Applied Sciences, Finland.
YOPALAn ja Jyväskylän yliopiston opiskelijakyselyn vertailua
Arviointi osana oppimisprosessia
TERVE Diagrammit LibreOffice-ohjelmistolla
Kuvaruutuvideot Tommi Saksa, 2008, HAMK.
Arviointi Arviointiasteikko ja -merkinnät Tutkinnon osan arviointi
Filosofian ja elämänkatsomustiedon didaktiikka: AD-perusteet kurssin suoritus Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Näin oppiminen muuttuu Helsingissä
Sanallinen arviointi vuosiluokilla 1–4
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen Suomi
Ammatillinen kasvu M5216SAB
POISSAOLOLUVAN HAKEMINEN JA PÄÄTÖKSEN TEKEMINEN WILMASSA
Opetuksen suunnittelu ja toteutus
Arviointi.
Kasvatusalan tutkintorakenne-suositukset
Opiskelijan osaamisen tunnustaminen
Hops Oma opintopolku Osaamisen tunnustaminen Valinnaisuus
Ops-iltapäivä Raumanmeri
Mitä VamO-hankkeessa on meneillään Rovaniemellä
EPortfolio Väline oman osaamisen kehittymisen seurantaan ja dokumentointiin. HOPS-koulutus Ilona Laakkonen, Student Life.
Koulutuksen järjestämisen ja opintojen järjestämisen prosessit
OmaVero.
Rakenteisen kertomuksen käyttöönotto DH:ssa
lukion opiskelijoille vanhempaintilaisuuksissa
POSTERIOHJE – AIHEEN NIMI TÄHÄN
2C Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen verkkolomakkeella
Tiimitoimintamalli arkipäivän työssä
PDPP-työpaja Mitä tehdään?.
Merkonomista tradenomiksi Hyria Koulutus – Laurea AMK Kaisa Tsupari, ammatillinen opettaja, Hyria Koulutus.
PowerPoint-esitys korkeakoulujen opiskelijavalinnoista 2020-
Syventävien opintojen opinnäytetyö
INTRO HOPEPOWERIIN Tämä on Powerpoint esityksen etusivu. Tälle sivulle tulee esityksesi nimi. Alalaidassa on HOPE-hankkeeseen liittyviä logoja. IKATAn.
Opinnollistamisen pähkinät
Liiketalouden perustutkinto, merkonomi
Yrittäjyys- ja innovaatiotoiminta ammatillisessa koulutuksessa ja korkeakouluissa Johanna Kolhinen Juha Vettenniemi Anni Tuurnas Kansallinen koulutuksen.
Microsoft SharePointin mukauttaminen Verkkosivusto
Minna Busch, Teemu Joensuu
Ehdotuksia vuosisuunnitteluun
Pelaajalle tehtävät ennen fba-tapahtumaa - tunnusten aktivointi huoltajan toimesta - harjoituspäiväkirjan pitäminen.
Yrittäjyys ja yritystoiminta BUS1LH001-opintojakso, 6 op
Vanhempien ja lasten osallisuuden lisääminen
WinOodi versio 4.4 Katri Laaksonen
Oodi versio 5.0. yhteenveto
SePPO-osahanke Keudassa Lahti
Opinnäytetöiden kirjaaminen Wilmaan Tammikuu 2018
YHTEISHAKUILTA TERVETULOA! Huhtasuon yhtenäiskoulu ti
Laadunvarmistuksen työkalut Laadunvarmistus, toimijat ja niiden roolit
[Projektin nimi]: Jälkianalyysi
HAAGA-HELIA amk Liiketalouden koulutusyksikkö Pasila
Mitä uutta töissä.fi-palveluun?
LCB-5800 Ruotsinkielinen yritysviestintä 1
Liiketalouden päivä- opiskelijoiden (fi) opinnäytetyöprosessi 2018-
TYÖ JA KOULUTUS TYÖELÄMÄOPETUS 10/2018-2/2019.
Hallintomenettely- ja hallintoprosessioikeus
Tieto Edu Hoitoajat Tieto Education Finland.
WebOodin version 4.6 yhteenveto
Luokat A Minna Mäkelä 19B Satu Mäkinen 19C Juha Käkilehto.
Esityksen transkriptio:

Opinnäytetöiden kirjaaminen Wilmaan huhtikuu 2015

B-kohdassa on esitelty opiskelijan tietojen haku ja ont- opintopisteiden kirjaaminen yksityiskohtaisemmin, C- ja D- kohdissa vain mitä kirjataan. B-kohdan ohje soveltuu muilta osin myös kohtiin C ja D. Tutkintotodistukseen tulevien tietojen kirjaus -11 ja aiemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus -12 ja myöhemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus, PERUSoppari -12 ja myöhemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus, PROJEKTIoppari

A. Tutkintotodistukseen tulevat tiedot Tutkintotodistukseen tulevat opinnäytetyötä koskevat tiedot (opinnäytetyön nimi (fi+en), arvosana, arviointipäivä, ohjaajat ja kypsyysnäyttteen kieli) kirjataan Wilma-koulutuksissa esitellyllä tavalla (Wilma -ohje 15.3.2014, Käyttöohjeet opettajalle, s. 37). Lomake avautuu haettuasi opinnäytetyön tekijän opiskelijaluettelosta. Oikeassa yläreunassa on näppäin Lomakkeet ja sen jälkeen Opinnäytetyön tiedot (lomake seuraavalla sivulla)

B. -11 ja aiemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus (1/3) 1. Näpäytä Wilman etusivulta Toteutukset tässä jaksossa -kohdasta löytyvää Opinnäytetyö (SAVONT1) kkxxxxx opintojaksoa 2. Näpäytä kohtaa Arviointi

B. -11 ja aiemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus (2/3) 3. Näpäytä kohtaa Lisää opiskelijoita 4. Etsi arvioimasi opiskelija ja näpäytä Lisää valitut

B. -11 ja aiemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus (3/3) 5. Syötä arvosana, opintopisteet (15), TKI-pisteet ja arviointipäivä 6. Näpäytä arviointitiedot talteen kohdasta Tallenna muutokset 7. Lopuksi muistat tietenkin toimeenpanna arvioinnin kohdasta Muut toiminnot

C. -12 ja myöhemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus, perusoppari (1/2) Opparista kirjataan Wilmaan tiedot useammassa vaiheessa Wilmaan: Ensimmäiset 5 op kirjataan opintorekisteriin merkinnällä S Opinnäytetyön suunnittelu –nimiselle ”opintojaksolle”, kun työsuunnitelma on esitetty seminaarissa. Seuraavat 5 op kirjataan opintorekisteriin merkinnällä S Opinnäytetyön toteutus – nimiselle ”opintojaksolle”, kun opiskelija on saanut valmistumassa olevaan työhönsä ohjaajan viimeiset kommentit. Viimeiset 5 op kirjataan opintorekisteriin merkinnällä S Opinnäytetyön toteutus – nimiselle ”opintojaksolle”, kun opinnäytetyö on valmis ja arvioitu. Em. lisäksi kirjataan vielä Kypsyysnäyte merkinnällä S ja lopuksi Opinnäytetyö (4 SAVONT1) –toteutukseen opinnäytetyön arvosana.

C. -12 ja myöhemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus, perusoppari (2/2) Tietoina kaikkiin suorituksiin (Opinnäytetyön suunnittelu; Opinnäytetyön toteutus; Opinnäytetyön viimeistely; kypsyysnäyte sekä Opinnäytetyö (4 SAVONT1) kirjataan kullekin opiskelijalle: Arviointi (S, paitsi Opinnäytetyö (4 SAVONT1) opparin arvosana) Op (5, paitsi Opinnäytetyö (4 SAVONT1) 15 op) TKI-pisteet (5, paitsi Opinnäytetyö (4 SAVONT1) 15 op) Pvm. (suorituspvm.)

C. -12 ja myöhemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus, projektioppari (1/2) Opparista kirjataan Wilmaan tiedot useammassa vaiheessa Wilmaan: Ensimmäiset 5 op kirjataan opintorekisteriin merkinnällä S Opinnäytetyöprojekti 1 –nimiseen toteutukseen, kun opiskelija on tehnyt työsuunnitelman ja ensimmäisen projektin tai laajemman projektikokonaisuuden osan. Seuraavat 5 op kirjataan opintorekisteriin merkinnällä S Opinnäytetyöprojekti 2 –nimiseen toteutukseen, kun opiskelija on päivittänyt työsuunnitelman ja tehnyt toisen projektin tai laajemman projektikokonaisuuden loppuosan. Viimeiset 5 op kirjataan opintorekisteriin merkinnällä S Opinnäytetyönprojektien synteesi ja julkistaminen –nimiseen toteutukseen, kun opinnäytetyö on valmis ja arvioitu. Em. lisäksi kirjataan vielä kypsyysnäytteen suoritus ja lopuksi Opinnäytetyö (4 SAVONT1) –toteutukseen opinnäytetyön arvosana.

C. -12 ja myöhemmin aloittaneiden opintopisteiden kirjaus, projektioppari (2/2) Tietoina kaikkiin suorituksiin (Opinnäytetyöprojekti 1; Opinnäytetyöprojekti 2; Opinnäytetyöprojektien synteesi ja julkistaminen; Kypsyysnäyte, projekti; Opinnäytetyö (4 SAVONT2)) kirjataan kullekin opiskelijalle: Arviointi (S, paitsi Opinnäytetyö (4 SAVONT2) opparin arvosana) Op (5 , paitsi Opinnäytetyö (4 SAVONT2) 15 op) Pvm. (suorituspvm.)