Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

INTRO HOPEPOWERIIN Tämä on Powerpoint esityksen etusivu. Tälle sivulle tulee esityksesi nimi. Alalaidassa on HOPE-hankkeeseen liittyviä logoja. IKATAn.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "INTRO HOPEPOWERIIN Tämä on Powerpoint esityksen etusivu. Tälle sivulle tulee esityksesi nimi. Alalaidassa on HOPE-hankkeeseen liittyviä logoja. IKATAn."— Esityksen transkriptio:

1 INTRO HOPEPOWERIIN Tämä on Powerpoint esityksen etusivu. Tälle sivulle tulee esityksesi nimi. Alalaidassa on HOPE-hankkeeseen liittyviä logoja. IKATAn logon voit vaihtaa oman organisaatiosi logon, mutta muita logoja ei sovi vaihtaa tai poistaa! Alareunassa näkyy automaattisesti päivämäärä. Jos haluat lisätä esitykseen oman nimesi, käy lisäämässä se kohdasta Näytä  Dia välilehti: Ylä- ja alatunniste ja raksi kohtaan alatunniste sekä kirjoita kenttään oma nimesi. Kirjasimena otsikoissa on käytetty Aralia ja otsikot ovat punaisia ja lihavoituja. Pienemmät otsikot ja leipäteksti ovat mustia, niissä kirjasimena on käytetty Gill Sansia. Jos koneellasi ei ole Gill Sansia, käytä Arialia. Seuraava dia on esityksen perusdia, jatka esityksesi kokoamista seuraavasta diasta.

2 OTSIKKO I Ja tähän tekstiä…
Tässä on esityksen perusdia. Lisää uusia dioja saat tehtyä valikosta Lisää  uusi dia ja sitten eikun tekemään kunnon show! Viimeisenä diana on lopetusdia. Lopeta esityksesi siihen.

3 LET´S HOPE! Tämä on esityksen viimeinen dia. Voit esittää tällä sivulla kevennyksen, sloganin tai loppukiitoksen.


Lataa ppt "INTRO HOPEPOWERIIN Tämä on Powerpoint esityksen etusivu. Tälle sivulle tulee esityksesi nimi. Alalaidassa on HOPE-hankkeeseen liittyviä logoja. IKATAn."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google