Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

SePPO-osahanke Keudassa Lahti

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "SePPO-osahanke Keudassa Lahti"— Esityksen transkriptio:

1 SePPO-osahanke Keudassa 25.11.2015 Lahti

2

3 Tavoitteet Tavoitteena on selvittää opintohallinnon koko elinkaaren osalta tiedon tuottaminen ja sen liikkuminen Keudassa. Pyrimme hakemaan vastauksia seuraaviin: Mitä tietoa tarvitaan? Miksi tieto tuotetaan? Miten ja kuka tietoa tuottaa? Missä tietoa säilötään? Lisäksi keräsimme haastatteluissa esiin nousseita muita huomioita sekä kehittämiskohteita.

4 Vaiheet 2015 2016- Sisäiset haastattelut
Tutustuminen eri tietohallintojärjestelmiin Tutustuminen eri tietohallintojärjestelmiin käytännössä 2015 2016- Sisäisten prosessien kehittäminen Vaiheet Päätökset ja mahdolliset jatkotoimenpiteet

5 Sisäiset haastattelut
1. Koulutuksen suunnittelu ja koulutustarjonnan hallinta (kuntayhtymän sekä tulosalueiden johto) 2. Opiskelijahaku ja –valinta (opiskelija-asioiden päällikkö, aikuiskoulutuspäällikkö) 3. Opetuksen toteutuksen suunnittelu, opintojen suunnittelu ja toteutusten hallinta (resursoijat) 4. Opintojen suunnittelu, toteutusten hallinta, opetus ja opiskelu, arviointi ja suoritusten hyväksyminen (opettajat, kouluttajat, opinto-ohjaajat) 5. Koko elinkaari (koulutusassistenttien näkökulmasta)

6 Tutustuminen eri opintohallintojärjestelmiin
Olemme kutsuneet eri palveluntarjoajat esittelemään tuotettaan. Pohjana toimii haastatteluissa ilmenneet tarpeet sekä tulevaisuuden tavoitteet opiskelijatiedon hallintaan liittyen.

7 Tutustuminen eri opintohallintojärjestelmiin käytännössä
Jalkaudumme tutustumaan eri opintohallintojärjestelmien käyttöön ja keräämme käyttäjäkokemuksia.

8 Jatkotoimenpiteet Hankkeessa kootun tiedon pohjalta kehitetään toimintaprosesseja. Tietoa hyödynnetään myös päätöksenteossa.

9 Mitä opimme? Haastatteluissa on noussut esiin sekä yleisiä, Keudan toimintaprosesseihin liittyviä huomioita mutta myös toimialojen, yksiköiden ja yksilöiden toimintaan liittyviä kehittämiskohteita. Haastatteluissa vallitsi kriittisen kiinnostunut ilmapiiri ja niiden pohjalta tämä hanke ja sen eteneminen kiinnostaa keudalaisia laajalti. Käyttäjähaastatteluissa tulee varmasti paljon lisää tietoa ja kehittämisajatuksia.


Lataa ppt "SePPO-osahanke Keudassa Lahti"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google