Opintopolku – tilannekatsaus

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Advertisements

Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakulomake Hakulomakkeen luonti, hakeminen ja hakemusten käsittely uudessa palvelussa Marcus Caselius Demotilaisuus.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Tutkintoon johtavat korkeakouluopinnot ja opintopolun rajapinnat Seppo Ränninranta.
Tilannekatsaus • Oppijat uratiedon etsijöinä ja rakentajina oposeminaarin antia •Hankekokonaisuuden määrittelytyön uudelleen organisointi.
Osaamisen ja sivistyksen asialla AMK-vieraskielisen koulutuksen yhteishaku Annika Grönholm Harek/YO-opas syystapaaminen
Osaamisen ja sivistyksen asialla HAREK JA YHDEN PAIKAN SÄÄNNÖS Laila Puranen HAREK-seminaari
Opintopolku.fi palvelu
Koulutustiedon verkkopalvelu KoTVe ja TARJONTA tietovaranto Avoinyliopisto.fi – palvelukonsortion johtoryhmä Ulla Angervo, Opetushallitus.
Keskustelua vuoden 2015 opiskelijavalintoihin valmistautumisesta OHA-forum Tuija Pasanen, UEF.
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opintopolku.fi tilannekatsaus KoTVejaos
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Opintopolku.fi tilannekatsaus
Yhteishaku keväällä 2015.
HY:n erillisvalinnat Opintopolussa Opintopolkuryhmä Pia Penttinen, Hakijapalvelut.
Akkreditointi tarkoittaa erikoistumisopintojen arviointi- ja rekisteröintiprosessia, jota Korkeakoulujen arviointineuvosto on toteuttanut vuodesta 1999.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Yhteistyörakenteet.
Opintopolku-palaveri Pekka Linna Sisältö 1.ASPA-ryhmä 2.Kehityksen seuranta ja ohjaus 3.Laskenta muualla kuin Opintopolussa 4.Tapahtumat.
Ajankohtaista korkeakouluvalinnoista
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
Opintopolku.fi ja opiskelijavalinta
KSHJ & KOULUTUSTARJONTA Opintohallinnon tietojärjestelmäiltapäivä Pia Penttinen, Hakijapalvelut.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Koulutustarjonta Outi Kivipelto
Haussa käytettävä tutkinto ja hakeminen Mikäli hakijalla useampi tutkinto, hän voi valita seuraavista parhaan pistemäärän tuottavan vaihtoehdon: a)Ylioppilastutkinto.
Osaamisen ja sivistyksen asialla YLIOPISTOJEN YHTEISHAKU JA SÄHKÖINEN HAKUJÄRJESTELMÄ Vilho Kolehmainen VALTAKUNNALLISET OPO-PÄIVÄT
Opintopolku.fi KSHJ tutkintoon johtavalle koulutukselle. Missä mennään ja mitä saadaan? Joni Penkari, Opetushallitus
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi KSHJ Korkeakoulujen sähköinen hakujärjestelmä Anita Johansson.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi KSHJ workshop Haku- ja valintaprosessi
OILI-ajankohtaista LS. Oilin tilannekatsaus Oili-palveluun ovat liittyneet kaikki yliopistot ja ammattikorkeakoulut! Version 1.0 valmistelu.
Opintopolku-palaveri
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Katsaus synergiaryhmälle OPH.
Opintopolku.fi Opintopolun tilannekatsaus Synergiaryhmän kokous 23.8.
Vanhempainilta KORKEA-ASTEELLE HAKEUTUMINEN UUDISTUU.
Opintopolku.fi Siirtohaut Korkeakoulujen pääkäyttäjien seminaari.
Opinto-ohjaajien ja ohjaustoimijoiden tiedotuspäivä Korkeakoulujen yhteishaku ja valintaperusteet
Vanhempainillan ohjelma
Opintopolku.fi Yhteishakulomakkeet 2017
KORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU keväällä 2017
YHTEISHAKU 2015 Aikataulut Valintaperusteet
VIRTA-opintotietopalvelun yhteisen tietoarkkitehtuurin omakustanteinen laajentaminen; ennakkotapausten haarukointi Paula Merikko
ASPA-ryhmän kuulumiset
Opintopolku
OILI - tilannekatsaus OIG.
Lomake-editori Käyttöönottokoulutus
Siirtohaut Opintopolussa keväällä 2016
Siirtohaut Opintopolussa
Opintopolku-palaveri
Yhteistyöryhmän tapaaminen
Lomake-editori Käyttöönottokoulutus
Opintopolku
Yhteistyöryhmä Klo
Jatko-opinnot Jussi Lounassalo.
OILI-palvelun tilanne
Ajankohtaista korkeakoulujen yhteis- ja erillishauista
Opintopolkukoulutus Lauri Pohjanen Turun yliopisto Avoin yliopisto.
Hakemuspalvelukoulutus
Korkeakoulujen yhteishaun prosessi keväällä 2015
Opintopolkukoulutus Lauri Pohjanen Turun yliopisto Avoin yliopisto.
Jatkuva haku Keudaan Jatkuvassa haussa voi hakea kuka vain. Voit hakea sekä ilman pohjakoulutusta että esimerkiksi seuraavalla koulutustaustalla: ammatillinen.
Opetushallitus / Jaana Saha
Opintopolku-info
Oppijanumeron haku-prosessi ja KOSKI-kuulumiset
Lomake-editorikoulutus
Opintopolku-info vastuukäyttäjille
Opintopolku-info vastuukäyttäjille
Opintopolku-info vastuukäyttäjille
Opintopolku-info
Ajankohtaista OSAOssa Koulutuspalvelupäällikkö Tiina Kuokka
Opintopolku-info
Opintopolkukoulutus Lauri Pohjanen Turun yliopisto Avoin yliopisto.
Esityksen transkriptio:

Opintopolku – tilannekatsaus 22.3.2016

Yleistä Haku alkoi 16.3. klo 08:00, hakemuksia viime perjantaina n.15 000 Mediatiedote hausta: https://confluence.csc.fi/pages/viewpage.action?pageId=61412271 OPH lähettää piakkoin palautekyselyn pääkäyttäjille eri yhteistyömuodoista ja välineistä: koulutukset, opintopolkuaamut, seminaarit, wikialusta, sähköpostitiedotus jne. KSHJ-ohryn päätöksellä jatkossa kokousten materiaalit viedään wikiin: https://confluence.csc.fi/display/kshj/Vuoden+2016+kokoukset Opintopolkuaamut on korvannut pääkäyttäjille sähköpostitse lähetettävää viestintää, ja korkeakoulujen oletetaan käyvän materiaali läpi, jos eivät pääse osallistumaan Opintopolkuaamuun

Koulutustarjonnan tuontirajapinta Koulutustarjonnan tuontirajapinnan määrittely - tutkintoon johtamaton koulutus: https://docs.google.com/document/d/1nFXnPdxzu0S53QfznKcex7COGVNM8c0G azCrldvIQJc/pub Tarjonnan JSON-tuontirajapinta (tutkintoon johtavalle ja johtamattomalle) ja Excel (tutkintoon johtamattomalle) tulevat tuotantoon toisen hakuajan jälkeen, huhtikuun alkupuolella.

Jatkotutkinnot 17.3. tohtorikoulutusverkostojen tapaaminen Yhteenveto ja keskustelua yliopistoille tehdystä kartoituksesta, tarvittavat ehdotukset/esitykset asiassa 20.4. klo 12-15 pidetään jatkotutkintoja koskeva AC, jossa käydään syksyllä alkavien koulutusten osalta prosessi läpi Oma Opintopolku on käytössä vain julkaistuissa hakukohteissa, ei valmis-tilaisissa Keskustelua siitä, pitäisikö Oma Opintopolun käyttö mahdollistaa myös valmis-tilaisten hakukohteiden hakijoille OILI ilmoittautuminen ei ole mahdollinen tohtorikoulutukseen hyväksytyille Syksyllä 2016 alkavasta koulutuksesta on mahdollista tuoda kaikkien hakeneiden valinnan tulokset, mutta edellytetään vain hyväksytyt ja paikan vastaanottaneet

Kehitys Työn alla Valintarekisteri – yhden paikan säännös & ensikertalaisuus Koepisteiden tuonti kerralla kaikille hakijoille hakukohteesta riippumatta (sote-alan esivalintakoe, yhteisvalinnat) - hakemusten haku on testattavissa näillä hetkillä ja tulosten tuonti tämän viikon jälkeen Tulossa Opintopolku.fi -kokonaisuuden kehittäminen: Hakulomake-editorin kehittämisessä tehdään aikuiskoulutuksen puoli ensin. Koulutustarjonnan esitelvitys on käynnissä: OPH selvittää mitä muutostarpeita on koulutustarjonnan esittämiselle. Lisätään tietoja henkilöpalvelun vertailunäkymään: äidinkieli, matkapuhelinnumero/puhelinnumero, sähköposti, osoitetiedot, passinumero, kansallinen ID-tunnus, asuinmaa, koulutustausta, hakemuksen tila Erillishaun tuontiin lisää tietoja: kansalaisuus, yhteystiedot, asuinmaa, kotikunta, toisen asteen pohjakoulutuksen maa Erillishakunäytölle linkki henkilöpalveluun

Tulevat tapahtumat Valintaperustemallinnusklinikat: 30.3. (etä) klo 9.30-12.30 13.4. (etä) klo 12-15 31.3. klo 12.00-15.00 Toisen hakuajan hakemusten käsittely -AC-koulutus 1.4. klo 10.30-11.30 OPH järjestää "Kysy mitä haluat" -AC:n 20.4. klo 12-15 Jatkotutkinnot AC-tilaisuus 27.5. pääkäyttäjäseminaari Haaga-Heliassa