Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Jatkuva haku Keudaan Jatkuvassa haussa voi hakea kuka vain. Voit hakea sekä ilman pohjakoulutusta että esimerkiksi seuraavalla koulutustaustalla: ammatillinen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Jatkuva haku Keudaan Jatkuvassa haussa voi hakea kuka vain. Voit hakea sekä ilman pohjakoulutusta että esimerkiksi seuraavalla koulutustaustalla: ammatillinen."— Esityksen transkriptio:

1 Jatkuva haku Keudaan Jatkuvassa haussa voi hakea kuka vain. Voit hakea sekä ilman pohjakoulutusta että esimerkiksi seuraavalla koulutustaustalla: ammatillinen perustutkinto tai tutkinnon osa/osia ammatti- tai erikoisammattitutkinto korkeakoulututkinto keskeytyneet ammatilliset tai lukio-opinnot ylioppilastutkinto tai lukion päättötodistus, mutta et löydä valitsemaasi alaa yhteishaun ylioppilaspohjaisilta linjoilta. Riittää myös, jos sinulla on tarve siirtymiseen toiselta koulutuksen järjestäjältä (esim. osaamisalaopintoja suorittamaan) tai muu kiinnostus Keudan koulutuksia kohtaan. Peruskoulun päättävä nuori hakeutuu koulutukseen pääsääntöisesti kevään yhteishaussa Opintopolun kautta (muina aikoina Keudan jatkuvan haun kautta).

2 Keudan jatkuvan haun hakulomake
Jatkuvan haun hakulomake löytyy Keuda.fi sivuilta kohdasta KOULUTUSTARJONTA, kunkin tutkinnon kohdalta oma hakulomake Jatkuvan haun opiskelijavalintakriteerit löytyvät myös Keuda.fi sivuilta kohdasta Koulutustarjonta -> Hakijalle. Hakijan täytettyä hakulomake, hakemus on aktiivinen 4 kk. Jatkuvassa haussa haettaessa on myös hakijan huomioitava tutkintojen terveydentila ja SORA-säädökset.

3 Hakupalveluiden opinto-ohjaaja
Hakemuksen käsittely Hakemuksen käsittely Hakupalveluissa alkaa, kun hakija on täyttänyt hakulomakkeen. Hakijaan ollaan yhteydessä kahden viikon kuluessa tutkintoon nimetyn opinto-ohjaajan toimesta. Keudan Hakupalvelut p Hakupalveluiden opinto-ohjaaja Tuire Aikio p

4


Lataa ppt "Jatkuva haku Keudaan Jatkuvassa haussa voi hakea kuka vain. Voit hakea sekä ilman pohjakoulutusta että esimerkiksi seuraavalla koulutustaustalla: ammatillinen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google