Lehtosen Konepaja Oy on raskaan metalliteolli- suuden tilauskonepaja. Tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lehtosen Konepaja Oy
Advertisements

Tulikivi-konserni Tulikivi-konsernin muodostavat Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt Maailman suurin ja teknisesti johtava vuolukiven jalostaja Suurin teollisesti.
Your industrial partner.. Tecalemit Industrial • Juuret 1920-luvun Ranskassa, jolloin Pariisissa perustettiin Tecalemit- niminen yhtiö • Suomessa toiminta.
Resurssitehokkaat ratkaisut – kestävää liiketoimintaa Pekka Paasikivi Lähivesistä Itämereen
Rosqvist Yhtiöt SUOMI: - Pyyhkäläinen Oy 1984, emoyhtiö
Ari-Matti Auvinen Jarmo Tanskanen Suomen eOppimiskeskus.
Scanfinn Oy.
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Laatujärjestelmä marjatiloilla/jatkojalostajalla
Antti Harju, Ilari Leskinen ja Eetu Tyster
Tietohallintomalli käytännössä – ICT-johtamisesta kilpailuetua
Matinkylän Huollon arvot Luotettava •Mitä se on? –MH Oy:n historia paikallisena toimijana –Asiakkaiden omistama ja johtama –Tunnettu ja avoin Yhteistyökykyinen.
Vaativien metalliosien metalliosien toimittaja toimittaja netmetal.fi = integroivaa valmistuttamisen palvelua.
Ykkönen Yhteistyössä 1Y
Teollisuuden kunnossapito- toimintojen ammattikumppani.
Laatu LAATU EI TARKOITA SITÄ, ETTÄ TUOTE TAI PALVELU ON ABSOLUUTTISESTI HYVÄ VAAN SITÄ ETTÄ SEN TEKEMISEEN KÄYTETTÄVÄT MENETELMÄT JA TOIMINNOT ON DOKUMENTOITU.
SOPIMUS PRO: VIESTINTÄMODUULI ”ASIAKKUUKSIEN HALLINTAA JA YHTEYDENPITOA NYKYAIKAISILLA SÄHKÖISILLÄ MENETELMILLÄ” MARLEENA LEHTONEN.
Yritystoiminnan raportti
Kevät 2003 Pörssi-illat 1 Jaakko Pöyry Group yritysesittely.
Yritysesittely. KajaPro Oy - Yritys • Perustettu 2003, kotipaikka Kajaani • Pitkäjänteistä toimintaa. • Viimeisimmän teknologisen tiedon.
1.
Helsingin käsityö- ja teollisuusyhdistys ry Helsingin Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry on perustettu vuonna Käsityöyrittäjyys on pohjimmiltaan yhä.
Pia Hytönen Pasi Makkonen
Muotoilun mahdollisuudet teknologiateollisuudessa Ulla-Maaria Mutanen, Helsingin yliopisto Suomalainen muotoilu - osa liiketoiminnan ydintä? Muoto 2005.
Elintarvikkeiden kuljetus- ja logistiikkaseminaari ”teoriasta käytäntöön” Mika Jyrkönen, Valio
Koneyrittäjävetoinen bioenergian hankinta Asko Piirainen
GVK Historia Perustettu vuonna 1946
Projekti: Iso rinkeli.
Projektin nimi: Iso rinkeli
ProAgriaYrityspalvelut Menestyksen mahdollisuuksia ProAgrian palvelut ovat investointeja tulevaisuuteen.
Tuulivoima Tekesin strategiassa
Hallitusohjelman teemat, ehdotuksia 1. Johdanto Pirkkala huolehtii alueensa asukkaiden hyvinvoinnista itsenäisenä kuntana. Toteutamme kestävän.
DNA Business I Executive Jatkuvaa kehitystä asiakkaiden kanssa Jukka Leinonen
Esperi Care Parempaa hoitoa
Maaseutuvisio Verkosto- ja hanketapaaminen Tampere Hilkka Vihinen.
Huippuostajat Fiksu kysyntä luo markkinoita yritysten uusille ratkaisuille Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
Juha Sivonen Tulikivi Oyj tiedotustilaisuus.
KohdematkatKaleva Oy Oulun Vientikilta Oulu.
LAATUJOHTAMINEN TENTTI 1. Määrittele seuraavat käsitteet:
Raportointi Suomessa. GRI  Enemmistö vastuuraportoinnin julkaisevista yrityksistä raportoi GRI:n mukaisesti  Uusi 2006 julkaistu G3-versio painottaa.
TALOUSHALLINNON MODERNI RATKAISU JÄRJESTÖILLE. Risto Iivonen toimitusjohtaja Rantalainen Helsinki.
Helmet Business Mentors Oy Pääomasijoitusta suomalaisiin pk-yrityksiin vuodesta 1995 Suunnittelu- ja konsultointialan toimialakatsaus Toimiala.
JUCAT OY RATKAISUJA TUOTANNON KEHITTÄMISEEN Tehdassuunnittelu Hitsauksen työpisteet Kokoonpanon työpisteet Vakiotuotteet Robotiikka Asennus ja huoltopalvelut.
Avoimen tuotteen hallintamalli Tuotteenhallinnan työpaja
11/6/2012www.ruukki.com | Jarmo Koskimaa | PUBLIC1.
TIETOHALLINTO: KOHTI KUMPPANUUTTA TALOUSHALLINNON TIETOJÄRJESTELMÄRATKAISUISSA Seppo Sirkemaa Tutkimusprofessori Turun kauppakorkeakoulu, Porin yksikkö.
Development Project for Visualizing Metrics
HISTORIA Perustettu vuonna 1967
Laadunhallintajärjestelmä/ laatujärjestelmä
ABITTI-KOE FYSIIKASSA JA KEMIASSA
PAKON porautuu asian ytimeen
PAKON porautuu asian ytimeen
CableX YRITYS LYHYESTI.
Ota 2. jaksossa.
Hyvä ympäristö syntyy aina uudelleen
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
LAPIN LIIKENNEPÄIVÄ Pertti Niemelä /1.
Case – Mikä meni pieleen?
Palvelut yksityiselle ja yritykselle
Mitä on Sähkönjakeluautomaatio?
Moderni pelastustoimi
Metsäjohtaja Sauli Brander UPM Metsä
Yritys CableX on 2008 perustettu sähkökomponenttien ja kaapeleiden maahantuontiyritys. Yritys perustettiin alan kokeneiden ammattilaisten palavasta intohimosta.
Kari Tuutti Yksikönjohtaja, Long Products Outokumpu
Tuotantosuunnitelma…
Laatukriteerit hankinnoissa Esimerkkinä Laatuvastuu
Onko tuotantomme… …riittävän tehokas?
Otsikko Martti 21 pt Otsikko Martti 21 pt Otsikko Martti 21 pt
SAKKOMAKSUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI -KOkeilu
Metsäteollisuuden työvoima
Esityksen transkriptio:

Lehtosen Konepaja Oy on raskaan metalliteolli- suuden tilauskonepaja. Tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien koneistettavien osien valmistus. Toimitamme mm. lastaus- ja logistiikkajärjes- telmiä sekä erilaisia tuotantolinjoja saha- ja metsäteollisuuden, satamien sekä prosessi- teollisuuden kasvaviin tarpeisiin. Lisäksi toimimme alihankkijana merkittäville kansainvälisille teknologiateollisuuden vientiyrityksille. Lehtosen Konepaja Oy

Lehtosen Konepajalla on vahvat juuret; perheyritys perustettiin vuonna 1923 Merikarvialle. Konepaja muutti Kokemäelle 1946, jolloin aloitettiin myös omien tuotteiden valmistaminen. Alihankintaa on tehty vuodesta Sukupolvet ovat vaihtuneet muutamaankin kertaan ja yhtiö muuttui osakeyhtiöksi Konepaja on kasvanut tasaisesti ja siirtynyt isältä pojalle. Alusta asti peruskivinä ovat olleet parhaat miehet ja parhaat koneet. Historia

Osaamista täydentää oma insinööriosaaminen Lehtonen Engineering sekä konserniin kuuluva Siirtoruuvi Oy. Lehtonen Engineering on erikoistunut mekaanisen puuteollisuuden kuljettimien ja kuljetinjärjestelmien tuotantoon. Siirtoruuvi on ruuvikuljettimien, kuljetinruuvien ja ruuvipumppujen suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Lehtonen EngineeringSiirtoruuvi Konserni

Lehtosen Konepajalla on erittäin moderni ja kattava konekanta, joka mahdollistaa monipuoliset toimitukset ja laadukkaat tuotteet. Uudistamme konekapasiteettiamme jatkuvasti, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin laatuvaatimuksiin. Nykyaikaiset menetelmät yhdistettynä osaavaan työvoimaan tekevät Lehtosen Konepajasta alansa edelläkävijän. Tutustu konekantaan Konekapasiteetti

Lehtosen Konepaja panostaa kustannustehokkaaseen, nopeaan ja järkevään tuotantoprosessiin. Oma pintakäsittely-, hitsaus- ja kokoonpano- osasto sekä laaja varastokapasiteetti mahdollistavat tuotteen kokonaisvaltaisen hallinnoinnin. Kattava nostokapasiteetti, riittävät hallikorkeudet sekä modernit kuljetus- ja käsittelyjärjestelmät. Tuotanto ja logistiikka

Määrätietoinen ja pitkäjänteinen kehitystyö, vakaus ja luottamus henkilöstön sekä muiden sidosryhmien kesken ovat Lehtosen Konepajan kulmakiviä. Lehtosen Konepajalla on sertifioitu toiminta- järjestelmä iso 9001:2008. Hitsauksen osalta meillä on sertifioitu laatujärjestelmä SFS-EN ISO Ympäristöasioissa toimintamme pohjautuu SFS-EN ISO standardiin. Liiketoimintamme perustuu asiakkaidemme menestyksen parantamiseen. Laatulupaus ja sertifioinnit

Lehtosen Konepaja on saanut kansainvälisen alihankkija lisenssin pitkäiaikaisilta asiakkailtaan Siemensilta ja Rolls-Roycelta. Globaalisti pätevä sertifiointi kertoo Lehtosen Konepajan asiakastyytyväisyydestä, laatuvarmuudesta ja toimivasta tuotteesta. Lisensoitu alihankkija

Kiitoksia mielenkiinnostasi! Ota meihin yhteyttä Lehtosen Konepaja Oy Haanmäentie 31 FI Peipohja Tel CEO Erkki Lehtonen Tel Mob CEO Erkki Lehtonen

Otsikko tähän Mahdollinen väliotsikko Leipäteksti tähän