Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Palvelut yksityiselle ja yritykselle

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Palvelut yksityiselle ja yritykselle"— Esityksen transkriptio:

1

2 Palvelut yksityiselle ja yritykselle
Rahtipalvelut Terminaalipalvelut Teollisuuden palvelut Maa-ainesmyynti ja -kuljetukset Nosturi- ja vaihtolavapalvelut Urakointi Rakentajan opas Sijainti Poikkimaantie Oulu

3 Historia Oulun liikenne Oy:n (Oulun Autokuljetus Oy:n ) perustava yhtiökokous pidettiin ja yhtiön varsinainen toiminta aloitettiin  Toiminta on alusta alkaen ollut osakeyhtiöpohjaista mikä on mahdollistanut yhtiön joustavan kehittämisen toimintaympäristössä tapahtuneiden muutoksien mukana. Yhtiön ensimmäiset toimitilat oli vuokrattu Oulun kaupungilta ja käytössä oli vanha vaakahuone linja-autoaseman vieressä. Tilat olivat hyvin kylmät ja vetoiset yhtiö joutuikin palkkaamaan lämmittäjän talvipyhien ajaksi jotta ovet saatiin auki maanantai-aamuisin.

4 Muansiirto OAK:n omat kiviainestenottoalueet, Haukiputaan ja Oulunsalon hiekka-alueet ja Haukiputaan Hakoselän kallioalue, palvelevat asiakkaitamme etenkin Oulun seudulla. Toimitamme myös okto- eristeet ja masuunikuonat. Toimitukset pienistä suuriin maansiirtoihin hoidamme monipuolisella maasiirtokalustollamme tai asiakkaan omana noutona. Lisäksi OAK:n omat kaivumaiden vastaanottopisteet ottavat vastaan puhtaita kivennäismaita ja pintamaita.

5 Arvot ja visiot Parannamme jatkuvasti toimintaamme asettamalla uusia, entistä haastavampia tavoitteita.  Olemme määritelleet merkittävimpien ympäristönäkökohtien perusteella jatkuvan parantamisen päämääriksi polttoaineen ja energian kulutuksen vähentämisen. Asettamiimme laatu- ja ympäristötavoitteisiin pyrimme laadunvalvonnalla sekä henkilöstön ja alihankkijoiden koulutuksella.  Otamme toiminnassamme huomioon ympäristön ja näin luomme perustan ennalta ehkäisevälle ympäristötyölle. Parannamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamista ja kannustamme heidän osallistumistaan ympäristö- ja laatutyöhömme. Katselmoimme toimintapolitiikan säännöllisesti ja viestimme sidosryhmiämme.

6 oak:n liikevaihto Vuonna milijoonaa

7 Tämä homma ei käytä someja


Lataa ppt "Palvelut yksityiselle ja yritykselle"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google