Rotarypiirin 1420 piiriapurahojen (Designated District Grants, DDG) hakeminen ja raportointi.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Rotarypiirin 1420 alueapurahojen (Designated District Grants, DDG) hakeminen ja raportointi Piirin rotarysäätiökomitea
Advertisements

TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Arne-Ritari -säätiö Koulutuskalvosarja 1 Arne Ritari –säätiö rs. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys
Hankehallinnon seminaari 1 Piiri 1410 Hankehallinnon seminaari.
Global Grant humanitaarisen hankkeen hakuprosessi piirissä 1420.
Global Grant Koulutusapuraha.. TRF’n ja piiri 1420 vaatimukset. Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuvaan akateemiseen jatkokoulutukseen ensisijaisesti.
DSG-apuraha ja esimerkkejä projekteista Piiri 1410 DRFCC Matti Urho Syysseminaari Hämeenkyrö.
Humanitaarisen Global Grant hankkeen hakuprosessi piirissä 1420.
Ammattikoulutusryhmän GG-hakuprosessi. TRF:n ja piirin 1420 vaatimukset Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuville koulutushankkeille, joiden.
Miten tuemme Rotarysäätiötä PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
Global Grant -apuraha ulkomailla tapahtuvaa akateemista jatkokoulutusta varten Global Grant Scholarship- apuraha.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Piiriapurahojen tarkoitus
1 Slide 1 TRF Future Vision Plan The Rotary Foundation Säätiö Tulevaisuutta varten.
Rotarysäätiön tulevaisuussuunnitelma TAMPERE Tervetuloa Matti Wall, RRFC Zone
Tervetuloa Tekesin asiointipalveluun! Palvelussa annetut tiedot tallentuvat suoraan Tekesin tietokantaan, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta ja nopeuttaa.
1 MAATALOUDEN RAKENNETUKI Ajankohtaista investointituesta
Apurahakysely kuvataiteilijoille. Kyselyn tarkoitus: Suomen Taiteilijaseura selvitti lokakuussa, millaisia toiveita ja näkemyksiä ammattikuvataiteilijoilla.
Piirin 1390 rotarysäätiökomitean pj Niko Niemi Rotarysäätiö.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Future Vision Planin vaikutukset klubien toiminnassa Suomen Rotarysäätiöseminaari Tampere Pentti Aspila Rotarysäätiö.
Potkuri ja Starttiraha Pirkka Hyssälä. STARTTIRAHA.
Suomen rotarysäätiöseminaari , Tampere Kaapo Pulkkinen, PDG D 1430.
1 Työtapaturmista ilmoittaminen 2010 Riikka-Liisa Haapanen
THL Biopankin REMS Kaisa Silander1. KITE Näytekokoelmat Muuttujat  Selaa  Etsi  Tallenna REMS Resource Entitlement Management System  Lähetä.
ALOITUSINFO PROJEKTIKOORDINAATTORI SARI ÅGREN Toimintakulttuurin kehittäminen.
2/2009 Nordplus Info /2009 Nordplus Korkeakoulutus - Päämäärät Edistää korkeakoulujen verkottumista, kokemusten, hyvien käytänteiden.
Piirin 1410 Syyskokous Huittinen Pentti Aspila
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Perustuki; Tukioikeuksien siirto
Future Vision Plan IIb Rotarysäätiö
VIRTA-julkaisutietopalvelun pilotointi
Sääntövaltuuskunnanpäätöksiä
Sähköinen avustushaku
Rotarysäätiö Mitä Future Vision Plan merkitsee klubeissa? Klubin yhteistyösopimus (MOU) Tähän muistiinpanoja Syysseminaari Apurahojen hallinnointia koskeva.
Future Vision Plan III Piirin 1410 toimintasuunnitelma 2012–2013
Prosessi uusien organisaatioiden mukaan ottamiseksi Tuuliin
Sivisverkon digitaaliset osaamismerkit
Loimi-Hämeen Jätehuollon omistajapäivä
Hallintoviranomainen Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC
ROTARYSÄÄTIÖ – TEEMME HYVÄÄ YHDESSÄ
Minttu Lampinen, RK Tammer Nova DRFCC 1390
ASA ASA rekisteri Laki 716/2000 Vna työhön liittyvän syöpävaaran torjunnasta Laki 717/2001 Syöpäsairauden aineille ammatissaan altistuvien rekisteristä.
N-piirin johtajuusvalmennus 08-09
Ajankohtaista Lapin TE-palveluissa Kuntainfo
Rotarysäätiö – meidän Säätiömme
ERI TAPOJA TUKEA SÄÄTIÖTÄ
PIIRIAPURAHOJEN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMISMISPERUSTEET
Toimintoanalyysin syventäminen – lyhyt kuvaus hankkeesta
Osaamisperusteisuuden ja asiakaslähtöisyyden edistäminen / Ratkaisujen hakeminen kokeilutoiminnalla, ml. digitaalisuus
TARKASTUSLENTÄJIEN KERTAUSKOULUTUS
Helsingin kaupungin avustukset 2017
Keskeiset asetusmuutokset
Tietopaketti jäsenyhdistykselle
Suunnittelu Vain hyvällä suunnittelulla päästään vapaaehtoistoiminnassakin tuloksiin. Suunnittelun perustana on tilanteen analysointi. Analyysin jälkeen.
Taloushallinnon koulutus
Kehittämispäällikkö Eija Lappalainen
Johdon valinnat 1/3 Pääjohtajan ja toimialajohtajat nimittää viraston käynnistymisvaiheessa valtioneuvosto ja hallintojohtajan ja oikeusturvayksikön päällikön.
PERHEPÄIVÄHOIDON TUTKINTOTOIMIKUNNALLE
Gastron Parhaat on tarkoitettu Gastro Helsinki 2018 näytteilleasettajille ja tuotteille/palveluille, joita messuilla esitellään. Tuotteen/palvelun ilmoittaminen.
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Julkaisun otsikko Väyläviraston julkaisuja x/2019
Kuntoutusuudistus - miten tästä eteenpäin
Julkaisun otsikko Väyläviraston tutkimuksia x/2019 Tekijän nimi.
Tähän sopiva otsikkoteksti
Avustustoiminnan periaatteet
Suomen verotus selkokielellä
Järjestö 2.0 hankkeiden jatkosuunnitelma
Kirjoittajan nimi, arvo Työpaikka
Työllisyyspoliittinen avustus – rahoituksen haku vuodelle 2020
Esityksen transkriptio:

Rotarypiirin 1420 piiriapurahojen (Designated District Grants, DDG) hakeminen ja raportointi

Piiriapurahojen tarkoitus Rotarypiirin 1420 alueelle toimivat klubit voivat hakea piiriltä apurahaa ensisijaisesti rotaryaatteen mukaisiin humanitaarisiin hankkeisiin, joiden tarkoitus on: –parantaa terveydenhuoltoa –tukea koulutusta –tukea vähäosaisia tai nuorisotyötä tai ympäristönsuojelua edistäviin hankkeisiin.

Piiriapurahojen hakuprosessi Apurahojen hakuaika –Piirin rotarisäätiökomitea julistaa apurahat haettavaksi vuosittain tammikuussa. –Klubien on jätettävä apurahahakemukset mennessä. –Hakemus voidaan jättää joko sähköpostitse tai postitse (lähetyksessä oltava tai aikaisemman päivän postileima).

Piiriapurahahakemuksen sisältö Vapaamuotoinen hakemus, josta selviää: Mitä tehdään ? Miksi tehdään ? Milloin tehdään ? Missä tehdään ? Miten tehdään ? Henkilöresurssit. Millä tehdään eli budjetti.  Tulot: klubin oma osuus, haettavan piiriapurahan osuus ja muu mahdollinen rahoitus.  Menot: yksityiskohtaisesti eriteltyinä

Hakijalle asetetut vaatimukset Hankkeen toteuttajan on kvalifioiduttava Memorandum of Understandingin (MoU) mukaisesti.  Hakemukseen on liitettävä klubin yhteistyösopimus (MoU) allekirjoitettuna.  Hakemuksessa tulee olla maininta onko klubi rekisteröitynyt. Vain rekisteröity yhdistys voi hakea yli 2000 euron apurahaa.  Apurahan saamisen edellytyksenä on, että klubi on tehnyt rahalahjoituksen Rotarysäätiön (TRF) vuosirahastoon vähintään kerran viimeisten kolmen vuoden aikana (esim. PDF). Hakemuksessa tulee olla maininta rahalahjoituksen tekemisestä, muussa tapauksessa apurahaa ei voida myöntää.  Hakemuksessa tulee olla se klubin nimi ja pankkitili, jolle mahdollinen apuraha maksetaan.

Piiriapurahahakemusten käsittely Piirin rotarysäätiökomitea tekee ehdotuk- sen apurahojen saajista. Rotarypiiri päättää ja julkistaa apurahojen saajat mennessä. Rahat myönnetään rotarypiiriltä 1420 ja rotarysäätiöltä (The Rotary Foundation, TRF) saatujen varojen puitteissa. Piiriapurahat tilitetään klubeille sen jälkeen kun TRF on hyväksynyt piirin loppuraportin ja siirtänyt DDF-varat piirille.

Hankkeen loppuraportti Hankkeen toteuttamisesta tehdään raportti piirin rotary- säätiökomitealle:  Hankkeen loppuraportti on jätettävä viimeistään 12 kuu- kauden kuluessa apurahan myöntämisestä tai 2 kuukauden kuluessa siitä kun apuraha on käytetty.  Hankkeen loppuraportti tehdään englanninkielisenä Rotarysäätiön ”Individual project report” -lomakkeella (Google: District simplified grant report form).  Piirin rotarysäätiökomitea toimittaa raportin Rotarysäätiölle (The Rotary Foundation, TRF) Evanstoniin hyväksyttäväksi.  Loppuraportti sisältää kuvauksen hankkeen etenemisestä, sekä tiedot hankkeesta hyötyneistä tahoista, toteutukseen osallistuneista ja rahojen käytöstä.  Kuitit on säilytettävä klubissa mahdollista toiminnantarkas- tusta varten kuuden vuoden ajan projektin toteuttamisesta.  Raportin allekirjoittaa klubin presidentti.

Piiriapurahahakemusten ja loppuraportin lähettäminen Apurahahakemus ja loppuraportti lähetetään piirin rotarysäätiökomitealle mieluiten sähköpostitse osoitteeseen tai postitse: Piirin 1420 Rotarysäätiökomitea Erkki Ilus Harakkamyllyntie Helsinki