Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Global Grant Koulutusapuraha.. TRF’n ja piiri 1420 vaatimukset. Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuvaan akateemiseen jatkokoulutukseen ensisijaisesti.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Global Grant Koulutusapuraha.. TRF’n ja piiri 1420 vaatimukset. Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuvaan akateemiseen jatkokoulutukseen ensisijaisesti."— Esityksen transkriptio:

1 Global Grant Koulutusapuraha.

2 TRF’n ja piiri 1420 vaatimukset. Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuvaan akateemiseen jatkokoulutukseen ensisijaisesti yhteiskunta- tai taloustieteen alueella ja joka liittyy Rotaryliikkeen yhteen tai useampaan keskittämisalueeseen. Haettavan apurahan minimimäärä on 30000 USD. Oikeus hakea Global Grants edellyttää Piiriin 1420 kuuluvalta klubilta, että se on rekisteröitynyt yhdistys ja kvalifioitu MoU´n mukaisesti ja, että se on lahjoittanut rahaa TRF’lle vähintään kerran kolmen viimeisen vuoden aikana.

3 Osapuolet. Koulutusapurahan osapuolet ovat International Sponsor Partner(ISP), Host Sponsor Partner,(HSP) The Rotary Foundation (TRF) koulutusapurahan hakija.

4 Vapaamuotoisen hakemuksen sisältö. Osoitettu kotimaan rotaryklubille Täydelliset henkilö- ja kontaktitiedot. Kielitaitosi. Jatkokoulutuksen tavoitteet. Miten tulet käyttämään koulutuksesi yhteiskunnan tarpeiden tyydyttämiseen, ja mihin ”areas of focus” koulutuksesi liittyy. Koulutuksesi ja CV ja selostus siitä, miksi olet sopiva ehdokas apurahan saamiseen. Missä ja milloin jatkokoulutus tapahtuu. Matkaohjelmasi. Budjetti yksilöitynä: matka-, asumis-, lukukausi- ja muut ylläpitokustannukset.

5 Vaihe 1. ISP hakee HSP’n, muodostetaan komiteat ja nimitetää Primary Contact henkilöt, allkirjoitetaan MoU’n ja aloitetaan hakumenettelyn vaihe 1. Kohdassa 7 mainitaan koulutettavan nimen ja systeemi pyytää häntä suorittamaan henkilökohtisen hakemuksen online TRF’lle. ISP suorittaa vaiheen 1 loppuun.

6 ISP’n laatima hakemus TRF’lle, Vaihe 1. Luettele muut osallistuvat partnerit. Määrittele HSP’n ja paikallisen komitean rooli ja vastuut ja tehtävät. Kuka seuraa koulettavan tulokset. Määrittele yksilöity budjetti Kuka omistaa budjettivaroilla hankitut totteet. Luettele kaikki rahoituslähteet. Mihin keskittymisalueisiin koulutus liittyy ja miten tullaan toteuttamaan ne. Miten ja kuka mittaa.

7 Koulutettavan hakemuksen sisältö. Henkilötiedot. Yhteystiedot. Yhteystiedot hätätilanteen varalta. Vakuutustiedot, vakuutuksen numero ja vakuutusyhtiön puhelinnumero. Koulutushistoria: oppilaitokset, yliopistot ja loppututkinnot ja tutkintojen pääasiallinen sisältö. Kielitaito. Täydelliset tiedot tavoittelemastasikoulutuksesta: oppilaitoksen nimi, maa ja kaupunki, millä kielellä koulutus tapahtuu, kurssit ja milloin ne suoritetaan. Miten koulutuksesi, ammatillinen- tai vapaaehtoistyöntekijän kokemuksesi liittyvät Rotary'n tavoitteisiin valitsemillasi kehittämisalueilla? Mitä aiot tehdä heti kolutuksen päätyttyä? Miten pitkäntähtäimen ammatilliset tavoittesi sopii Rotary'n tavoitteisiin valitsemillasi kehittämisalueilla? Lähetä oppilaitoksen sinua koskeva hyväksymispäätös pdf-muodossa.

8 Vaihe 2. ISP aloitta vaihe 2 kun TRF on hyväksynyt koulutettavan ja ISP’n anomuksen. Viahe 2 noudatta Humanitääri - hankkeen hakumenettelyn soveltuvin osin. TRF ilmoittaa pätöksensä ISP’lle, ja maksaa apurahat HSP,lle joka hallinnoi ne. ISP’n Primary Contact ilmoittaa apurahahakijalle

9 Vaihe 2 Tavoitteet. Kestävyys. Miten hanke tyydyttää yhteiskunnan tarpeita? Miten paikalliset asukkaat osallistuvat hankkeen toteuttamiseen? Miten koulutusta järjestetään? Mihin keskittämisalueeseen hanke liitty ja miten? Miten on aikomus mitata hankkeen vaikutus ja miten ja kuka hankkii tiedot? Miten hanke vastaa yhteiskunnan eri osa-alueiden tavoitteisiin? Primary Contacts –henkilöt hankkeessa mukana olevissa klubeissa. Komitteajäsenet eri klubissa. Yhteistyöorganisaatiot Rotaryn ulkopuolelta. Partnerit. Rotarien osallistuminen. Selvitys hankkeen kestävyydestä. Budjetti. Rahoitus. Primääri contacts valtuutus. Global Grant (DRFC) valtuutus.

10 OSAPUOLET VAIHE 1 TRF’n HYVÄKSYNTÄ Vaihe 2 TRF’n HYVÄKSYNTÄ JA VAROJEN SIIRTO HSP’n tilille. Apurahakija. Koulutettavan hakemus.


Lataa ppt "Global Grant Koulutusapuraha.. TRF’n ja piiri 1420 vaatimukset. Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuvaan akateemiseen jatkokoulutukseen ensisijaisesti."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google