Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tietopaketti jäsenyhdistykselle

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tietopaketti jäsenyhdistykselle"— Esityksen transkriptio:

1 Tietopaketti jäsenyhdistykselle
Yhdistyksissä tarvitaan ihmisiä, jotka haluavat järjestää yhteistä tekemistä. Kiitos sinulle aktiivisuudestasi!

2 Jäsenyhdistyksen tehtävät
Uuden jäsenen haltuunotto, eronneen kontaktointi Jäsenyhdistys toimittaa liitolle joulukuun 31. päivään mennessä jäljennökset syyskokouksen pöytäkirjasta tammikuun 31. päivään mennessä tiedot alkaneen vuoden toimihenkilöistä ja luettelo niistä henkilöistä, jotka hallitus on erottanut tai katsonut eronneeksi maksamattomien jäsenmaksujen takia huhtikuun loppuun mennessä jäljennökset kevätkokouksen pöytäkirjasta ja edellisen vuoden vuosikertomuksesta Kuvia ja tekstiä oman alueen LVI-alan tapahtumista, yhdistyksen retkistä ja toimista. Jäsenten ja toimihenkilöiden yhteystietojen päivitys Suomen LVI-liiton toimistolle Ansiomerkkihakemukset Ehdotukset Hotorautaneuvoksiksi Muistuta myös jäseniä päivittämään yhteystietonsa!

3 Miksi luettelo erotetuista henkilöistä?
Koska SuLVI ei voi erottaa yhdistysten jäseniä. Vain yhdistys voi erottaa jäsenen, jos tämä on laiminlyönyt velvollisuudet yhdistystä kohtaan (esim. jättänyt jäsenmaksun maksamatta). Miksi kopiot kevätkokouksen pöytäkirjasta ja edellisen vuoden toimintakertomuksesta? Koska nämä tulee arkistoida mahdollisia myöhempiä tarpeita varten (esim. matrikkelit ja vuosikirjat) Miksi kopiot syyskokouksen pöytäkirjasta ja tiedot tulevan vuoden toimihenkilöistä ja jäsenmaksuista? Koska laskutamme heti vuodenvaihteen jälkeen jäsenmaksut ja jäsenyhdistyksen oma jäsenmaksu on tuolla lomakkeella. Ilman tätä tietoa emme tiedä, mikä on sen vuoden jäsenmaksu. Tällöin laskutamme edellisvuoden maksulla. Koska päivitämme sivuillemme yhdistysten toimihenkilöiden yhteystiedot jäsenistöä ja jäsenyydestä kiinnostuneita varten. Toivomme yhdistysten päivittävän tiedot myös omille nettisivuilleen. Koska jäsenhakemukset lähetetään yhdistykseen sekä puheenjohtajalle että sihteerille. Emme tiedä, kenelle viestit pitää osoittaa, jos emme saa tietoa yhdistyksestä.

4 Onko yhdistyksellä jo oma sähköpostiosoite?
Perustakaa yhdistykselle oma sähköpostiosoite, johon kaikilla hallituksen jäsenillä on tunnukset! Tieto tavoittaa kaikki. Postit eivät huku yhden henkilön meilien sekaan. Tieto tavoittaa hallituksen, vaikka toimihenkilöt vaihtuisivat. Vanhatkin viestit löytyvät helpommin. Moodle-tunnukset voidaan luoda aina yhdistyskohtaisesti eikä tarvita jokaiselle omia henkilökohtaisia tunnuksia.

5 Ansiomerkkihakemukset ja ehdottaminen hotorautaneuvokseksi
Suomen LVI-liiton ansiomerkkien säännöt ja ohjeet SuLVIn merkin käytöstä löytyvät SuLVIn verkkosivuilta, kohdasta ”Jäsentoiminta” Toimita ansiomerkkihakemukset SuLVIn hallituksen käsiteltäväksi hyvissä ajoin ennen ansiomerkkien jakotilaisuutta. SuLVIn hallitus kokoontuu noin 8 krt/vuosi. Käytännössä ansiomerkkiä haetaan lähettämällä hakemus sähköpostitse osoitteeseen Ansiomerkit laskutetaan ja toimitetaan yhdistykseen hallituksen käsittelyn jälkeen. Tee ehdotus Hotoraudan Vääntäjien Korkean Raadin Neuvokseksi 1.5. mennessä. Lomake ehdotusta varten on SuLVIn sivuilla. Toimita lomake toiminnanjohtajalle ohjeiden mukaan täytettynä ja liitteineen. Lähetä kuva erillisenä tiedostona.

6 Suomen LVI-liitto SuLVIn henkilökunta - Sinua varten!
Toiminnanjohtaja Tiina Strand, Jäsenasiat ja laskutus Kaija Ruokonen, Viestintäsuunnittelija Anne Valkama, Koulutuspäällikkö Samuli Könkö, Koulutussihteeri Jonna Hoikka, Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)sulvi.fi Pätevyysasiat: patevyydet(at)sulvi.fi Jäsen- ja laskutusasiat: sulvi(at)sulvi.fi


Lataa ppt "Tietopaketti jäsenyhdistykselle"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google