Ateriapalvelun tyytyväisyyskysely 2016. Tulokset 2016 (vert.2015)  Kyselyyn vastasi 117 asiakasta (120) – Miehiä 42 vastaajaa (54) – Naisia 69 vastaajaa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Advertisements

RUOAN JAKELU Tarjoilulinjasto. RUOAN JAKELU Tarjoilulinjasto.
Kasvaako pääni, kun opin?
Unen määrä ja laatu Tuomas Saarela 3D.
Taustatiedot - Olen Kysymykseen vastanneita: 114
Lähiruokaa julkisen sektorin ruokapalveluissa
Syömisen hallinta - käyttäytymisketju vihje tunteet ajatuksia valinta.
Unitutkimus.
Ravintola Seiska Maanantai 2.4 Tiistai 3.4 Keskiviikko 4.4 Torstai 5.4
Lahden Seurakuntayhtymän Juhla- ja muistotilaisuudet lukien
Perniön ABC:n parhaat ruuat
Asioita pohdittavaksi tuotekehitystyötä tehtäessä
T IEDOSTA M ENESTYS Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2013 – Lasten ja nuorten palvelut Varhaiskasvatus Tutkimusraportti Mikko Kesä Minna.
SUUNNITELLAAN YHDESSÄ – PAIKALLISIA TUOTTEITA AMMATTIKEITTIÖÖN Marjat, hedelmät ja kasvikset Maija Rissanen Joensuu
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Mistä koirat saa energiaa
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
Ikäihmisten ravitsemus -ei vuosia elämään vaan elämää vuosiin
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Kouluruoka Esityksen ovat tuottaneet
Palvelutalo Männikön asukastyytyväisyys 2014 Asukas- ja omaistyytyväisyysmittaus tehtiin kyselytutkimuksella vuoden 2014 lopussa. Kyselyssä oli 33 kysymystä.
SÄDEHOITO.
Jalankulkijoiden liukastumiset -kyselytuloksia 2014.
Lounaslista Viikko 18  Maanantai 30.4 Juustokeitto Härkä-paprikahöystö Kirjolohipihvit Munkit ja sima  Tiistai 1.5 Hauskaa vappua! Vappubuffet klo 12.
Lounaslista Viikko 14  Maanantai 2.3 Kirkas kasviskeitto Riistakäristys Raastepihvit Sekamarjakiisseli  Tiistai 3.3 Hernekeitto Paistetut silakkapihvit.
Suomalaiset ravintosuositukset
Täytä harjoituspäiväkirjaa päivittäin (lepo/ravinto/liikunta) valmentajiesi ja alla olevien ohjeiden mukaan. Kirjan alussa on ravintoon ja lepoon liittyviä.
TUTKIMUSAVUSTEINEN KEHITTÄMISHANKE LAHDEN KAUPUNGIN IÄKKÄÄT KOTIHOIDON ASIAKKAAT Marjut Komulainen Suuhygienisti (YAMK) / Lahden kaupungin suun terveydenhuolto.
Ravitsemuskertomus Ravitsemuskertomukset ◦ Vuodesta 1995 alkaen ◦ Uusin vuodelta 2003 (5. järjestyksessä) ◦ Päätulokset Suomessa tehdyistä ravitsemuksen.
 Huipulle tähtäävän urheilijan tulee kiinnittää ruokavalioon yhtä paljon huomiota kuin harjoitteluun ja lepoon -> Urheilija pysyy terveenä, jaksaa harjoitella,
Copyright © 2007 Wellou.fi 1 Woimapyramidi. Copyright © 2007 Wellou.fi 2 Woimapyramidi  Rasva ja sokeri  Maitovalmisteet  Liha-kala  Kasvikset  Viljavalmisteet.
Nepalilainen Ruoka- projekti Aino vitikainen. ruokaProjektin Esittely Projektini aloitin tutkimalla Nepalilaista ruokakulttuuria ja tekemällä siitä lyhyen.
KIVITYÖ & KONEPURKAAMO JAHUNEN INC. LTD UUSI KIVIKAUSI ALKAA JAHUSELLA.
Mieli voi sairastua, niin kuin kehokin Erilaisia mielenterveysongelmia voi esiintyä kaiken ikäisillä Tilapäinen oire saattaa olla terveen mielen reaktio.
Valmisruoat Pakasteet Kuivatut ruokavalmisteet Puolisäilykkeet Täyssäilykkeet.
KOTIATERIAN RUOKALISTA Elannontie 3, Vantaa ● vaihde 09 – ● Erityisruokavaliomerkinnät: vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon, m=maidoton,
Ruokakolmio Nuoren ravinto Juomat eivät pidä nälkää kuten kiinteä ruoka, ja sokeroituina niissä on yleensä paljon energiaa. Sokeriset juomat vaurioittavat.
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Finnan käyttäjäkysely 2014 Katsaus tuloksiin Käytettävyystyöryhmä
JAPANILAINEN KEITTIÖ. Ruoka Japanilaisen keittiön ruokapöytä on karu, mutta yksinkertainen, Vaikka ruoka on yksinkertaista saa senkin näyttämään täydelliseltä.
KATKAISTAAN YHDESSÄ TYÖIKÄISTEN LIHAVUUS(EPIDEMIA) TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Hanna Partanen.
Ruoka eri ikäkausina. Vauvaikä Vauvan luonnollinen ravinto on rintamaito tai äidinmaidonkorvike Maidosta vauva saa sairauksilta suojaavia aineita sekä.
Navigaattori Kunpa uni tulisi. Navigaattori 3 Unettomuus Aivojen ”unikeskus” ei pysty voittamaan ”valvekeskuksen” liian suurta aktiivisuutta.
Pyykkilautavatsa Näytät paremmalta ilman paitaa..
RAVINTO. Suomalaisen ravitsemussuosituksen mukainen ruoka edistää terveyttä. Runsasta ja vaihtelevaa kasvisten syöntiä suositellaan ja kovan rasvan, suolan.
Palvelukotien asiakkaiden tyytyväisyys LLKY:n palveluasumiseen
Pysy hyvässä työvireessä
Ravinto-opas Vihjeitä viisaisiin valintoihin
Kouluruokailun tyytyväisyyskysely 2016
Kotihoidon asiakkaiden tyytyväisyys LLKY:n kotihoitoon
Bridgekurssi BK-Slam ª©¨§
21 Kansantalous on koko Suomen talous s
Tiistai Mardi 20 novembre.
Finnan käyttäjäkysely 2014 Katsaus tuloksiin
Musti – The Dog ´Musti` eli Alexander on koira jonka rotu on Bordercollie. Hän syntyi vuonna Me haimme hänet Värtsilästä joskus vuoden 2009 Joulukuussa.
Millainen meidän luokka on? Oppilaat kertovat.
Ruokaa ja välttämättömyystarvikkeita, kun kauppaan ei pääse
Kortepohjan koulun sisäilmasto-oirekysely
Ruokalista vko 47 Maanantai €
LIIKKUUKO LAPSESI RIITTÄVÄSTI?
Kuopion kaupunkiseudun joukkoliikenne Asiakastyytyväisyys
Terveys ja maku samalla lautasella
Ruokaoppia.
Rekan ratissa istuu isiä ja äitejä
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Asumisneuvonnan chat palvelu
Palvelutalo Männikön asukastyytyväisyys 2015
Painavaa asiaa kolesterolista ja sydänterveydestä
Nuoret ja trendit -tutkimus
Esityksen transkriptio:

Ateriapalvelun tyytyväisyyskysely 2016

Tulokset 2016 (vert.2015)  Kyselyyn vastasi 117 asiakasta (120) – Miehiä 42 vastaajaa (54) – Naisia 69 vastaajaa (61)  Ikäjakauma – 95,65% vastaajista yli 60- vuotiaita (95,76%) – 4,35% vastaajista 30 – 60 vuotiaita (4,24%) 2

Arvio ruokatarjonnasta / Maku 3

Ruuan ulkonäkö 4

Tarjoilulämpötila 5

Ateriakuljettajien apu ruokailutilanteeseen 6

Kuljettajien käytös 7

Yleisarvosana 8

Annoskoko 9

Terveiset ruokapalveluille:  Vähemmän suolaa ja keittovihannekset erikseen -> sottaisen näköinen kun on soosissa sekaisin  Kalakeitossa liikaa porkkanaa  Voiko saada joskus silakkalaatikkoa  Kiitos iloisista salaateista, kuljettaja on reipas ja rentouttava  Paljon kiitoksia  Ruoka on parantunut, paremman makuista  Suuret kiitokset  Joskus liian suolaista, maksakastike ei hyvää  Kastikkeessa hieman enemmän makua. Hernekeitto ja pannukakku tosi hyvää, ruoka monipuolista.  Toivoisin, että ruoka tulisi aikaisemmin noin klo 12  Liikaa polttavia mausteita, tuorekasvis annos vähän liian pieni  Kaikkea hyvää ja kiitos hymystä, se on lämmin 10

Jatkuu…  Liikaa perunoita ja soosia, ei maistu eikä saa voimaa, mutta maha kasvaa siitä. Toivoisin, että joskus olisi perunoiden tilalla makaronia ja riisiä. Toivoisin myöskin lihaa, ei palvia. Makkaraa vähemmän. Keitot ovat hyviä paitsi borskeiton nakit. Jälkiruuat on mieluisia, hyviä. Puolet annoksesta (perunaa ja soosia jää syömättä), joskus koko annoskin esim. uunimakkara ja nakkikastike. Lindströminpihviannos ei maistu, tökkii vastaan. Tarjoilulämpötila erittäin huono. Mutta jos ruoka on myöhässä parikin tuntia, ei enää pysy lämpimänä. Kuitenkin ruuasta kiittäen.  Monet kiitokset ystävällisyydestä. Suola: toivoisin sitä vähennettävän ainakin puoleen tähän astisesta. Sokeri: Toivoisin sitä vähennettävän enemmän kuin puolelle. Lämpimin terveisin…  Kaikki on hyvin  Kastike – ja peruna määrä on liian suuri  Ei teidän tarvitse hävetä hyvää toimintaa. Puhelimessakin olette aina kohteliaita ja asiallisia, osaavat naiset paikallaan. Edistätte toipuvaa. 11

Toimenpiteitä:  Suolan ja sokerin vähennyksestä on jo sovittu. Asiakas voi aina itse lisätä niitä ruokaan  Maksakastike jakaa vastaajat. Jos ei pidä maksakastikkeesta, sen voi lisätä tietoihin ja saa sinä päivänä muuta (nyt jo näin).  Ruuan lämpötilaan olemme reagoineet hankkimalla uudet boxit sekä tehostamalla reittejä. Ainoa keino enää lämpötilan parantamiseen on lisätä ateriakuljettajien määrää, niin kuin oli muutama vuosi sitten. 12