Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Musti – The Dog ´Musti` eli Alexander on koira jonka rotu on Bordercollie. Hän syntyi vuonna 2009. Me haimme hänet Värtsilästä joskus vuoden 2009 Joulukuussa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Musti – The Dog ´Musti` eli Alexander on koira jonka rotu on Bordercollie. Hän syntyi vuonna 2009. Me haimme hänet Värtsilästä joskus vuoden 2009 Joulukuussa."— Esityksen transkriptio:

1 Musti – The Dog ´Musti` eli Alexander on koira jonka rotu on Bordercollie. Hän syntyi vuonna Me haimme hänet Värtsilästä joskus vuoden 2009 Joulukuussa. Musti syntyi ensimmäisen pentueen ensimmäisenä.

2 Mustin serkku Mustilla on paljon sukulaisia. Kaikki bordercolliet ovat Mustilla läheistä sukua. Minä en tiedä lähes ketään sukulaisia paitsi Onni- Koiran joka on pikku kakkosessa ja meidän entinen koira Fargo jolla on sama pappa kuin Mustilla.

3 Luonne Musti on todella leikkisä, reipas, luottavainen, valpas ja todella todella älykäs.

4 Mustin perustietoja Elinikä: 13–16 vuotta Musti on tietenkin poika.
Mustille tulee ehkä pentuja. Se on todella mukava. Kun sille sanoo ’go go musti go go!’ niin se lähtee juoksemaan.

5 Mustin syömisiä Musti syö esim. koiran ruokaa, kalaa, lihaa ja meidän ruoantähteitä.

6 Ulkonäkö Musti on mustavalkoinen keskikokoinen koira, joka on viisi vuotta.

7 Hankinta Musti hankittiin puolivuotiaana Värtsilästä.
Muistan kun Musti-pentu nukkui autossamme Tiinan sylissä ja korissa.

8 Mustin elämää Mustin elämää: Musti herää klo Tiina on laittanut Mustille aamupalaa. Sitten Musti syö sen. Sen jälkeen Musti katsoo ylös: hän näkee Harrin joka tulee alas puhelimen kanssa. Sitten tulee Jesse. Jesse syö aamupalan. Ja sitten Harri syö aamupalan. Sitten pojat lähtevät kouluun. Sitten Musti leikkii ulkona. Klo Musti syö lounaan. Illalla Musti syö Päivällisen. Sitten Jesse leikkii Mustin kanssa. Sitten Jesse ja Harri menevät nukkumaan ja niin Mustikin.


Lataa ppt "Musti – The Dog ´Musti` eli Alexander on koira jonka rotu on Bordercollie. Hän syntyi vuonna 2009. Me haimme hänet Värtsilästä joskus vuoden 2009 Joulukuussa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google