Pyhtään kuntastrategia 2015-2020 1.6.2015 Khall.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Timo Kietäväinen varatoimitusjohtaja
Advertisements

Osaamisen kehittämissuunnitelma Haminan kaupungin hallintopalvelut.
SEURASTRATEGIA JÄRVENPÄÄN PALLOSEURA MISSIO, ARVOT, VISIO -> KOHTI VUOTTA 2021
Humanistiseen ammattikorkeakoulu. Humak on valtakunnallinen Verkosto- ammattikorkeakoulu.
Ammattikorkeakoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät sekä yliopettajapäivät Seinäjoella Aija Töytäri-Nyrhinen, TtL Projektipäällikkö.
TORNION KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT STRATEGIA
Martti Kivioja Työmarkkinatutkimus 2014 Yrittäjyyskatsaus.
Yleiset kompetenssit (Generic competences) Osaamisen kuvaus (description of the competence) Oppimisen taidot (Learning competence) Tradenomi  osaa arvioida.
Erityisen hyvä osaaja Keskuspuiston ammattiopiston strategia 2015 – 2020 Hyväksytty hallituksessa
Hoitoon pääsy toiminta- mallien muuttuessa Hannu Hämäläinen
Kuntastrategian tarkistaminen
Ylemmän toimihenkilön rooli Suomen tulevaisuuden menestyksessä Ole Johansson puheenjohtaja, EK.
Nopea ennakkoarviointimalli Kainuun maakunta –kuntayhtymän sosiaali- ja terveyslautakunnan päätösten valmistelussa Marjatta Repo
Miksi kunta – kunnan olemassaolon oikeutus
TYÖVOIMAKOULUTUS JA REFORMI
Perhon kunnan strategia 2013 – 2017
Mikkeli Pasi Savonmäki Kohtaamo-hanke
YHDESSÄ VOIMISTUEN – laadukasta sosiaalityötä lappilaisille 1. 10
Kuntavaalit 2017 Paluu tulevaisuuteen
HelliTalent Moniammatillisesti toimien - yhdessä yrittäen
Yrittäjyys opintojen aikana
Työelämäosaajana OKM.
Henkilökunta Tavoitteet Visio Lapsi Laadukas vaka, eo, po Vanhemmat
EURAN KUNTASTRATEGIA 2020 voimaan
Tuhat uutta työpaikkaa Pohjois-Karjalan Työvoima- ja yrityspalvelujen alueellinen kokeilu Pohjois-Karjalan ELY-keskus.
TOIMINTA-REFLEKTIO-OPPIMINEN.
Henkilöstön tukeminen ja muutosturva
TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN EDISTÄMINEN RISTIJÄRVEN KUNNASSA
VAU:n huippu-urheilustrategia
Ähtärin Ahertajissa Seinäjoen Septarissa
Janakkalan kunnan strategia vuoteen 2025
VAU huippu-urheilustrategia
- Johtoryhmän toimintasuunnitelma
BusinessOulu – Yritysten kasvun kumppani
Merja Fischer, Tkt, KTM Positiivinen vuorovaikutus synnyttää hyvinvointia ja tyytyväisiä asiakkaita Merja Fischer, Tkt, KTM
Tulevaisuuden yrittäjyys- ja työelämätaitoja korkeakouluihin
Inspa yrittäjyyden uusi oppimisympäristö sataedussa
Pelaajapolkujen nykytila
Opetustoimi osana Jyväskylää
Kumma nimi yrittäjyydelle…
Pedagoginen Learning Cafe Varhaiskasvatus
Tiimien toimintasuunnitelmapohja
TYÖKYKYKOORDINAATTORITOIMINTA TYÖTERVEYS WELLAMO OY:SSÄ
Monialainen yhteispalvelu
YHDESSÄ VOIMISTUEN – laadukasta sosiaalityötä lappilaisille 1. 10
OSUMA-Visio syntynyt työpajassa
näkökulmia toimistotyön organisointiin ja kehittämiseen
Vantaan ammattiopisto Varia Projektit Syksy 2014
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Ehdotus: sote-viestinnän strategiset painotukset 2017
Terve Kunta –verkoston toiminnan kehittäminen
Digityökalujen valmistelu järjestämistehtävää varten
Jokaisen kasvu osallisuuteen – millaiset yhteisöt sen mahdollistavat?
Yrittäjyys- ja innovaatiotoiminta ammatillisessa koulutuksessa ja korkeakouluissa Johanna Kolhinen Juha Vettenniemi Anni Tuurnas Kansallinen koulutuksen.
SPPL Arvotyöpaja Kuopio
Johtaminen uudessa organisaatiossa
YTY AKATEMIA: MIHIN SUUNTAAN KUNTOUTUS? YTY & STM
Hyvinvoinnin edistäminen kunnan ja maakunnan yhteistyönä
Haaga-Helia amk Liiketalouden koulutusyksikkö, Helsinki
Yrittäjyys ja yritystoiminta BUS1LH001-opintojakso, 6 op
Viestintäsuunnitelma
Kehittämisjohtaja Jussi Salminen ja
Kaupalliset aineet / Valtimo
HAAGA-HELIA amk Liiketalouden koulutusyksikkö Pasila
Tervetuloa työelämätoimikuntatyöhön
Meneillään oleva tutkimustoiminta/Mari Kivistö
Kumppaniksi Voimavarat työssä vertailu
Pasi Patrikainen Johtaja, Pohjois-Savon TE-toimisto
Muutoksen tuulet Eksoten alueella
Ajankohtaista korkeakoulupolitiikassa opetusneuvos Sanna Hirsivaara
Esityksen transkriptio:

Pyhtään kuntastrategia Khall

Toiminta-ajatus Pyhtään kunta luo edellytykset hyvälle elämälle ja yrittäjyydelle.

Arvot Läheisyys Rohkeus Luovuus Yrittäjyys Läheisyys Rohkeus Luovuus Yrittäjyys Läheisyys Pyhtää tarjoaa ja kehittää palvelujaan lähellä asiakasta tämän tarpeista lähtien. Rohkeus Pyhtää uskaltaa kyseenalaistaa ja uusiutua. Luovuus Pyhtää ei jumiudu vanhoihin kaavoihin vaan hakee luovasti uusia toimintatapoja. Yrittäjyys Pyhtää kannustaa yrittäjyyteen ja luo hyvät edellytykset yrittäjille toimia.

Visio Rohkea ja uudistumiskykyinen kunta

Näkökulmat ja kriittiset menestystekijät

Asiakasnäkökulma Asiakaslähtöinen ja uudistumiskykyinen palvelutarjonta tukee vastuuta itsestä, yhteisöllisyyttä ja yrittäjyyttä.

Prosessit ja rakenteet –näkökulma Pyhtään palvelut ovat asiakaslähtöisiä, tehokkaita ja nykyaikaisia.

Talousnäkökulma Pyhtään talous mahdollistaa rohkeat investoinnit tulevaisuuteen.

Henkilöstönäkökulma Pyhtäällä on palveluksessaan osaava ja innostunut henkilöstö. Kunta on haluttu työnantaja ja yhteistyökumppani.

Kriittiset menestystekijät 1. Asiakasnäkökulma Palvelut hyvin saavutettavissa. Aktiivinen, yhteisöllisyyteen kannustava vuorovaikutus: ”Me olemme kunta”. Yritystoiminnan edellytykset parasta A-luokkaa. Palvelut hyvin saavutettavissa. Aktiivinen, yhteisöllisyyteen kannustava vuorovaikutus: ”Me olemme kunta”. Yritystoiminnan edellytykset parasta A-luokkaa. Asiakaslähtöinen ja uudistumiskykyinen palvelutarjonta tukee vastuuta itsestä, yhteisöllisyyttä ja yrittäjyyttä.

2. Prosessit ja rakenteet –näkökulma Johtamisjärjestelmä kannustaa yhteistyöhön. Tarkoituksenmukaista kumppanuus- ja palveluverkostoa kehitetään yli kunta- ja sektorirajojen. Vastuu ja valta ovat lähellä asiakkaita. Asiakkaat osallistetaan palveluihin. Sähköiset palvelut mahdollistavat omaehtoisen osallistumisen. Henkilöstöllä on asiakassuuntautunut palveluasenne. Johtamisjärjestelmä kannustaa yhteistyöhön. Tarkoituksenmukaista kumppanuus- ja palveluverkostoa kehitetään yli kunta- ja sektorirajojen. Vastuu ja valta ovat lähellä asiakkaita. Asiakkaat osallistetaan palveluihin. Sähköiset palvelut mahdollistavat omaehtoisen osallistumisen. Henkilöstöllä on asiakassuuntautunut palveluasenne. Pyhtään palvelut ovat asiakaslähtöisiä, tehokkaita ja nykyaikaisia.

3. Talousnäkökulma Hallittu menokehitys. Vahva tulopohja. Uskallus investoida tulevaisuuteen. Kuntalaisten omaehtoisuus ja aktiivisuus. Hallittu menokehitys. Vahva tulopohja. Uskallus investoida tulevaisuuteen. Kuntalaisten omaehtoisuus ja aktiivisuus. Pyhtään talous mahdollistaa rohkeat investoinnit tulevaisuuteen.

4. Henkilöstönäkökulma Oikeudenmukainen henkilöstöpolitiikka Innostava ja kannustava työilmapiiri Ammattitaidon kehittäminen Tuloksellinen johtaminen Oikeudenmukainen henkilöstöpolitiikka Innostava ja kannustava työilmapiiri Ammattitaidon kehittäminen Tuloksellinen johtaminen Pyhtäällä on palveluksessaan osaava ja innostunut henkilöstö. Kunta on haluttu työnantaja ja yhteistyökumppani.

Läheisyys Rohkeus Luovuus Yrittäjyys Läheisyys Rohkeus Luovuus Yrittäjyys 15 Asiakas –näkökulma Talous –näkökulma Prosessit ja rakenteet –näkökulma Henkilöstö – näkökulma TALOUSARVIOTAVOITTEET KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Palvelut hyvin saavutettavissa. 2. Aktiivinen, yhteisöllisyyteen kannustava vuorovaikutus: ”Me olemme kunta”. 3. Yritystoiminnan edellytykset parasta A-luokkaa. KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Palvelut hyvin saavutettavissa. 2. Aktiivinen, yhteisöllisyyteen kannustava vuorovaikutus: ”Me olemme kunta”. 3. Yritystoiminnan edellytykset parasta A-luokkaa. KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Johtamisjärjestelmä kannustaa yhteistyöhön. Tarkoituksenmukaista kumppanuus- ja palveluverkostoa kehitetään yli kunta- ja sektorirajojen. 2. Vastuu ja valta ovat lähellä asiakkaita. 3. Asiakkaat osallistetaan palveluihin. Sähköiset palvelut mahdollistavat omaehtoisen osallistumisen. 4. Henkilöstöllä on asiakassuuntautunut palveluasenne. KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Johtamisjärjestelmä kannustaa yhteistyöhön. Tarkoituksenmukaista kumppanuus- ja palveluverkostoa kehitetään yli kunta- ja sektorirajojen. 2. Vastuu ja valta ovat lähellä asiakkaita. 3. Asiakkaat osallistetaan palveluihin. Sähköiset palvelut mahdollistavat omaehtoisen osallistumisen. 4. Henkilöstöllä on asiakassuuntautunut palveluasenne. KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Hallittu menokehitys. 2. Vahva tulopohja. 3. Uskallus investoida tulevaisuuteen. 4. Kuntalaisten omaehtoisuus ja aktiivisuus KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Hallittu menokehitys. 2. Vahva tulopohja. 3. Uskallus investoida tulevaisuuteen. 4. Kuntalaisten omaehtoisuus ja aktiivisuus KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Oikeudenmukainen henkilöstöpolitiikka 2. Innostava ja kannustava työilmapiiri 3. Ammattitaidon kehittäminen 4. Tuloksellinen johtaminen KRIITTISET MENESTYSTEKIJÄT: 1. Oikeudenmukainen henkilöstöpolitiikka 2. Innostava ja kannustava työilmapiiri 3. Ammattitaidon kehittäminen 4. Tuloksellinen johtaminen 3: OHJELMAT JA SUUNNITELMAT -LASTEN JA NUORTEN HYVINVOINTISUUNNITELMA- OPETUSSUUNNITELMA- TURVALLISUUSSUUNNITELMA -HYVINVOINTIKERTOMUS- VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA- IKÄÄNTYMISPOLIITTINEN STRATEGIA -YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA 1: PALVELUSTRATEGIA 2: ELINKEINOSTRATEGIA Asiakaslähtöinen ja uudistumiskykyinen palvelutarjonta tukee vastuuta itsestä, yhteisöllisyyttä ja yrittäjyyttä. Pyhtään johtaminen pohjautuu strategiaan. Pyhtään palvelut ovat asiakaslähtöisiä, tehokkaita ja nykyaikaisia. Pyhtään talous mahdollistaa rohkeat investoinnit tulevaisuuteen.. Pyhtään talous mahdollistaa rohkeat investoinnit tulevaisuuteen.. Pyhtäällä on palveluksessaan osaava ja innostunut henkilöstö. Kunta on haluttu työnantaja ja yhteistyökumppani. Pyhtään kunta luo edellytykset hyvälle elämälle ja yrittäjyydelle.. Pyhtään kunta luo edellytykset hyvälle elämälle ja yrittäjyydelle.. Rohkea ja uudistumis- kykyinen kunta

Vaihtoehtoisia esitystapoja

VISIO: Rohkea ja uudistumiskykyinen kunta MISSIO: Pyhtään kunta luo edellytykset hyvälle elämälle ja yrittäjyydelle. ARVOT: Läheisyys Rohkeus Luovuus Yrittäjyys Asiakaslähtöinen ja uudistumiskykyinen palvelutarjonta tukee vastuuta itsestä, yhteisöllisyyttä ja yrittäjyyttä. Pyhtään palvelut ovat asiakaslähtöisiä, tehokkaita ja nykyaikaisia. Pyhtäällä on palveluksessaan osaava ja innostunut henkilöstö. Kunta on haluttu työnantaja ja yhteistyökumppani. Pyhtään talous mahdollistaa rohkeat investoinnit tulevaisuuteen.

VISIO: Rohkea ja uudistumiskykyinen kunta MISSIO: Pyhtään kunta Läheisyys Luovuus Yrittäjyys Rohkeus. luo edellytykset hyvälle elämälle ja yrittäjyydelle.