Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Inspa yrittäjyyden uusi oppimisympäristö sataedussa

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Inspa yrittäjyyden uusi oppimisympäristö sataedussa"— Esityksen transkriptio:

1 Inspa yrittäjyyden uusi oppimisympäristö sataedussa
Susanna Kyösti, Sataedu Teija Österlund, Sataedu Lenita Nieminen, Utu

2 INSPASSA…. OPETUKSESTA OPPIMISEEN LUOKASTA TIIMIYMPÄRISTÖÖN
OPETTAJASTA VALMENTAJAKSI PEDAGOGIIKAN MUUTOS

3 Kun inspaa… Inspa on YRITYSVALMENTAMO
OPPILAITOKSEN toimitiloissa opitaan yrittäjyyttä (ulkoista, sisäistä, omaehtoista, asennetta) Inspan kautta suoritettavat opinnot suunnitellaan alan opettajien kanssa lähtien jokaisen opintoalan opetussuunnitelmasta KAIKILLA OPINTO-ALOILLA ON MAHDOLLISUUS SAADA INSPAN KAUTTA VÄHINTÄÄN YRITTÄJYYTEEN ORIENTOIVAT yto-OPINNOT 1 OSP JA OLLA MUKANA INSPAN TOIMINNASSA TYÖSSÄOPPIMISEN, OPPISOPIMUKSEN, KESÄtyön TAI KEIKKATYÖN KAUTTA. Nostin tämä dian ylemmäksi

4 INSPASSA KANNUSTAMME YRITTÄMÄÄN
TEEMME YHTEISTYÖTÄ YRITTÄJIEN KANSSA KOKEILEMME YRITYSIDEAT KÄYTÄNNÖSSÄ OIKEILLA ASIAKKAILLA VALMENNUKSET OPISKELIJOILLE JA OPETTAJILLE YRITTÄJÄMÄISEN TOIMINTATAVAN TUKEMINEN Lenita: Huom. Vaihdoin yhteistyön yrittäjien kanssa ekaksi. Mitä tarkoittaa Valmennukset opiskelijoille ja opettajille? Voisiko tähän lisätä juttuja, MITEN TOTEUTTAA TAVOITETTA TUKEA sis. yrittäjyyttä ja omaehtoista yrittäjyyttä ja asennetta eli yrittäjämäistä toimintatapaa.

5 Inspan toimipisteet

6 INSPAN SALONKI= kauneushoitola, parturi-kampaamo
INSPAN KLINIKKA= hierontaklinikka INSPAN BISTRO= kahvila, myymälä, juhlatila INSPAN PUHDISTUS= siisteys ja puhdistuspalvelut INSPAN RAKENNUS JA KIINTEISTÖ= rakennus ja kiinteistöpalvelut Yhdistä diat 7 ja 8, ks seuraava dia.

7 INSPAN AUTO= autokorjaamo
INSPAN METALLI= metallin tuotteet ja palvelut INSPAN SÄHKÖ= sähköalan tuotteet ja palvelut INSPAN CATERING= ravintolapalvelut INSPAN SHOP= alojen myytävät tuotteet Huom! Yhdistäsisin diat 7 ja 8 = 1 dia. Ei väliä, vaikka kaikki jutut eivät mahdu, ovat esimerkkejä! Kekisttekö tällekin sisällölle kivan otsikon.

8 inspaantuneena INSPALLA ON NEUVONTAPISTE – RESPA
MAHDOLLISUUS TAVATA YRITTÄJÄMENTORIA JA SAADA OHJAUSTA YRITTÄJYYSSUUNNITELMIIN YRITYKSET voiVAT vuokrata työvoimaa esim. sairausloman sijaisuudet, sesongit ja kesätyöt. VUOKRATTAVA TYÖVOIMA TARJOAA PALVELUJAAN OSUUSKUNNAN KAUTTA Oppilaitoksen kaikki palvelut ja tuotteet ja osaaminen voidaan myydä inspan RESPAN kautta Opettajien asiantuntijuutta voidaan tarjota inspan RESPAN kautta YRITYSTEN/OPPILAITOSTEN KÄYTTÖÖN jokaisessa toimipaikassa, keskeisellä paikalla, johon asiakas löytää ja josta hänet ohjataan eteenpäin Yhdistäisin diojen 9 ja 10 sisällöt => 1 dia. Voisi olla varalle dia, jossa enemmän näitä kohtia. Voi sen sitten näyttää lopuksi, jos jää aikaa.

9 sisäisen yrittäjyyden kehittäminen opiskelijoille ja henkilökunnalle,
Ajanvaraukset sähköisesti eri palveluihin, kuvastot, hinnastot, kassa ja lahjakortit sekä markkinointi, palvelukeskus Hyödyt: sisäisen yrittäjyyden kehittäminen opiskelijoille ja henkilökunnalle, oppilaitokselle tuloa, oppilaitos näkyväksi kaupungissa ja maakunnassa, tilojen käyttöasteen kokonaisvaltainen hyödyntäminen alojen yhteistoiminnan lisäämistä ja sisäisen toiminnan vahvistamista Ks. Ed. dian huom.

10 INSPAN VALMENNUKSET OPISKELIJOILLE JA OPETTAJILLE SEKÄ JOHDOLLE

11 ”Oppilaitoksen uudenlaista brändäystä reformin suuntaan”


Lataa ppt "Inspa yrittäjyyden uusi oppimisympäristö sataedussa"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google