NÄKEVÄT KÄDET KU 1: MINÄ, KUVA JA KULTTUURI / TEHTÄVÄ 1.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Median kohtaaminen EuroSkills-kilpailijana edustatte:
Kuva kuvaan (MS Paint) Avaa molemmat kuvat esikatselusta muokkaustilaan – klikkaamalla hiiren väärällä napilla > Avaa sovelluksessa… > MS Paint Tässä vaiheessa.
TAUKOJUMPPAA lähiöliikkujien kanssa
TYÖNHAUN PORTAAT Työsopimus ”Täällä voi harjoitella
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä... Hei! Alkaako ruudun tuijottaminen rasittaa silmiä??? Alkaa siis.. Pikakalibrointitesti on nyt paikallaan!
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Avonet Digilehtiö käyttö
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Pelkistäminen Virikkeitä hiekkavalukorujen suunnitteluun
Nykytaide -Mitä se on?.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Katso Aitolasta lisää:
Ajankäytön hallinta Ajankäytön hallinta
Ohje PowerPoint esityksen tekoon
Listening comprehension
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Tehtävä 3: PowerPoint Mika Tuukkanen Mika T.
Yhteiskuntaoppi kunnialla läpi!
Prosessin analysointi ja töiden viimeistely
Eemeli Pulliainen. 1.Käytä Internet Explorer-selainta 2.Menee sähköpostiisi ja etsi kyseinen kohta OHJEET.
Luovia ihmisiä ajaa eteenpäin ns. kosmologinen motiivi eli pyrkimys rakentaa kosmosta, järjestystä, suhteessa itseen ja maailmaan. Kulttuurin alojen suurista.
Todennäköisen käsite alakouluikäisille
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Avaimia itsensä valmentamiseen
Sähköpostin uudelleenohjaus Eetu Maukonen. Avaa selain Etsi sähköpostistasi kyseinen kohta Asetuksista etsi ”Säännöt” ja klikkaa uusi sääntö Sieltä valitse.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
TIETOSARJAKUVA Piirrä paperiin reunat. Katso tarkasti, että alueet "sulkeutuvat". LYIJYKYNÄLLÄ! Mieti kuvatekstit. 1) 2) 3) 4) Kirjoita tekstit. Laita.
miten teet rytmisoittimen ilmapallosta ja sanomalehtipaperista
Tulla tietoiseksi niistä olettamuksista Tacit olettamuksista jotka määräävät ja hallitsevat ja myötävaikuttavat lukita estää késkustelu.
Runo tekstitaidon kokeessa
Palaute laskinkurssista "Pitkää matematiikkaa graafisella laskimella TI-86” Toholammin lukiosta Perhoon
OHJEITA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN VALMISTAUTUVALLE.
Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen
Käsikirjoitus oppimisaihiotuotantoa varten. Perustiedot Tuotantorenkaan nimi: Koordinaattori: Teema: Tämän teeman oppimisaihioilla tuotettavat opintopisteet:
Kuva: Teltta pussilakanasetti | Ivana Helsinki
Kuinka paita ja peppu olettekaan! Pariskuntien välistä leikkimielistä kisailua siitä, kuka tunteekaan kumppaninsa paremmin. Toteutetaan kyselemällä tavalla.
Tarkastele kojelautaa.
OHJEITA TET-RAPORTIN TEKEMISEEN
Tuula Marila PROSESSIKIRJOITTAMINEN. Tuula Marila Kirjoittaminen on monivaiheinen prosessi 1.Valmistautuminen -muistin virkistäminen ja.
(2b) VÄLIAIKATYÖSKENTELY jakson välillä OSALLISUUS OPPIVA OPS.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
 Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle.
VIIRINAUHA tutorial. 1)Valitse kankaat Tee viirinauhaasi ainakin viisi kolmiota. Enemmänkin voit tehdä jos haluat. Mitä enemmän kolmioita sen pidempi.
 Koulussa oli liikunta- ja rentoutumistila, jota kutsuttiin ”pommariksi”. Ankea ja virikkeetön huone muuttui projektin edetessä aisteja stimuloivaksi.
Matematiikkaa 3 a Kertausjakso – Laskuja MATEMATIIKKAA 3A, KERTAUSJAKSO LASKUJA © VARGA–NEMÉNYI RY 2016.
Keskustele kaverin kanssa:
Tutustutaan PaikkaOppiin
Korkeakoulukirjastojen tulokset
Psykologian 2. kurssi ”Miten minusta tuli minä?”
Finnan käyttäjäkysely 2016
Luova kirjoittaminen 1. Kirjoita 5 minuuttia ensimmäisestä mieleen tulevasta aiheesta. Miltä kirjoittaminen tuntui? Oliko vaikeaa saada kirjoittaminen.
Yleisten kirjastojen tulokset
Finnan käyttäjäkysely 2016
Luku 07 Motivaatio saa ihmisen liikkeelle.
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä...
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Opintopsykologi Katja Hietanen
Karttamerkit 2
Kalvosarja on laadittu Global Meal –hankkeessa
Tussipiirros / Silmä silmästä
Karttamerkit 1
PaikkaOppi beta Lyhyt johdatus käyttöön.
Suomi.fi-viestit some-banneripohjat organisaatioille
Esityksen transkriptio:

NÄKEVÄT KÄDET KU 1: MINÄ, KUVA JA KULTTUURI / TEHTÄVÄ 1

Tehtävä 1a / NÄKEVÄT KÄDET: piirros Edessäsi on: A3 piirustuspaperia Piirustusvälineinä: pehmeitä lyijykyniä ei kumia ! Yllätyspussi

Tehtävä 1a / NÄKEVÄT KÄDET: piirros Rauhoitu, rentoudu ja keskity. Avaa pussi ja ainoastaan tunnustele esinettä, joka on pussissa. Työskentele hiljaisesti. Tehtävänäsi on tehdä ääriviivapiirros/piirroksia esineestä. Havainnoi vain tuntoaistia käyttäen. Voit tehdä useampia luonnoksia, aloituksia, kokeiluja samalle paperille.

Tehtävä 1b / NÄKEVÄT KÄDET: kirjoitus Kun piirros on valmis, kirjoita kuvan taakse lyhyesti: Adjektiivilista siitä, miltä esine tuntui. Montako adjektiivia keksit?! Mikä oli hauskaa/kamalaa ja-tai helppoa/vaikeaa? Mitä voit tietää pelkän tuntoaistisi avulla kohteestasi? Mitä et voi tietää – mitä voit havainnoida vain näköaistisi avulla? Tuntoaistipiirroksen valmiiksi tehtyäsi voit avata pussin ja katsoa, millaista esinettä olet käsilläsi havainnoiden piirtänyt. Voit havainnoida myös muin aistein, jos haluat (miten?)

Tehtävä 1c / NÄKEVÄT KÄDET: valöörit Valitse tuntoaistipiirroksistasi paras tai tee kokonaan uusi myös näköaistia hyväksi käyttäen Aseta esine eteesi voimakkaaseen sivuvaloon valkoiselle alustalle Tee paperin alareunaan tai erilliselle paperille valööriasteikko mustasta valkoiseen

Tehtävä 1b / NÄKEVÄT KÄDET: kirjoitus Kun piirros on valmis, kirjoita kuvan taakse lyhyesti: Adjektiivilista siitä, miltä esine tuntui. Montako adjektiivia keksit?! Mikä oli hauskaa/kamalaa ja-tai helppoa/vaikeaa? Mitä voit tietää pelkän tuntoaistisi avulla kohteestasi? Mitä et voi tietää – mitä voit havainnoida vain näköaistisi avulla? Tuntoaistipiirroksen valmiiksi tehtyäsi voit avata pussin ja katsoa, millaista esinettä olet käsilläsi havainnoiden piirtänyt. Voit havainnoida myös muin aistein, jos haluat (miten?)

Tehtävä 1c / NÄKEVÄT KÄDET: valöörit Tutki nyt pehmeillä lyijykynillä varjostaen esineen muotoja ja esineestä lankeavaa heittovarjoa: Missä on voimakkain valo? (paperinvalkoinen) Missä on voimakkain varjo? (mustista mustin) Millaisia harmaan sävyjä jää näiden em. välille?