Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Palaute laskinkurssista "Pitkää matematiikkaa graafisella laskimella TI-86” Toholammin lukiosta Perhoon 6.10.-2.12.2004.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Palaute laskinkurssista "Pitkää matematiikkaa graafisella laskimella TI-86” Toholammin lukiosta Perhoon 6.10.-2.12.2004."— Esityksen transkriptio:

1 Palaute laskinkurssista "Pitkää matematiikkaa graafisella laskimella TI-86” Toholammin lukiosta Perhoon 6.10.-2.12.2004.

2 Faktat Mukana oli kolmen vuosikurssin pitkän matematiikan opiskelijoita Toholammilta ja Perhosta. Kuva- ja ääniyhteys oppilaspisteiden välille saatiin käyttämällä koulujen videoneuvottelulaitteistoja. Yhteys luotiin Kasen sillan välityksellä. Itse opetus toteutettiin käyttäen eBeam-elektronista liitutaulua, joka oli kytketty toiseen tietokoneeseen toimintavakauden saavuttamiseksi. Opettaja jakoi aina tunnin alussa verkkoon istunnon, johon perholaiset opiskelijat liittyivät omilla koneillaan. Opettajan Toholammilla tekemät taulumuistiinpanot olivat reaaliajassa perholaisten koneilla. Heillä oli mahdollisuus kommentoida opetusta tunnin aikana puhumalla ja eBeam- ohjelmaan kirjoittamalla tai chattaamalla. Oppilaat pystyivät tallettamaan istuntojen tuotokset omalle koneelleen ja tulostamaan ne haluamassaan muodossa tai lähettämään sähköpostissa kotikoneelleen.

3 Hyvät puolet valmiiksi tuttu teoria  paras hyöty – osaa soveltaa laajasti saamiaan vinkkejä ammattitaitoinen opettaja humoristinen, selkeä ja perusteellinen opetus laskimen mahdollisuudet käytiin monipuolisesti läpi muistiinpanot hyviä ja ne sai myös tulostettua  ei tarvinnut itse kirjoittaa yllätys oli, että laitteet toimivat miltei moitteetta näki, kuinka etäopetus toimii

4 Huonot puolet tekniset ongelmat/hidasteet yhteys katkesi seutukunnasta ääniongelma  Vigo sijoitettava etäälle muista laitteista langaton mikki on virtasyöppö  patterishow laskinkurssin puitteissa uuden asian teorian voi esittää vain lyhyesti  opiskelija oppii laskemaan, muttei vielä oikein ymmärrä mitä tuli tehtyä paikoin liian hidas tahti kirjoita tehtäväannot valmiiksi etukäteen kaksi tuntia putkeen opetusta tuntui liian pitkältä

5 Kehittämisehdotuksia kurssi soveltuu sellaisenaan parhaiten abeille tuki muille laskinmerkeille parasta olisi, jos laskintunnit olisivat aina kurssin jatkona ennen koetta ei viimeisiä tuntipaikkoja  väsymys – tunti kerrallaan riittäisi

6 Parhaat palat oppilailta Tajusin kuinka fiksu laskimeni on ja kuinka rajoittunutta oma käyttöni on ollut. Osaan nyt käyttää laskinta paremmin ja ainakin tiedän, mistä mikäkin löytyy. Kurssi oli pelkästään positiivinen kokemus. Kurssista on ollut nyt jo hyötyä matikan ja fysiikan tunneilla. Monesti matikan laskuja laskiessa huomasi, että tämänhän voi tarkistaa koneella, kuten sen laskinkurssilla opimme.


Lataa ppt "Palaute laskinkurssista "Pitkää matematiikkaa graafisella laskimella TI-86” Toholammin lukiosta Perhoon 6.10.-2.12.2004."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google