Systeemiset oppimisratkaisut SysTech – Valuation of Emerging Learning Solutions.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Korkeakoulujen yhteiskunnallisen ja alueellisen vaikuttavuuden hyviä käytäntöjä Pohjois-Suomi, Itä-Suomi ja Länsi-Suomi.
Advertisements

eVarikko - veturina ja tukena arjessa Tampereen seudulla
osaava harjoittelija kilpailukyvyksi •Kaksi mahdollisuutta kv-harjoittelussa •Ottaa kansainvälinen harjoittelija –Kansainvälistyminen kotimaassa –Erityistä.
Aineenopettajan-koulutuksen opinnäytteet
Tekesin innovaatiorahoitus tutkimusorganisaatioille 2013 Visioita, osaamista ja mahdollisuuksia tutkimuksen keinoin.
Miten Skills Finland vastaa tulevaisuuden haasteisiin Eija Alhojärvi toiminnanjohtaja Skills Finland ry.
W w w. h a m k. f i / s k i l l s. Skills Trainers’ Academy tuottaa koulutusta kilpailuasiantuntijoille Leikkimielinen kisa yhdeksäsluokkalaisille Kansainvälinen.
Edelläkävijämarkkinaohjelma Fiksu kysyntä luo uutta ohjelmavalmistelu Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
Prosessiteollisuuden toimeenpanon tuki -hanke Rolf Holmberg ja Terhi Puntila Tampere.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Mitä valtakunnallinen TVT-strategia kertoo meille? Kaisa Vähähyyppä
Huippu-urheilunmuutos.fi Pääkaupunkiseudun yläkouluverkosto Antti Paananen Huippu-urheilun muutosryhmä.
Avointa-hanke ja Prime Solutions Oy PlugIT-loppuseminaari
Kansallinen tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön suunnitelma Arjen tietoyhteiskunnan neuvottelukunta Liikenne- ja viestintäministeriö, Suunnitelma.
Uuteen ohjelmakauteen Aluekehitysjohtaja Kaisa-Leena Lintilä EAKR-seurantakomiteat kevät 2012.
Ammattikorkeakoulujen TKI-johtajaverkosto
J Kangasniemi 2010 Valtion rahoittama opetustoimen henkilöstökoulutus Tätä kalvosarjaa päivitetään verkossa. Varmistathan että käytössäsi on viimeisin.
LUOVUUS, OSAAMINEN, VERKOSTOT, RAHA Seudulliseen yhteistyöhön! -opetustoimen seutuseminaari Rehtori Yrjö Sotamaa, Taik
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄ InBCT 2.4. I Agora Learning Laboratory.
PIRAMK University of Applied Sciences Erasmus-henkilökuntavaihdon mahdollisuudet Kv-hallinnon kevätpäivät 12. – Irja Saarikorpi Camilla Kalevo.
KORKEAKOULUOPISKELI- JOIDEN LIIKKUVUUTTA TUKEVAN OHJAUKSEN JA NEUVONNAN LAADUN PARANTAMINEN (SUMOHE)
Oulun seutu KOKO KOKO , Rovaniemi - Mitä tällä hetkellä tehdään - Mitä suunnitelmia ja tavoitteita vuodelle Mitä alustavia.
Oppimisratkaisut-ohjelma
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
YLIOPISTO- KESKUKSET Esittely KUUSI YLIOPISTOKESKUSTA Yliopistokeskukset ovat osa suomalaista korkeakoulujärjestelmää. Ne toimivat kuudella.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi LÖYTÖRETKI TOISEEN MAAILMAAN V Konnevesi Opetushallituksen tervehdys.
Kumppanuusverkoston strategia /
Osuustoiminnan opetusverkosto uuden ajan innovaatio Ruralia-instituutti / Pekka Hytinkoski / Osuustoiminnan opetusverkosto.
SOSIAALITYÖN LUOKITUKSET KEHITTÄMISTYÖN KOHTEENA
VALOA Valmennuksella kansainvälisiä osaajia työmarkkinoille
FUNIMA Finnish Universities International Marketing and Admissions Helsingin yliopisto Rebekka Niskanen.
Oskelle ominaiset toimintamallit: Verkostoituminen (matala kynnys, avoimet kehittämisen ympäristöt) Uudet avaukset (viestintä, asiantuntijat, FinNode …)
Design for All korkeakouluissa? Päivi Tahkokallio — Suomen DfA-verkosto ESOK — Tampere
JUNIORIKILTA Kauppakamareiden ja Nuorkauppakamareiden yhteistyömalli Petri Palviainen Kansallisen puheenjohtajan erityisavustaja.
Systeemiset oppimisratkaisut –hankevalmistelu ja verkottumistapaaminen klo 13 Helsingin yliopisto, Siltavuorenpenger 3A Lämpimästi tervetuloa!
Raila Pirinen Helsingin normaalilyseo. Kankaanranta, M & Puhakka, E (2008): Kohti innovatiivista tietotekniikan opetuskäyttöä
MITEN OPETTAJA VOI TUKEA YHTEISÖLLISESTI TOIMIVAN RYHMÄN TYÖSKENTELYÄ? Vasara oy.
Professori Päivi Häkkinen Erikoistutkija Marja Kankaanranta AGORA LEARNING LABORATORY (ALL)
CEE:n TEHTÄVÄ ON LUODA INNOVAATIOSTA LIIKETOIMINTAA! Tuomalla yhteen tutkimuspartnerit, yritykset sekä rahoittajat ja nyt myös innovaatioenkeleitä Uusien.
Miten tuotetaan digikansalaisia? Näkökulmia ja keskustelua
IKÄÄNTYVÄN VÄESTÖN TOIMINTAKYVYN JA ITSENÄISEN SELVIYTYMISEN EDISTÄMINEN Korkeakoulujen aluekehitysstrategia Koulutus ja tutkimus Opetusministeriön.
UUDET OPETUSSUUNNITELMAT – UUDENLAISIA TAITOJA
ITK Merja Metsola Pedagoginen ICT-ohjaaja Varhaiskasvatus- ja koulutuspalvelut Joensuun kaupunki.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius On yksi Suomen kuudesta yliopistokeskuksesta. Kokkolan yliopistokeskuksessa yhteistyötä tekevät Jyväskylän, Oulun ja.
Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen esittely Kirsi Hiltunen.
Oulu-Kemi-Pori ArcMaTe - Suomi-konsortiolla kehitetään arktisen alueen tuotteita ja palveluita sekä yritysten liiketoimintaa , Helsinki Johtaja.
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
ENorssin vaiheita eNorssi 5 v -juhlaseminaari Hämeenlinna Timo Lappi.
Osaamisen ja sivistyksen asialla eNorssi 5v –juhlaseminaari Hämeenlinna TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKAN OPETUSKÄYTÖN VAKIINNUTTAMINEN Irmeli Halinen.
Tavoitteena alueellinen osaamiskeskittymä – matkalla Lapin koulutuskonserniin Lapin korkeakoulukonsernin neuvottelukunnan Tulevaisuusseminaari
Varhaiskasvatuksen arvioinnin lähtökohtia
Oppimis- ja koulutustoiminnan analytiikan jaosto 3. 4
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
Löytöretki toiseen maailmaan –seminaari Jyväskylän ammattiopisto
Oppijan yksilöllisen oppimistyylin tukeminen peleillä (aihio 3) OPYP
Sote-tieto hyötykäyttöön -strategia 2020 ja sen toimeenpano - Kori 3: Tiedon jalostaminen ja tiedolla johtaminen.
Pääkaupunki-seutu Eetu ja Ella.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
ELGPN:n toiminnan tulosten ja työkalujen levittäminen ja hyödyntäminen Suomen elinikäisen ohjauksen kehittämisessä Raimo Vuorinen & Jaana Kettunen Jyväskylän.
Asiakirjapohjaisen haun ja valinnan tilannekatsaus 6.6
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
Osallistu, pelaa ja opi! -hanke
OsaOppi IV– Osaamisen osoittaminen digitaalisilla osaamismerkeillä
Pedagoginen Learning Cafe Varhaiskasvatus
Tampereen kaupunkiseudun TVT-suunnitelma, Treduka
Alueellinen TVT-hanke KUUMA – kunnat 2011 – 2016
Ekosysteemien kehitys
Osuustoiminnan opetusverkosto uuden ajan innovaatio
Oulun seudun ammattikorkeakoulu
Kestävää kasvua ja työtä – Suomen rakennerahasto-ohjelma
Opeka-kysely 2016 Opeka on verkkopohjainen työkalu, jolla opettajat ja koulu voivat arvioida koulunsa tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön tasoa.
Esityksen transkriptio:

Systeemiset oppimisratkaisut SysTech – Valuation of Emerging Learning Solutions

- vaikuttavuus- arviointi - käyttöönotto - levittäminen Laatukriteerit Pedagogis- teknologiset innovaatiot 2000-luvun taidot Systeemiset oppimisratkaisut Tarpeet Lähtökohdat Tuoteperhe Pedagoginen tuki Oppilaitosverkostot ja kokeilympäristöt

Tarkoitus Teknologiset oppimisratkaisut luontevaksi osaksi suomalaista koulutusjärjestelmää 2000-luvun taitojen ja osaamisen edistäminen systeemisillä oppimisratkaisuilla

Lähtökohdat Alueelliset, koulujen väliset ja kouluasteiset erot teknologisissa resursseissa, käyttöönotossa ja soveltamisessa Lupaavat tulokset pedagogis-teknologisten innovaatioiden kehittämisestä ja käyttöönotosta Kansallisen tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön suunnitelman linjaukset ja toimenpide-ehdotukset

Tehtävät Laaja-alaisen muutoksen käynnistä- minen kehitettyjen oppimisratkaisujen hyödyntämiseksi suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Käyttäjälähtöinen ratkaisujen, tuotteiden ja palveluiden suunnittelu, testaus ja arviointi koko koulutusjärjestelmässä Oppimisratkaisuiden ja palveluiden arvon määrittäminen, vaikuttavuuden arviointi ja tehostaminen sekä skaalautuva käyttöönotto Parhaiden oppimisratkaisuiden kansainvälinen levittäminen

Alustava konsortio Yliopistot Jyväskylän yliopisto Helsingin yliopisto Oulun yliopisto Tampereen yliopisto Tampereen teknillinen yliopisto Kokkolan yliopistokeskus Chydenius Yritykset Adenova Oy Adusal Oy Citynomadi Oy Codewise Oy Discendum Oy East Interactive Finland Oy IlonaIT Oy Kaupungit Jyväskylä, Oulu, Kerava, Hämeenlinna, Kaustinen, Konnevesi, Kokkola Muut partnerit Tieke eOppimiskeskus AVERKO COU HAMK Päiväkoti Löytöretki Suomen partiolaiset Oulu NFC Neuvottelut Otava, Opinsys, Aronet, Microsoft, IBM Vanhempainliitto Heureka Prewise Oy

SysTech tuoteperheet Infrastruktuuriratkaisut Sisältöratkaisut Oppimispelit Mobiilioppiminen Portfoliot Oppimis- ja arviointitehtävät Varhaiskasvatus

SysTech-hakemus valmistellaan päättyvään Tekesin Oppimisratkaisut-ohjelman hakuun. Marja Kankaanranta Jyväskylän yliopisto p Sanna Vahtivuori-Hänninen Helsingin yliopisto p