Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi LÖYTÖRETKI TOISEEN MAAILMAAN V Konnevesi 30.9.2014 Opetushallituksen tervehdys.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi LÖYTÖRETKI TOISEEN MAAILMAAN V Konnevesi 30.9.2014 Opetushallituksen tervehdys."— Esityksen transkriptio:

1 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi LÖYTÖRETKI TOISEEN MAAILMAAN V Konnevesi 30.9.2014 Opetushallituksen tervehdys

2 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi e-Perusteet – haku ja selaus

3 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi e-Perusteet – haku ja selaus L U O N N O S

4 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi e-Perusteet – laadinta L U O N N O S

5 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi E-perusteet – paikallinen työkalu Tavoitteena opetuksen järjestäjien käyttöön työkalu, joka hyödyntää perusteiden rakenteisuutta Mahdollisuus julkaista paikallinen opetussuunnitelma rakenteisessa muodossa ja hyödyntää rajapintoja Aikataulu sidoksissa perusopetuksen opetussuunnitelmien aikatauluihin – katse alkukeväässä

6 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valtionavustukset – oppimisympäristöjen kehittäminen Talousarvioesitys 2015 ”enintään 8 296 000 euroa innovatiivisiin oppimisympäristöihin, digitaalisiin koulutuspilvipalveluihin, tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön edistämiseen sekä sen hyödyntämisen kehittämiseen ylioppilastutkinnon suorittamisessa ja ylioppilastutkintolautakunnan tieto- ja viestintäteknologiseen varustamiseen sekä koulujen ja oppilaitosten kansainväliseen toimintaan”

7 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi eTwinning-seminaari Tallinnassa, aiheena ohjelmointi opetuksessa

8 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Tulevia tapahtumia EU:n koodaus- ja robottiviikot 11.10 alkaen http://www.innokas.fi/fi/events/coderobotweek2014 Perusopetuksen päivät 20.-21.11. Valtakunnalliset virtuaaliopetuksen päivät 8.-9.12. Hanketapaaminen v. 2014 avustetuille hankkeille OPH:ssa 6.11. P.s. muistakaa eTwinning-hanke! www.etwinning.net

9 Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallitus toivottaa antoisaa löytöretkipäivää!


Lataa ppt "Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi LÖYTÖRETKI TOISEEN MAAILMAAN V Konnevesi 30.9.2014 Opetushallituksen tervehdys."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google