Opetus- ja kulttuurin työryhmä Paikkatiedot – Vakituinen asunto on helppo ja lähtökohtana väestötietona – Parkkipaikat – Vanhempien valinta, asiointihalut.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valintojen toteuttamisen sääntöjä
Advertisements

1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Ohjelman perusrakenteet
Vaellus-, pyöräily- ja melontareittien suunnittelu ja toteutus matkailun näkökulmasta.
Rakennetun ympäristön ja asumisen palvelukokonaisuus
Tiedotustilaisuus OAJ Loimaan opettajien paikallisyhdistys
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Tekniset ongelmat, aikataulu ja ohjeistus OKM:stä johtuvat ongelmat Tiukka aikataulu Ohjeistus myöhässä tiedonkeruuseen nähden Muutokset ohjeistuksessa.
Oppilasmäärien vähenemisen haaste  Vuorenmaan ja Kankaanpään koulujen työnjako Vuorenmaan kouluun ns. varhaiskasvatusyksikkö, jossa toimii esikoulu ja.
Sonera content gateway-rajapinnan ohjelmointi
NOKIAN kaupunki Vammaispalveluohjelma Nokialaiset asuvat viihtyisässä ja turvallisessa kaupungissa. Yhdenvertaisuus.
Testaus Tiptopissa draft Mats Lindstedt, Mika Rintala.
Rikkaveen seudun kyläilta pidettiin melko pienellä porukalla 6.3. Kolmikannassa. Hyvää keskustelua syntyi niin kylätoiminnan kuin valokuidunkin osalta.
 Tornion kaupunki.  Laitteistoista, verkoista ja ohjelmistoista ei ollut mainintaa dokumentissa, muutakun että järjestelmä- ja palvelutoimittajat.
SANAKARTAT Vammaisasiain neuvottelukunta Polku – liikkumistaito H.Hirn.
Paikkatietojen hyödyntäminen Turun sosiaali- ja terveystoimessa sekä kasvatus- ja opetustoimessa Katariina Hilke Turun kaupunki / Strategia ja viestintä.
Vaarojen tunnistaminen ja arviointi
Säännöt Onko hakukohde mukana sijoittelussa Minkä valinnan vaiheen tulos yhdistetään sijoitteluun Voiko valinnan tuloksen siirtää automaattisesti osaksi.
Länsi-Suomen lääninhallitusLänsi-Suomen lääninhallitus Liikunnan ja kulttuurin PARAS Kokkola Liikunnan edellytysten kehittäminen.
KULOMÄEN KOULUN TEHO-HANKE
JOUKKOLIIKENNE Tekninen osasto Teknisen hallinnon ja suunnittelun yksikkö.
Valviran Sampo-järjestelmä ja Terhikki-rekisteri
HeTa1 Taloushallinnon palvelujen keskittämismahdollisuudet HeTa- esiselvitys 2007.
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
CASS / Steven Abney CASS = Cascaded Analysis of Syntactic Structures • Steven Abney esitteli CASS-parserin 1990 (Rapid Incremental Parsing with Repair).
Tutustumispäivä  8.30 aamukahvi  8.35 tervetuloa kouluun, rehtori Vesa Malin  8.50 ekaluokkalaisten arkea, 1a:n opettaja Sofia Jääskeläinen.
C 1. Testaus on ”sarja toimintoja” Itse asiassa, testaus on vuorovaikutusta, jota rytmittää ohjelmiston arviointi. Vaikka on hyödyllistä tunnistaa sarja.
Blogin käyttö opetuksen ja ohjauksen tukena Tiina, Tarja, Tari ja Sirpa.
Etäopetuksen pedagogiikkaa Katrina Vartiainen. Käytänteitä  Opettajalla vain etäoppilaita yhdessä koulussa  Opettajalla etäoppilaita kahdessa tai useammassa.
Kulttuurituottaja (yamk) opinnäytetyö: Seinäjoen kevytversio tilaaja- tuottajamallista Seinäjoen kaupungin kulttuuritoimen haaveena on olla joustava, muuttuvaan.
Yhteysopettajakoulutus
7. Määritä sellaisen ympyräsektorin keskuskulma, jonka pinta-ala on 1 ja piiri mahdollisimman lyhyt. Anna tulos 0,1 asteen tarkkuudella. Keskuskulma =
VANTAAN TEHO-HANKKEET Kehittämistoiminnan tavoitteena on jalkauttaa uuden erityisopetuksen strategian (2007) linjauksia paikallisiin käytänteisiin. Strategiassa.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tieto- hallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Opiskelijaksi-ilmoittuatumis-
Kiusaamiskysely 2014 Syksy.
Oppiaine-kokonaisuus
Ops seminaari Askola.
Kolmiportaisen tuen toimintatapaohjeet. Tuen järjestämistä ohjaavat periaatteet ”Opetukseen osallistuvalla on oikeus saada riittävää kasvun ja.
Koulumatka & käyttäytyminen koulukuljetuksissa Ykspihlajan koulu; Vingen koulurakennus.
ITALIAVAIHTO Syksy Matkan aikataulut: SAAPUMINEN (to ): Italialaiset saapuvat Helsinki-Vantaalle Bussikuljetus Jyväskylään koululle.
Palvelutietovaranto: suunnitelma julkisten palvelujen tietojen kansalliseksi resurssiksi Latvanen / VK-Suomi.fi Marko Latvanen Valtiokonttori.
Sanni Tamminen, Anne-Marie Tenhunen, Jatta Haavasoja ja Laura Oksanen.
KÄSSÄMARTTA MITEN JA MISSÄ?. Oletko innostunut käsitöistä, kädentaidoista ja haluatko oppia uutta? Oletko kuullut kässämarttatoiminnasta, olisiko se sinun.
Kysely koulukuljetusten järjestelystä lukuvuonna
Nutitilastot.fi Nuorten tieto- ja neuvontatyön tilastointiin tarkoitettu sovellus.
Tervetuloa Kuparivuoren kouluun TUTUSTUMISPÄIVÄ
Suomi 1B Mistä? Missä? Mihin? Where? Mistä sinä olet kotoisin? (where from) – Olen kotoisin Saksasta. Missä sinä asut? (where in) – Asun Espoossa.
Celian palvelut kirjastossa Tampere suunnittelija Elina Kilpiö, Celia.
Sivistystoimi Hankintabrunssi Raija Lindroos.
Kysely koulukuljetusten järjestelystä lukuvuonna
Hyvää elämää maaseudulla
Perusopetus Rehtorikokous
Pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaan perusopetukseen ottaminen
Kokemuksia inkluusio- opetuksesta Laajasalon peruskoulussa
Kommenttipuheenvuoro: Koulumatkat koululaisen kokemana
Kotikunnan rekisteröinti maistraatissa
Lähde: Suomen Kuntaliitto / Sanna Lehtonen
1B Tervetuloa vanhempainiltaan
1B Tervetuloa vanhempainiltaan
Onko liikennemuotojen yhdistäminen todella niin vaikeaa?
Askolan koulun koulureittien ja koululaisten liikenneturvallisuus
Oppilaan siirtyminen toiseen kouluun eritysopetusperustein
Opintotuki ulkomaanjaksolle
Kohti kansallista digitaalista koulua
Kokemuksia valmistavan inklusiivisesta mallista meidän koulussa
Oppilaiden omiin laitteisiin Antti Karvonen
KOSTI Sähköinen Helsingin kaupungin ostotilausjärjestelmä
= = 62 9 ∙ 7 - 1= 62 8 ∙ = 62 (3 + 5) ∙ 6 = : 2 ∙ (15 – 7) = ∙ = 48 7 ∙ : 3 = 48 ( ) : 3 +
Askolan koulun koulureittien ja koululaisten liikenneturvallisuus
Sähköinen välitysjärjestelmä
Esityksen transkriptio:

Opetus- ja kulttuurin työryhmä Paikkatiedot – Vakituinen asunto on helppo ja lähtökohtana väestötietona – Parkkipaikat – Vanhempien valinta, asiointihalut – Valtareitit? Mitä reittejä lapset oikeasti kävelevät – Joukkoliikenteen aikataulut Osa kunnista tekee lukujärjestelmät bussien aikataulujen mukaan Isoissa kaupungeissa ei välttämättä vaikuta kun bussit kulkevat useammin -Ennusteet, missä lapset asuvat 6 vuoden päästä? -Paikkatietoja käytetään vasta kun vahinko on tapahtunut -Reitin laskenta -Vaaralliset reitit, ehdotus, että koululaisilta kysytään vaaralliset reitit -Palvelualueet, joiden sisällä automaattisesti on oikeutettu

Opetus- ja kulttuurin työryhmä -Suunnittelun vaikeudet -koulut, osa painotettu, vaikeuttaa automaattista suunnittelua -Osa kunnista on sellaisia, joissa voi olla erilaisia vaaroja -Syrjäkylien oppilaat ja kuljetusvelvollisuus -Säästöjen osoittaminen vaikeaa, kuitenkin on mahdollista tehdä laskelmia ja vaihtoehtoisia laskelmia -Koulukyyteihin taksisetelit? -Koulujen mitoituksen vaikeudet -Toinen aste ja sen suunnittelu, muuntaminen, sijoitus, seudullisuus

Opetus- ja kulttuurin työryhmä Rajapintapalvelut – tiedot eri järjestelmistä, teknisen sektorin järjestelmät ja opetuspuolen järjestelmät – Excel-rajapinnoista päästävä eroon Sotun ongelmat kun tietoa siirretään – SADE- hankkeen myötä tulossa,oppijan palvelut – Kuntien välillä tarpeen

Opetus- ja kulttuurin työryhmä Sähköinen asiointi – Koulukyydit/reitit julkisuuteen? – Voidaanko laskentapalvelu ulkoistaa kansalaiselle? – Jos olisi oikeutettu koulukuljetukseen voisiko ilmoituksen automatisoida jos järjestelmä niin ilmoittaa? – Yleisesti tietojen julkisuuteen anto – Työn jakaminen eri tahoille, vapaaehtoisille tahoille (vanhempainjärjestöt, pois opetusvirastolta?)