Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vaellus-, pyöräily- ja melontareittien suunnittelu ja toteutus matkailun näkökulmasta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vaellus-, pyöräily- ja melontareittien suunnittelu ja toteutus matkailun näkökulmasta."— Esityksen transkriptio:

1 Vaellus-, pyöräily- ja melontareittien suunnittelu ja toteutus matkailun näkökulmasta

2 Reitin kartoittamiseen valmistautuminen 1.Esikartoitus 1.Ota yhteyttä kuntaan: • Tekninen ja maankäyttö, liikunta- ja vapaa-aika, kulttuuri, matkailu ja ympäristö: yhteyshenkilöt, kartat, esitteet • Kuka tietää reittien linjaukset, kuka vastaa reitin infrastruktuurin ylläpidosta ja kehittämisestä ja keneltä saat tiedot reitin vetovoimatekijöistä (ladun paikallisyhdistykset, luontoharrastajat, kotiseutuyhdistykset jne) sekä muusta 2.Surffaa netissä: etsi digitaaliset aineistot, portaalit 3.Siirrä tiedot exceliin 2. Suunnittele miten toteutat 1.Esitäytä ja tee se, mikä on tehtävissä: lomakkeet, taulukot 2.Ohjelmien käyttö: Basecamp, Sports Tracker. Harjoittele. 3.Sijoita reitit ja kohteet kartalle, jaa reitit sopiviin osiin. Onko karsittava??? 4.Miten reitin alkuun ja loppuun, yöpymiset: kustannukset 5.Sovi reittien priorisointi, kartoittamisen aikataulu ja kustannukset OF Etelän kanssa 6.Ota yhteyttä vetovoimatekijöistä tietäviin teeman kartoittamista varten. Sähköposti ja lomake täytettäväksi. Deadline!!

3 Reitin dokumentointi 1.Toteuta: kävele, melo tai pyöräile  Lomakkeet, reittiluokitusohjeet, kartta, GPS, kamera. Katso, että kaikki tarvittava on mukana ja ladattuna. 1.Pura tallentimen tiedot mahdollisimman pian kartoituksen jälkeen  Reittitallenne, profiili ja valokuvat  Kysy tarvittaessa 2.Luokittele ja raportoi ohjeiden mukaan. Muista kronologisuus!!!  Kohteet luetteloidaan ohjeiden mukaan. Muista, että valokuvan nimi on sama kuin kohteen nimi.  Saavutettavuus: Infra, palveluvarustus, teema 3.Tee yhteenveto lomakekyselyllä saaduista tiedoista ja vie ne tarpeellisin osin lomakkeisiin  Mitä korjattavaa ja lisättävää on reitin kehittämiskohteisiin, onko uusia ideoita ja hyviä vinkkejä  Miten vaikuttaa teemoittamiseen?? 4.Jos teet useamman reitin (esimerkiksi opinnäytetyön tekijät), tee kaikista reiteistä yhteinen yhteenveto. Max. 2 A4 5.Toimita tallenteet OF Etelä –hankkeelle tarkistettavaksi.  Otsikoidaan kunta/reitti. Toimitetaan word- ja excel –tiedostoina. EI SAA TOIMITTAA PDF:nä!!!!


Lataa ppt "Vaellus-, pyöräily- ja melontareittien suunnittelu ja toteutus matkailun näkökulmasta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google