Hivesan Pro Antiseptinen voide.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Elimistö puolustautuu
Advertisements

Vitamiinit ja kivennäisaineet
Sisäilmayhdistys Allergia- ja Astmaliitto Asumisterveysliitto Hengitysliitto Sosiaali- ja terveysministeriö Ympäristöministeriö Sisäilmayhdistys Allergia-
(LEPTOSPERMUM SCOPARIUM)
Stored Procs Pientä ja yleistä asiaa monelta eri kantilta.
Lääkkeiden haitta- ja yhteisvaikutukset
Sisäilmayhdistys Allergia- ja Astmaliitto Asumisterveysliitto Hengitysliitto Sosiaali- ja terveysministeriö Ympäristöministeriö Sisäilmayhdistys Allergia-
Tiedätkö, mitä ovat mineraaliöljyt?
ILMANSAASTE – PLANEETTAMME ONGELMA Astma, allergiat, keuhkolaajentuma, keuhkoputkentulehdus, syöpä, sydäntaudit… Viimeisen 10 vuoden aikana sairastuneiden.
Myrkytystapaturmat.
ASEPTIIKKA Elävän kudoksen tai steriilin materiaalin suojaaminen mikrobikontaminaatiolta poistamalla, estämällä tai tuhoamalla mikrobit ASEPTINEN mikrobeilta.
Chapter 36: Clinical microbiology
Kansantaudit.
Mitä nuuska sisältää? Ruotsalainen kostea nuuska sisältää noin kemiallista ainetta, kuten * Nikotiinia 0,5–1,0% * Syöpävaarallisia aineita, esim.
MRSA metisilliiniresistentti Staphylococcus aureus
Kappale 10 Umpieritys ja hormonit.
Ruusu Jenni Pajulahti.
Aseptiikan käsitteitä
Elimistö puolustautuu
Elimistön puolustusjärjestelmä
Chapter 7: Control of microorganisms by physical and chemical agents
Kappale 19 Iho on suurin elin. Ihon tehtävät:
Tartuntataudit s
Tupakan vaikutukset hyvinvointiin
Kappale 1.
Prebioottit.
Chapter 41: Microbiology of food
HAWAIIAN TROPIC.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 21 – Jonas Strahl Optimointiopin seminaari - Kevät 2010 Signalointi ja cheap talk
Allergiat s
Tupakan vaikutukset hyvinvointiin
Chapter 21: The deinococci and nonproteobacteria Gram negatives
Helena Rimali Mankkaan koulu
Kotitehtävä.
Allergiat.
SIENISTÄ.
KEINOT TARTTUVIA TAUTEJA VASTAAN
Tupakan vaikutukset hyvinvointiin
Bakteerien rakenne ja patogeeniset bakteerit
Ira Ekholm 4A. 1. uutinen Ongelma: Ilmastonmuutos vaikuttaa ihmisiin negatiivisesti * pohditaan ratkaisuja ongelmaan.
Kemikaalit ja työturvallisuus
KEMIKAALEIHIN LIITTYVÄ TYÖTURVALLISUUS
Allergia & Astma. Mitä astma on?  Astma on keuhkoputkien limakalvojen tulehdussairaus (inflammaatio)  Limakalvon reagoinnin taustalla on tavallisesti.
Myrkytystapaturmat.
Käytätkö säännöllisesti energiajuomia?. Tiesitkö että? Energiajuomia käyttävillä nuorilla on kaksinkertainen määrä päivittäisiä univaikeuksia, päänsärkyä.
Multaa kynsien alla – allergiaterveitä lapsia? Hyppysellisessä maata:  milj. bakteeria  Miljoonia alkueläimiä  Miljoona sientä (hiivat, homeet.
ALOE VERA – PARHAITEN PALAUTUVA KASVI Aloe vera on yksi kosmetiikka-alan monipuolisimpia kasveja. Sillä on kudoksia elvyttäviä, hyytymistä edistäviä ja.
IMMUNITEETTI puolustuskeinomme. Syöpäsolut ja mikrobit ovat uhkana elimistölle.
KELIAKIA MIKÄ/MISTÄ JOHTUU? Elinikäinen autoimmuunisairaus. Rukiin, vehnän ja ohran sisältämä valkuaisaine gluteeni aiheuttaa ohutsuolen limakalvolle.
Käden infektiot.
Ravinto. Proteiinit Proteiinin lähteet : Kananmuna, Liha, Kala, ja monista palkokasveista. Suomalainen proteiinisuositus on 10%-20% ravinnosta Proteiini.
1. Silk Beauty -suihkugeeli Voidemainen suihkugeeli sisältää silkkiproteiinia ja helokkiöljyä. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja jättää ihon pehmeäksi.
Kuume ja Flunssa. Kuume Kuume on tavallien oire monissa virusten ja bakteerien aiheuttamissa sairauksissa. Tulehdussairauksille on tyypillistä että kuume.
Näin voit estää tartunnan Hygieniahoitajat
Kertaus Aineenvaihdunta katalyytti entsyymi substraatti
Tupakan uho ja tuho Ada,Antero,Jenni L..
Terveyskunto ja sen osa-alueet
HORMONIT Elimistön kemiallisia lähettejä (vrt. hermosto)
MIKROBILOOTA Miten mikrobit liittyvät seuraavien kuvien tuttuihin tuotteisiin tai ilmiöihin? Diojen kuvat ellei toisin mainita: Ari-Pekka Huhta tai Kati.
Screen Cleaner T y ö h v i n o t a s A j e l
Kansantaudit 7 Allergia ja astma.
Mikrobiologia.
Kemia luonnossa Maiju, Kasperi, Mika.
12. Alkoholit Kemiassa muitakin kuin alkoholijuomien alkoholi (etanoli) Tunnistaa päätteestä –oli (esim. butanoli, ksylitoli jne.)
IHOTTUMAT.
Kosmetiikan kemiaa Aino ja Miia 9F
Kivunhoito ja Kipulääkkeet
Potilaan puhtaudesta huolehtiminen
Acanto Prima.
ASEPTIIKKA Elävän kudoksen tai steriilin materiaalin suojaaminen mikrobikontaminaatiolta poistamalla, estämällä tai tuhoamalla mikrobit ASEPTINEN mikrobeilta.
Esityksen transkriptio:

Hivesan Pro Antiseptinen voide

Hivesan Pro Sisältää aineita, jotka Säilyttävät ihon kosteuden Pehmentävät ihoa Suojaavat ihoa Hivesan Pro sisältämät tärkeimmät aineet: Puhdas D-panthenol Polyaminopropyl biguanide.

Hivesan Pro D-panthenol (kutsutaan myös Dexpanthenol, D-pantothenyl alcohol, Provitamin B5) Erittäin tärkeä aineenvaihdunnan välittäjäaine. Puute voi aiheuttaa monenlaisia vakavia iho-oireita. Tehtävät iholla: Syvävaikutteinen koteuden ylläpitäjä Kiihdyttää ihon normaalia kasvua Parantaa haavoja Tulehduksia hillitsevä vaikutus

Hivesan Pro D-panthenol Vaikutus karvoitukseen: Pitkäkestoinen kosteutus Lisää karvan elinvoimaisuutta Tuuhentaa karvoitusta Parantaa karvan kiiltoa Vaikutus sarveisaineeseen (kynnet ym.): kostuttaa lisää joustavuutta

Hivesan Pro Polyaminopropyl biguanide On erittäin tehokas monia bakteereja, hiivoja ja sieniä vastaan. Pienin tehokas määrä erilaisia bakteereja vastaan (MIC) näkyy alla olevasta taulukosta Bakteerit                                         ppm (20% aktiivisuus) Bacillus subtilis                                          5 Enterobacter cloacae                                20 Proteus Vulgaris                                       200 Pseudomonas aeruginosa                        31 Pseudomonas cepacia                             156 pseudomonas putida                                 25 Salmonella cholerasius                             55 Salmonella typhimurium                            8

Hivesan Pro Polyaminopropyl biguanide Bakteerit ppm (20% aktiivisuus) Staphylococcus aureus                                1 Streptococcus faecalis                                 25 Streptococcus lactis                                     25 Sienet Aspergillus niger                                          750 Trichophyton mentagrophytes                     25 Hiivat Endomycopsis albicans                               300 Saccharomyces cerevisiae                         100 Rhodotorula rubra                                        25

Hivesan Pro Polyaminopropyl biguanide On nopeasti vaikuttava ja mikrobeihin laavaikutteisesti tehoava tuote, jonka tehokkuus on nähty selvästi ihmisille tarkoitetuissa kosmetiikka- ja henkilökohtaiseen hygieniaan tarkoitetuissa hoitotuotteissa. Ihovoiteet ja kosteusemulsiot Hiusten hoitoaineet ja shampoot Kainalodeodorantit Kosteuspyyhkeissä Piilolinssien puhdistusnesteissä

Hivesan Pro Polyaminopropyl biguanide Sen myrkyttömyys nisäkkäille on tutkittu erittäin laajasti (A European Drug Master File) Ei sisällä formaldehydiä tai sen johdannaisia laajavaikutteinen, - erityisen tehokas gram negatiivisia bakteereja vastaan esimerkiksi Pseudomonas. Laajat kokeet nisäkkäillä Ei haittaa ihon kautta käytettynä. Erittäin matala ärsytys silmään joutuessaan normaaleilla käyttömäärillä Ei haitallinen pitkäaikaisessa käytössä Ei aiheuta syöpää

Hivesan Pro Tehokkaasti desinfioiva ilman ihoärsytystä! Mieto voide, joka on ainutlaatuisen tehokas Voide on Tehokkaasti desinfioiva ilman ihoärsytystä! Voide on erityisen tehokas, jos käyttäjällä on kuiva iho akne ihoärsytystä haavoja ihottuma hyönteisten puremia auringon polttama iho

Hivesan Pro Kosteuttaa ihoa Uudistaa ihoa Desinfioi