Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1. Silk Beauty -suihkugeeli Voidemainen suihkugeeli sisältää silkkiproteiinia ja helokkiöljyä. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja jättää ihon pehmeäksi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1. Silk Beauty -suihkugeeli Voidemainen suihkugeeli sisältää silkkiproteiinia ja helokkiöljyä. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja jättää ihon pehmeäksi."— Esityksen transkriptio:

1 1. Silk Beauty -suihkugeeli Voidemainen suihkugeeli sisältää silkkiproteiinia ja helokkiöljyä. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja jättää ihon pehmeäksi ja kauniin näköiseksi. Iho tuntuu sileältä ja pehmeältä 24 tuntia. 200 ml. (Arvo 10,00€) 2. Silk Beauty -käsivoide Nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti kosteuttava käsivoide sisältää silkkiproteiinia ja helokkiöljyä, jotka tekevät käsien ihosta pehmeän. 24 tuntia kosteuttava vaikutus ja ihana kukkaisitämainen tuoksu. 100 ml. (Arvo 9,00€) 1. SETTI 5 SISÄLTÄÄ: YHTEENSÄ 14€ Silkin sileä ja pehmeä iho Hellävaraiset ja ravitsevat Silk Beauty -tuotteet jättävät iholle pehmeän tunteen. Legendaarinen Tender Care -hoitovoide suojaa, rauhoittaa ja hoitaa vartalon kuivia kohtia. Setin tilausnumero: 425059 3. 3. Tender Care -hoitovoide Ainutlaatuinen hoitovoide, joka välittömästi pehmentää ja silottaa kuivaa tai rohtunutta ihoa. Voidaan käyttää huuliin, kynsinauhoille ja kaikkialle missä iho tarvitsee pehmentävää erikoishoitoa. Hajustamaton. 15 ml. (Arvo 10,00€) 2.

2 2. HairX Volume Boost -hiuksiin jätettävä suihkehoitoaine Hiuksiin jätettävä, tuuheutta antava suihkehoitoaine. Keramidiyhdiste antaa ohuille hiuksille tuuheutta ja rakennetta, helpottaa hiusten selvittämistä sekä vähentää sähköisyyttä. 150 ml. (Arvo 8,00€) 1. HairX Volume Boost -sampoo Kevyt sampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja tuuheuttaa ohuita hiuksia. Keramidiyhdiste vahvistaa hiuksia ja antaa niille tuuheutta ja muotoa. 250 ml. (Arvo 8,00€) SETTI 6 SISÄLTÄÄ: Tuuheutta ja elinvoimaa hennoille hiuksille HairX Volume Boost -tuotteet sisältävät keramidiyhdistettä, joka vahvistaa hiuskuitua ja antaa hiuksille tuuheutta, kiiltoa ja muotoa. Setin tilausnumero: 425060 1. 2. YHTEENSÄ 14€

3 North for Men Original -lahjapakkaus Miesten lahjasetti sisältää virkistävän hius- ja vartalopesuaineen sekä partabalsamin, joka suojaa ja kosteuttaa 24 tuntia. 300 ml. (Arvo 20,00€) SETTI 7 SISÄLTÄÄ: Valmiiksi paketoitu setti on täydellinen lahja North For Men on kehitetty miesten ihonhoidon tarpeisiin. Partabalsami rauhoittaa ihoa välittömästi parranajon jälkeen ja kosteuttaa koko päivän. 2-in-1 hius- & vartalopesuneste puhdistaa, elvyttää ja kosteuttaa vartaloa ja hiuksia. Setin tilausnumero: 425061 YHTEENSÄ 14€


Lataa ppt "1. Silk Beauty -suihkugeeli Voidemainen suihkugeeli sisältää silkkiproteiinia ja helokkiöljyä. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja jättää ihon pehmeäksi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google