Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksella on työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Sapuska - Kansainvälistä liiketoimintaa elintarvikkeista 2008 – 2012 Joensuu DM Copyright © Tekes.
Advertisements

OPH/T.S VALTIONAVUSTUKSET TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS- JA PALVELUTEHTÄVÄÄN.
Satakunnan ammattikorkeakoulu | Tekniikka ja merenkulku Satakunta University of Applied Sciences | Faculty of Technology and Maritime Management ServiTrans.
KULTTUURI KUNTAORGANISAATION MUUTOKSESSA / Hanna-Mari Kokkonen.
Hapen BSC joulukuuAsiakasvaikuttavuusProsessitHenkilöstöResurssit PAINO- PISTEET JA TOIMEN- PITEET 1.Nuorisojärjestöjen ja nuorten toimintaryhmien toimintaedellytysten.
Projektiassistentti Sanna Hälvä Luovien alojen Kaakkois-Suomen kehittämisstrategia -hanke –
PK-kehittämispalvelut
Luova Tila Häme Projektisuunnitelma –
• Verkostossa mukana: –Tampereen Aikuiskoulutuskeskus –koordinoi – Salon seudun aikuisopisto – Vaasan aikuiskoulutuskeskus – Pohjois-Satakunnan Aikuiskoulutuskeskus.
Itä-Suomen ESR-päivät Opetusministeriön puheenvuoro Merja Niemi Opetusministeriö.
ALUEKESKUSOHJELMAN KULTTUURIVERKOSTO Verkostoitumisen iloja Anu Perttunen Oulun RYSÄ
Ammattikorkeakoulujen TKI-johtajaverkosto
LUOVUUS, OSAAMINEN, VERKOSTOT, RAHA Seudulliseen yhteistyöhön! -opetustoimen seutuseminaari Rehtori Yrjö Sotamaa, Taik
TTL Sosiaalisessa mediassa
Hämeenlinnan ja Hattulan Elinkeinostrategia
Yhteistyö Varsinais-Suomessa Miksi yhteistyötä Koko toiminta perustuu verkostotyöhön Tehokkaampi toiminta Parempaa asiakaspalvelua.
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Ohjausta, kasvatusta ja suojelua kehittämään (OKS) –hanke 2008–2009 Hankkeessa kehitetään toimijoiden.
Oulun seutu KOKO KOKO , Rovaniemi - Mitä tällä hetkellä tehdään - Mitä suunnitelmia ja tavoitteita vuodelle Mitä alustavia.
O PETUSMINISTERIÖ //1. KULTTUURIVIENNIN PRIORITEETTITOIMET Alustava esitys
Kulttuurivienti –syksy 2009 Kulttuuriviennin tukiverkoston infopäivä, Opetusministeriö,
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Uudistunut aluehallinto ja työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä -seminaari Helsinki Merja Leinonen.
Uudistunut aluehallinto ja TYKE-tehtävä
Tarvekartoituksesta koulutukseen -hanke Hankkeen tavoitteena on kehittää Lapuan kristillisen opiston osaamista muuttaa työelämän koulutustarpeet ammatilliseksi.
Tekstiä tähän kohtaan ” Osaavana pidempään työelämässä”
Ohjaa ja kannusta OK–koulutus 2 op Arvioi ja innosta AI–koulutus 2 op
Ylermi Perusteluja Uusien toimintatapojen ja uusien tuotteiden luomiseen.
10/2009 © Copyright Tekes Kilpailukykyä ja työelämän laatua Tekesin työorganisaatioiden kehittämisen rahoitus (TYKE) Tekesin työorganisaatioiden kehittämisen.
Hallitusohjelman teemat, ehdotuksia 1. Johdanto Pirkkala huolehtii alueensa asukkaiden hyvinvoinnista itsenäisenä kuntana. Toteutamme kestävän.
Marja-Leena Rinkineva ”Pyöreän pöydän keskustelu” Hyvinvointisektorin elinkeinopoliittiset linjaukset Marja-Leena Rinkineva.
Hyvinvointi –ja mielihyväpalvelut
MEDIAVAIKUTTAMISEN MAHDOLLISUUDET RAUNA RAHJA KOORDINAATTORI MEDIAKASVATUSSEURA UUSI KOULU III -seminaari , Mikkeli.
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS–JA PALVELUTEHTÄVÄ hanke-esittely: Työelämäohjauksella voimavarat käyttöön ja tukea kehittämistyöhön VOIMIKS -hanke Sirkka Peltola.
Metalliteollisuuden yritysten ja aikuiskoulutuskeskusten verkosto (METEKADULT) TYKE –projekti Väliraportti.
Työelämän kehittämishanke ”Taitopuisto III”. Hankkeen keskeinen tavoite Seudulla ja laajemminkin tunnettu ja arvostettu, asiakaslähtöinen, joustavasti.
ALUEKESKUSOHJELMAN KULTTUURIVERKOSTO Helsinki Anu Perttunen.
Työyhteisöhaastattelujen yhteenveto. Työyhteisöt: -haastateltu huhti-kesäkuussa työyhteisöjen esimiehiä, henkilöstöpäälliköitä, työnantajia, yrittäjiä.
Kari Blomberg Kone- ja metallituoteteollisuus toimitusjohtaja
KOULUTETTU AMMATTILAINEN ON TULEVAISUUDEN TAITAJA.
OSVIITTA – työelämän palvelupiste  –  Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan seutukunnat: Kaakkois- Satakunta, Pohjois-Satakunta, Pori ja.
Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen valtionavustusten tiedotustilaisuus Seppo Hyppönen Yksikön päällikkö Ammatillinen.
Maija Pirvola Yrityssalo Oy alk. Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö.
Innova Länsi-Suomen akk
OSAAMISEN KASVATTAMISTA YHTEISELLÄ KEHITTÄMISELLÄ - HYVINVOINTITOIMIALAN INFO /Eeva Nuottasaari.
Pohjois-Savon EBC –hankkeen jatkoaika – Sisältö: 1.Kehittämisohjelman jalostus - EBC –strategiatyöryhmän workshop - Kehittämisohjelman.
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Ohjausta, kasvatusta ja suojelua kehittämään II (OKS II) –hanke
Hyvinvointialan yritystoiminnan kehittäminen Satakunnassa - strategioista toimenpiteisiin Palvelujohtaja Jari-Pekka Niemi Porin.
Esittäytyminen VYYHTI.
JYVÄSKYLÄN KRISTILLINEN OPISTO TYÖELÄMÄPALVELUT SEURAKUNNAN TYÖNTEKIJÄN HYVINVOINTIKARTOITUS.
KoulutusPotkuri+ Neuvontapalvelut alkaville ja toimiville yrityksille Turun seudun yrityspalvelukeskus Potkurissa - yhden paikan periaatteella - yrityksen.
Aikuis- ja työpaikkakoulutusyksikkö Virpi Pikkuaho
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS- JA PALVELUTEHTÄVÄ TykePartner III–hanke 2008 – ohjausryhmä.
W w w. h a m k. f i Kanta-Hämeen haasteita Matala kansainvälistymisen taso Yritystoiminnan rakenne Verkostoituminen ja yhteistyö Palveluliiketoiminta,
1 Innovoinnin edellytys on rakenteiden luominen ammattimaiselle kulttuurin tuotteistamiselle Seuraavilla kolmella verkostoitumisen muodolla on erilaiset.
Kirsi Nuorsaari ja Jonna Heikkilä
Osaava Itä-Suomi -verkosto Osaava Itä-Suomi hankkeen kuvaus Osaava Itä-Suomi hanke on viiden itäsuomalaisen aikuiskoulutustoimijan yhteinen Työelämän kehittämis-
Manner-Suomen ESR-ohjelma-asiakirjaesitys 2007 –
Liideri – Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työn iloa ( ) Seminaari Framissa
Agrobiotalouden innovaatioyhteisö Ari Sivula Projektipäällikkö.
Tästä pois logo Koulutusorganisaatiot innovaatiojärjestelmän toimijoina -projekti Verkostotapaaminen Koulutuksen järjestäjien yhdistys KJY.
Ajankohtaista ammatillisessa koulutuksessa Rakennerahastokausi Ammatillisen koulutuksen seminaari Kokkola opetusneuvos Seija Rasku.
J YVÄSKYLÄN YLIOPISTO EFQM- MALLI 2013.
Infra-alan ammattikorkeakouluopetuksesta
Luova ja osallistava Suomi Kreativa och delaktiga Finland
Kehityskulkuja Työelämä muuttuu entistä nopeammin
TE-toimiston yrityspalvelut
Taina Seppälä-Kolkka / S12!78
Koulutuskeskus Salpauksen tavoitteet
SATAOSAA Porin kaupunki/ Satakunta.
Osatyökykyisille tie työelämään
Esityksen transkriptio:

Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksella on työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä.

Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitos kokoaa rivejään Framilla-hankkeen avulla. Luovien alojen - yrittäjät - toimijat - kulttuurialalta valmistuneet esille ja verkostoitumaan!!! Mitä on Framilla?

”Työelämän kehittämis- ja palvelutoiminnan lähtökohdan tulee olla yrittäjän (työnantajan) haasteiden ja työyhteisön käytännön ongelmien helpottamisessa sekä työntekijöiden työstä suoriutumisen ja työn jäljen parantamisessa. Käytännössä työelämälähtöisiä palveluita ovat esimerkiksi oppilaitosten tila- ja laiteresurssien hyödyntäminen, osaamistarpeiden analysoinnit, henkilöstön osaamiskartoitukset, henkilöstön koulutus- ja kehittämisohjelmat, yrittäjien osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä tarjolla olevista koulutus- ja rahoitusmahdollisuuksista tiedottaminen.”

Framilla-hanke suuntautuu laajasti koko kulttuurisektorille liittäen yhteen musiikin, äänen, tanssin, visuaalisen kulttuurin, teatterin, pukujen ja tarpeistonvalmistuksen, käsityöläisyyden, animaation, filmin, videon jne. Luovat alat tarvitsevat sparrausta, yhteisöllisyyttä, toimintaa, nuoria tekijöitä ja uusia innovaatioita. Miksi Framilla?

Miten Framilla? - verkostoituminen (Kultajyvä-hanke, SatakuntaMallisto, VilliläStudiot, Kulttuuriyrittäjyyskeskus, Porin yliopistokeskus jne.) luovien alojen seminaari Luovuus esiin! perjantaina workshopit (Muotoiluareena yms.) - SYMPA-ohjelma (henkilöstötietojärjestelmä) - jatkohankkeena mentorointiohjelman luominen (Posek, Dvoted)

Framilla-hankkeen webbisivut on avattu toukokuun lopulla!

Seminaarin keskeisiä sisältöjä: - tavoitteena kehittää alan sisäistä verkostoitumista sekä yhteistyötä muiden toimialojen kanssa - pyritään hyödyntämään alueella jo olemassa olevaa tuotantoympäristöä ja luomaan lisää toimintamahdollisuuksia seudun tekijöille

Workshopin keskeisiä sisältöjä: - tukea ja vahvistaa tekijänoikeudellista ja verotuksellista tietämystä - kehittää viestinnällisiä taitoja niin yhteistyökumppaneiden kuin palveluiden ostajien suuntaan - yritysten ja ammattilaisten tuotekehitysosaamisen parantamiseen liittyy erityisesti uudenlaisten rahoitusmuotojen löytäminen - osaamisen ja yrittäjyyden vahvistaminen - osatutkintojen suorittamisen markkinointi

SYMPA Sympa Oy tuottaa henkilötietojärjestelmiä. Järjestelmät tukevat monipuolisesti henkilöstöhallintoa (HRM), henkilöstön kehittämistä (HRD), rekrytointia (recruitmentI) ja erilaisia henkilöstötutkimuksia (survey). HR-järjestelmät sisältävät monipuoliset toiminnot, joilla voi kehittää HR-prosesseja ja tarpeita. Sympa on työkalu työelämän kehittämis- ja palvelutehtävän tarpeisiin: oppilaitosten tila- ja laiteresurssien hyödyntäminen, osaamistarpeiden analysoinnit, henkilöstön osaamiskartoitukset, henkilöstön koulutus- ja kehittämisohjelmat, yrittäjien osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä tarjolla olevista koulutus- ja rahoitusmahdollisuuksista tiedottaminen.

Luovat alat esiin! Kulttuurialan oppilaitos Nakkilassa, Satakunnan sydämessä, on solmukohdassa luovien alojen verkostoissa. Kehitämme, koulutamme ja palvelemme. Tule mukaan!