Vilma: Liettua sijaitsee balttiassa, helsingistä 600km etelään.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Yleistä Pääkaupunki: Brasília
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
OLISIKO SINUSTA JOHTAJAKSI?. Johtajaksi kasvetaan, ei synnytä.
pohdi olemassa- oloamme tämän pohjalta
Olet ystäväni MANIHAR.
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
TAITOTASO 5 = TAITAJAN TAIDOT
Helga Skiftesvik, Sanna Pitkänen
Sri Lanka.
Jumalan kanssa.
Hei, minä olen vahvin… Klikkaa itse Tiedät kai, ettei me kissat olla koskaan pelänneet koiria.
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Huvitamme itsemme hengiltä Otavan Opisto Jari Sarja "Ja he olivat molemmat alasti, mies ja hänen vaimonsa, eivätkä he tunteneet häpeää. [...]
Mikä on kysymys? ___________? - Hän on Mikko. ___________? - Me puhumme saksaa. ___________? - He asuvat Espoossa. ___________? - Minä olen kotoisin Italiasta.
Mistä sinä olet kotoisin?
”Sähköposti Mikolle”, s. 43 Minkämaalainen Mikko on. Missä Mikko asuu
Tämän esityksen ovat tehneet Jonna ja Tilda-Laura 6 A lk Viro
Saksa Tekijät: Joel ja Juho.
Tikkurila 10 The City of dreams
Kaikkea mahdollista! Tässä esityksessä on arvoituksia ja muuta pakollista asiaan kuuluvaa. Tämä esitys on lopullinen eikä siitä voi valittaa. Aloitetaanpa…
RUOTSISTA PERUSTIETOA
Eri kielitaidon osa-alueet, materiaalit ja suunnittelu
NALLE PUH.
Tehtävä 3: PowerPoint Hans Laihia Hans Laihia.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
TYÖTÖN Työtön hakee siivoojan paikkaa Microsoftilta.
Millainen sää Espoossa on nyt. Mikä on sinun kotikaupunki
Mitä sinä tiedät suomalaisesta mökistä
Puhu parin kanssa. Millainen sinun perhe on. - Minulla on pieni perhe
LIETTUA LIETUVA.
Tehtävä 3: PowerPoint Mika Tuukkanen Mika T.
Englanniksi on : Estonia. Viron pääkaupunki on Tallinna
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
NORJA PÄÄKAUPUNKI Norjan pääkaupunki on Oslo. Oslo sijaitsee maan eteläosassa. Norjan virallinen kieli on norja. Norjan pinta-ala on km2.Jos Norjan.
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Kohtalokas erehdys…. Olipa kerran eräs iäkäs rouva, joka eleli kissansa kanssa.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Suomen kartta.
Maa tiedot missä on somaliassä
Saunailta Ohjelma Mennyt kausi –Tavoitteiden toteutuminen –Statistiikka –Muiden mietteitä? Talvi kausi –Futsal cup –Futsal sarja –Harkoista.
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Etelä-Korea Korea, on valtio Aasiassa.
Demokratiaa etsimässä Helsingin demokratiaryhmän pohdinnoista.
KreikkaKreikkaKreikkaKreikka Heidi ja Meri-Tuuli.
Myyttinen planeetta, jossa on joskus uskottu olevan elämää.
Mikä rakennelma? 3. pisteen vihje rakennettiin pisteen vihje
Millainen sää on?.
© Cylon Jippii! Oli prinsessan syntymäpäivät ja hänen ystävänsä kokoontuivat juhlimaan.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Turkki – Aasian läntisin maa
omena banaani appelsiini tomaatti kurkku paprika
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Italia Iina, Satu, Paula.
Valtiomuototasavalta Presidentti Pääministeri Ólafur Ragnar Grímsson Jóhanna Sigurðardóttir PääkaupunkiReykjavík Pinta-ala: km² Väkiluku (2008)
Alankomaat Tommi, Joona ja Niko.
”Rinnasteiset verbiparit tekstissä” Anu Airola Helsingin yliopisto.
Millainen sää on?.
Suomi 1B – Y347 Mon and Wed – Exam
Tehtävä 3: PowerPoint Anneli Tirkkonen 4/2/2015Anneli Tirkkonen1.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
By: Venla ja Lotta. Pääkaupunki: Riika Asukasluku: n. 2 miljoonaa Pinta-ala: km² Viralliset kielet: Latvia Presidentti: Andris Bērziņš Itsenäistyi.
VIRO Krista, Venla K, Liisa, Eveliina, Seela. Historia toisen maailmansodan jälkeen luvun lopulla osaksi Neuvostoliittoa. Kymmeniä tuhansia karkotettiin.
Itä-Eurooppa. Alueen valtiot Itä-Eurooppa on iso Euroopan alue, johonka kuuluu Venäjä, Liettua, Viro, Latvia, Valko-Venäjä ja Ukraina. Mutta Itä-Euroopan.
Ukrainan Historia.
Esityksen transkriptio:

Vilma: Liettua sijaitsee balttiassa, helsingistä 600km etelään. Amanda: Liettua on tosikiva maa vaikka minä en ole käynyt siellä toivoisimme että menette sinne käymään usein. Haluaisin tietää mitä siellä on? Onko siellä koskia Ja mitä siellä harrastetaan? Millä sinne voisi mennä jos tiedät niiin se olisi kivatietää. Vilma: no, nyt näemme kun katsomme tämän animaatio esityksen!

Moi. Me opastamme sinut liettuan tuntevaksi hepuksi, käytämme apuna mm Moi! Me opastamme sinut liettuan tuntevaksi hepuksi, käytämme apuna mm. wikipediaa, luontokirjaa ja omia hoksottimia. Jos et ole kiinnostunut, istu hiljaa. Jos taas olet erittäin innoissasi, hypi, hurraa ja taputa! Mutta kuten jo lupasimme, nyt siirrymme tieteen ytimeen!! T: amanda ja vilma

LIETTUA

Tässä on Liettuan presidentti, Dalia grybauskaite Tässä on Liettuan presidentti, Dalia grybauskaite. Hän on ollut presidentti vaaleista 12.heinäkuuta.2009. Liettua on ollut itsenäinen vuodesta 1989. Liettuassa on ollut toinen presidetti nimeltä aleksandras Stulginskis. Tässä on liettuan ystävä herra hymy!!! Ja mikä on tämän herran oikea nimi? se selviää jos käytte Liettuassa.

Liettuan rahayksikkö on kruunu. Mutta myös eurot on käypää valuuttaa Liettuan rahayksikkö on kruunu. Mutta myös eurot on käypää valuuttaa. Kruunussa on kuninkaan, carl xvi.n sivuprofiili.

Merkittävät luonnonvarat ovat öljyliuske, turve ja meripihka Merkittävät luonnonvarat ovat öljyliuske, turve ja meripihka. Kauneimmat (joskin kalliit) korut Saadaat kovettuneesta meripihkasta, jonka sisään on kuollut hyönteinen. Se on mahtavan sopiva matkamuisto.

Liettua on voittanut kaksi hopeamitalia ja kaksi pronssimitalia kesä olympialaisissa vuonna 2008 (Edvinas krungolas viisiottelussa ja Gintare´ volkngeviciute purjehduksessa).

Piuh olipa työ!! Liettuan pinta-ala on 65300km. Väkeä ASUSTAA LIETTUASSA N.3700 000! Korkein kukkula on juozapine, joka kohoaa tosin vain 293 metrin korkeuteen.

talous Liettuassa: Maatalous19% Teollisuus44% palvelut37% talous Liettuassa: Maatalous19% Teollisuus44% palvelut37%. Suurin osa palveluelinkeinoista on vilnassa, joka on liettuan pääkaupunki. Eniten kasvatetaan maitokarjaa. Mutta myös koiria, kissoja, hevosia kasvatetaan siellä.

KIITOKSIA! LÄHTEET Wsoy, luonnonkirja 4 Wikipedia, liettua Weilin, tietoretki ANIMAATIO Vilma Amanda ESITYSOHJELMA PoverPoint VALOKUVAT clipart