Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Palkkatuki.
Advertisements

Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakulomake Hakulomakkeen luonti, hakeminen ja hakemusten käsittely uudessa palvelussa Marcus Caselius Demotilaisuus.
Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Näin me sen teimme yhdessä
Tiedätkö, mitä aloittavan yrittäjän tulee tietää?
Kyläläisten Eurooppa Avustukset kansalaisjärjestöjen käynnistämille hankkeille Esim. tapahtumia, selvityksiä, opetus- ja koulutusmateriaalien laatimista,
Oulun Psykiatrisen Epidemiologian Seura (OPES) ry
Arvonlisävero budjetoinnissa
Virtuaaliamk - Itä-Suomi Koordinaattoritapaaminen
62-vuotiaana vanhuuseläkkeelle Työttömyysturvalain mukaisilla lisäpäivillä olevalla henkilöllä on oikeus työeläkelakien mukaiseen vanhuuseläkkeeseen.
Oulun aikuislukio 2014.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla.
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Työolosuhteiden järjestelytuki
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Uudistunut aluehallinto ja työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä -seminaari Helsinki Merja Leinonen.
CIRP Certified Investor Relations Professional - sertifikaatti.
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Tampereen työllistämistuki
Kuntien valtionavut ja valtionosuusjärjestelmä
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
Akkreditointi tarkoittaa erikoistumisopintojen arviointi- ja rekisteröintiprosessia, jota Korkeakoulujen arviointineuvosto on toteuttanut vuodesta 1999.
AMMATILLISTEN OPETTAJAKORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi
1 SOSIAALINEN YRITYS. 2 Palkkatuki Palkkatukea voidaan maksaa sosiaaliselle yritykselle pitkäaikaistyöttömän tai vaikeasti työllistyvän palkkauskustannuksiin.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Päivähoidon osallisuusfoorumi Alustava suunnitelma
SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.
Piiriapurahojen tarkoitus
Opintotuki, työ- ja kansaneläke, työttömyyskorvaukset.
Leader-yritystuet Marskin Maja, Loppi Ihmisten kokoisille ideoille!
Koulutusrahaston vuosi Koulutusrahasto Perustettu lailla vuonna 1970 Eroraharahastona o Hoitaa lakisääteisiä tehtäviä, jotka valmisteltu.
1 Koulutusrahaston etuudet. 2 Koulutusrahasto lyhyesti Työmarkkinajärjestöjen hallinnoima rahasto Tukee omaehtoista ammatillista aikuiskoulutusta Etuudet.
Keski-Suomen Järjestöareena Sivistysjärjestöjen ylläpitämiä opintokeskuksia Järjestöareenan tapaaminen Keski-Suomen liitto.
Yhteishaku. Mihin haen? Aikuiskoulutus 2 vuotta Haku maalis/huhtikuu tai jatkuva Aikuiskoulutus 2 vuotta Haku maalis/huhtikuu tai jatkuva Nuorisokoulutus.
Työolosuhteiden järjestelytuki Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 10 luku 3 § VnA JTYPL, 9: Ohje JTYPL, sivut 275, , ja.
Erikoisluokkatoiminta. Yleistä erikoisluokkatoiminnasta erikoisluokkatoiminta on tavoitteellista, erikoisluokan opetussuunnitelman mukaista opetusta oppilas.
Rotarypiirin 1420 piiriapurahojen (Designated District Grants, DDG) hakeminen ja raportointi.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Potkuri ja Starttiraha Pirkka Hyssälä. STARTTIRAHA.
Yhdistyshuoltamo Tarvitseeko yhdistyksenne vuosihuoltoa? Nakuttaako vapaaehtoistyön moottori? Onko uuden startin aika? Mietitkö jo romuttamolle vientiä?
Kehitä taitojasi sihteerinä ja hae sihteerin ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen! TALOUSHALLINNON AMMATTITUTKINTO kirjanpitäjä, palkanlaskija.
Anniskeuluvan myöntäminen
Henkisen tuen peruskurssi
Ohjeistus kouluttajille
Ryhdistä yhdistystä treffille: Mitä yhdistystoiminta on?
Koulutus 8.5. Liikuntasuositukset, -tutkimukset ja Liikkuva koulu
Miten teen hyvän hakemuksen
Hyvinkää 100 vuotta.
Budjetin Laatiminen Perusperiaatteet:
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Anniskeuluvan myöntäminen
9. luokan oppilaanohjaus
Opintopolkukoulutus Lauri Pohjanen Turun yliopisto Avoin yliopisto.
Opintotuki ja Aalto-yliopiston opintotukipalvelut
Opintotuki ulkomaanjaksolle
Yhdistysten toiminnasta
Lisätietoa osallistujatietojen täydentävästä keruusta
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
= = 62 9 ∙ 7 - 1= 62 8 ∙ = 62 (3 + 5) ∙ 6 = : 2 ∙ (15 – 7) = ∙ = 48 7 ∙ : 3 = 48 ( ) : 3 +
Allergia- ja Astmaliitto
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
TOIMINNAN TILASTOINTI
Opintopolkukoulutus Lauri Pohjanen Turun yliopisto Avoin yliopisto.
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
Esityksen transkriptio:

Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim. ●Lähiopetus ●verkko-opetus / etäopetus ●seminaarit ●luennot (myös jäseniltojen infotilaisuudet ja ryhmätyöskentelyt) ●ohjatut vierailut ja opintomatkat ●opintokerhot Tukea ei myönnetä kokouksiin tai huvitilaisuuksiin. TJS-tuki

●Helppo hakea: täyttäminen verkossa kestää n. 10 min. ●Helpotusta yhdistyksen talouteen: –yhdestä koulutuksesta voi tienata yhdistykselle 175 €* –kuusi hakemusta tuottaa €* ●Hakulomaketta voi käyttää koulutuksen menojen ja tulojen arviointiin eli kokonaiskulujen hallintaan. ●Kaikille tasapuolista rahanjakoa. *koulutus, jossa 7 opetustuntia, menoja väh. 392 € Miksi TJS-tukea kannattaa hakea?

●Tilastojen (koulutusten määrät ja tunnit) avulla tehdään ay- toimintaan liittyvä koulutus näkyväksi OKM:lle → toiminnan vaikuttavuus. ●Valtio myöntää tukirahaa tuntimäärien perusteella. Mitä enemmän tunteja, sitä enemmän myös jaettavaa rahaa. ●Valtionavun kautta TJS on olemassa eli TJS-tuki osaltaan vaikuttaa siihen, että TJS pystyy tarjoamaan koulutus-, kehittämis-, tutkimus- ja kulttuuripalvelujaan. Miksi TJS-tukea kannattaa hakea?

●Tuki määräytyy koulutustilaisuuden –keston –osanottajamäärän (väh. 10) ja –hyväksyttyjen menojen mukaan ●Ohjelmaan TJS:n logo tai maininta: Toteutetaan yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa. ●Tuen hakijan tulee olla akavalainen tai STTK:lainen liitto tai yhdistys. ●Samaa tilaisuutta varten ei voi saada muuta valtion tukea. Edellytykset tuen saamiselle

●TJS-tuki haetaan TJS-verkkopalvelun kautta. Sitä varten tarvitset käyttäjätunnukset, jotka voit hakea verkossa olevan tunnuksenhakulomakkeen avulla: ●Tuki haetaan kahden kuukauden sisällä koulutuksen pitämisestä. Joulukuun koulutuksista 31. tammikuuta mennessä. ●Mikäli eri organisaatiot järjestävät yhteistä koulutusta, osapuolet sopivat keskenään kumpi hakee TJS-tuen. Yhdestä tilaisuudesta voi olla vain yksi hakija. TJS-tuen hakeminen

Vaaditut liitteet ovat: ●ohjelma ●osanottajaluettelo ●kopiot koulutuksen laskuista Hakemuksessa vaadittavat dokumentit

Ohjelmassa tulee näkyä: ●päivämäärä(t) ●tuntien alkamis- ja päättymisajat ●opetusaiheet ●kouluttajat ja mahdolliset ryhmäopetustunnit ●maininta: Toteutetaan yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa tai TJS:n logo. Koulutuksen ohjelma

Edellytykset tukeen: ●Hakijoiden tulee olla Akavalaisia tai STTK:laisia rekisteröityjä yhdistyksiä ●Vähintään viisi jäsentä ●Vähintään viitenä eri päivänä pidettyä tilaisuutta ●Vähintään 10 oppituntia ●TJS-tuki on 4 €/oppitunti ●Maksetaan enintään 40 oppitunnilta Opintokerhot