Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Anniskeuluvan myöntäminen

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Anniskeuluvan myöntäminen"— Esityksen transkriptio:

1 Anniskeuluvan myöntäminen

2 Mikä on anniskelulupa Anniskelutoiminnan aloittamiseksi tarvitaan anniskelulupa, jotta alkoholin tarjoaminen ravintoloissa, tai muussa paikassa olisi lailla sallittua. Anniskelulupa voidaan myöntää toistaiseksi voimassa olevana, määräaikaisena tai tilapäisenä. Anniskelulupa on anniskelupaikkakohtainen.

3 C-Lupa. Oikeuttaa anniskelemaan enintään 4,7 tilavuusprosenttista keskiolutta, siideriä, long drinkkejä, sekä kevytviinejä B-Lupa. B-Lupa oikeuttaa anniskelemaan enintään 22 tilavuusprosenttisia mietoja juomia a-lupa. Kaikkien alkoholijuomien anniskelulupa, A-lupa oikeuttaa anniskelemaan kaikkia mietoja ja väkeviä juomia

4 Anniskeluluvan saamiseksi hakijan täytyy olla täysi- ikäinen, hakija ei saa olla konkurssissa eikä hänen toimintakelpoisuutta ole rajoitettu. Tämän lisäksi hakijalla täytyy olla anniskeluun vaadittava luotettavuus, kuin myös tarvittavat taloudelliset ja ammatilliset edellytykset

5 Määräaikainen anniskelulupa
Määräaikaisena anniskelulupa myönnetään silloin, kun anniskelupaikan toiminta on luonteeltaan määräaikaista tai kun hakijan anniskelutoimintaa on erityinen syy seurata. Määräaikainen lupa voidaan myöntää enintään yhden vuoden ajaksi, jonka jälkeen lupaa pitää aina hakea uudestaan.

6 Tilapäinen anniskelulupa
Tilapäinen anniskelulupa myönnetään lyhyempiin, korkeintaan kuukauden mittaisiin tapahtumiin. Vaatimukset luvan saamiseksi ovat samat kun määräaikaisessa. Luvan saamiseksi tapahtuma arvioidaan tilaisuuden luonteen, paikan sopivuuden sekä anniskelujärjestelyiden mukaan.. Lupa voidaan evätä, mikäli lupaa haetaan urheilutapahtumaan tai tilaisuuteen, joka on luonteeltaan sellainen, johon osallistuu runsaasti lapsia ja nuoria.

7 Anniskelun jatkoaika asetuksen mukaisesti anniskella saa kello 09:00 – 01:30 välisenä aikana. Anniskelun saa aloittaa aamulla aikaisintaan kello viisi. Myöhäisintään anniskelu pitää lopettaa puoli kolmeen tai puoli neljään. Jatkoaikahakemuksen käsittelee kaikkien anniskelulupien osalta toimialueen AVI. Jatkoaika myönnetään vain erityisestä syystä. paikan tulee olla sellainen, ettei jatkoajasta aiheutu häiriötä lähialueella asuville. Vakavien anniskelurikkomusten, järjestyshäiriöiden tai hyvien tapojen vastaisen toiminnan perusteella jatkoaikalupa voidaan jättää myöntämättä. Lupa myönnetään aina korkeintaan kahdeksi vuodeksi.

8 Lähteet. https://www. avi. fi/web/avi/anniskeluluvat#


Lataa ppt "Anniskeuluvan myöntäminen"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google