Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Käytä työaikasi siihen minkä osaat ja mihin sinut on palkattu
Advertisements

Palkkatuki.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakulomake Hakulomakkeen luonti, hakeminen ja hakemusten käsittely uudessa palvelussa Marcus Caselius Demotilaisuus.
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Liitettä 12 koskeva neuvottelutulos JHL:n edustajisto /hallitus Minna Pirttijärvi.
Tutkinto järjestetään jokaisen aluekeskuksen alueella, jolle ilmoittautuu ryhmiin tarvittava määrä oppilaita AY-TUTKINNON 2014 ILMOITTAUTUMISET ON KÄYNNISSÄ.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Esimerkki 1, s. 75 (74) € talletettiin pankkiin vuodeksi Korko 3,55 %
Perhepäivähoitajia koskeva neuvottelutulos
YHTEISHAKU Sähköisen yhteishaun ohjeistus.
Kyläläisten Eurooppa Avustukset kansalaisjärjestöjen käynnistämille hankkeille Esim. tapahtumia, selvityksiä, opetus- ja koulutusmateriaalien laatimista,
Oulun Psykiatrisen Epidemiologian Seura (OPES) ry
Yrittäjien ohjaajapankki Pirkanmaan oppisopimuskeskus
Avainopistojen Lake-hanke ”Avainhanke II”
Oulun aikuislukio 2014.
1 Senioreiden säästäminen ja maksutavat 2014 SENIOREIDEN SÄÄSTÄMINEN JA MAKSUTAVAT
Pirjo Rauhala, Virtuaaliyliopistoseminaari TaY 1 Tervetuloa Tampereen yliopiston virtuaaliyliopistoon Virtuaaliyliopistoseminaari Tampereen.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla.
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
1 Raha-asioiden suunnitteleminen ja nykyinen rahatilanne Senioritutkimus 2011.
CIRP Certified Investor Relations Professional - sertifikaatti.
Pedagogisen toimikunnan kymmenennen kokouksen muistio
Tampereen työllistämistuki
Akkreditointi tarkoittaa erikoistumisopintojen arviointi- ja rekisteröintiprosessia, jota Korkeakoulujen arviointineuvosto on toteuttanut vuodesta 1999.
AMMATILLISTEN OPETTAJAKORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi
1 SOSIAALINEN YRITYS. 2 Palkkatuki Palkkatukea voidaan maksaa sosiaaliselle yritykselle pitkäaikaistyöttömän tai vaikeasti työllistyvän palkkauskustannuksiin.
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Päivähoidon osallisuusfoorumi Alustava suunnitelma
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.
Työpaikkakouluttajan ABC
Piiriapurahojen tarkoitus
TUHA-verkoston tapaaminen
Esittely koululaisille Verohallinto 2015
Opintotuki, työ- ja kansaneläke, työttömyyskorvaukset.
TUKIPAKETIN VEROTUS JA TULONTASAUS
Koulutusrahaston vuosi Koulutusrahasto Perustettu lailla vuonna 1970 Eroraharahastona o Hoitaa lakisääteisiä tehtäviä, jotka valmisteltu.
Auli Ryhänen Projektipäällikkö Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammatillinen opettajakorkeakoulu
1 Koulutusrahaston etuudet. 2 Koulutusrahasto lyhyesti Työmarkkinajärjestöjen hallinnoima rahasto Tukee omaehtoista ammatillista aikuiskoulutusta Etuudet.
Keski-Suomen Järjestöareena Sivistysjärjestöjen ylläpitämiä opintokeskuksia Järjestöareenan tapaaminen Keski-Suomen liitto.
Yhteishaku. Mihin haen? Aikuiskoulutus 2 vuotta Haku maalis/huhtikuu tai jatkuva Aikuiskoulutus 2 vuotta Haku maalis/huhtikuu tai jatkuva Nuorisokoulutus.
Työolosuhteiden järjestelytuki Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 10 luku 3 § VnA JTYPL, 9: Ohje JTYPL, sivut 275, , ja.
Tilavarauksen tekeminen Korpissa Salla Kalermo, IT-palvelut Tervetuloa Korppi- koulutukseen!
Yhdistyshuoltamo Tarvitseeko yhdistyksenne vuosihuoltoa? Nakuttaako vapaaehtoistyön moottori? Onko uuden startin aika? Mietitkö jo romuttamolle vientiä?
Yleiset valintaperusteet lv alkaviin opintoihin
Kehitä taitojasi sihteerinä ja hae sihteerin ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen! TALOUSHALLINNON AMMATTITUTKINTO kirjanpitäjä, palkanlaskija.
Anniskeuluvan myöntäminen
Henkisen tuen peruskurssi
Ryhdistä yhdistystä treffille: Mitä yhdistystoiminta on?
Koulutus 8.5. Liikuntasuositukset, -tutkimukset ja Liikkuva koulu
ASPA-ryhmän kuulumiset
Budjetin Laatiminen Perusperiaatteet:
Talousdemokratia ja hyvinvoinnin kasvu
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Anniskeuluvan myöntäminen
KUSTANNUSMALLIT Marjo ja Merja
Opinnot ja harjoittelu ulkomailla
Opintotuki ja Aalto-yliopiston opintotukipalvelut
Opintotuki ulkomaanjaksolle
HelleWi kurssinhallintaohjelma tuntiopettajille
Yhdistysten toiminnasta
Lisätietoa osallistujatietojen täydentävästä keruusta
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
= = 62 9 ∙ 7 - 1= 62 8 ∙ = 62 (3 + 5) ∙ 6 = : 2 ∙ (15 – 7) = ∙ = 48 7 ∙ : 3 = 48 ( ) : 3 +
Allergia- ja Astmaliitto
TOIMINNAN TILASTOINTI
Esityksen transkriptio:

Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim. ●Lähiopetus ●verkko-opetus / etäopetus ●seminaarit ●luennot (myös jäseniltojen infotilaisuudet ja ryhmätyöskentelyt) ●ohjatut vierailut ja opintomatkat ●opintokerhot Tukea ei myönnetä kokouksiin tai huvitilaisuuksiin. TJS-tuki

●Helppo hakea: täyttäminen verkossa kestää n. 10 min. ●Helpotusta yhdistyksen talouteen: –yhdestä koulutuksesta voi tienata yhdistykselle 175 €* –kuusi hakemusta tuottaa €* ●Hakulomaketta voi käyttää koulutuksen menojen ja tulojen arviointiin eli kokonaiskulujen hallintaan. ●Kaikille tasapuolista rahanjakoa. *koulutus, jossa 7 opetustuntia, menoja väh. 392 € Miksi TJS-tukea kannattaa hakea?

●Tilastojen (koulutusten määrät ja tunnit) avulla tehdään ay- toimintaan liittyvä koulutus näkyväksi OKM:lle → toiminnan vaikuttavuus. ●Valtio myöntää tukirahaa tuntimäärien perusteella. Mitä enemmän tunteja, sitä enemmän myös jaettavaa rahaa. ●Valtionavun kautta TJS on olemassa eli TJS-tuki osaltaan vaikuttaa siihen, että TJS pystyy tarjoamaan koulutus-, kehittämis-, tutkimus- ja kulttuuripalvelujaan. Miksi TJS-tukea kannattaa hakea?

●Tuki määräytyy koulutustilaisuuden –keston –osanottajamäärän (väh. 10) ja –hyväksyttyjen menojen mukaan ●Ohjelmaan TJS:n logo tai maininta: Toteutetaan yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa. ●Tuen hakijan tulee olla akavalainen tai STTK:lainen liitto tai yhdistys. ●Samaa tilaisuutta varten ei voi saada muuta valtion tukea. Edellytykset tuen saamiselle

●TJS-tuki haetaan TJS-verkkopalvelun kautta. Sitä varten tarvitset käyttäjätunnukset, jotka voit hakea verkossa olevan tunnuksenhakulomakkeen avulla: ●Tuki haetaan kahden kuukauden sisällä koulutuksen pitämisestä. Joulukuun koulutuksista 31. tammikuuta mennessä. ●Mikäli eri organisaatiot järjestävät yhteistä koulutusta, osapuolet sopivat keskenään kumpi hakee TJS-tuen. Yhdestä tilaisuudesta voi olla vain yksi hakija. TJS-tuen hakeminen

Vaaditut liitteet ovat: ●ohjelma ●osanottajaluettelo ●kopiot koulutuksen laskuista Hakemuksessa vaadittavat dokumentit

●Vähimmäisosanottajamäärä on 10. ●Määrästä voidaan poiketa, mikäli opetus vaatii pienempää ryhmää. Silloin tuki on vastaavasti prosentuaalisesti pienempi. ●Hakemukseen osallistujaluettelo paikalla olleista. Osallistujamäärä

●Opetustunti on 45 minuuttia. ●Koulutus voi olla yhden tunnin, päivän tai useita päiviä kestävää. ●Ruokailuja, majoittumista ja taukoja ei lasketa mukaan. ●Tukea voi saada kaikista koulutuksen tunneista, myös ohjatuista ryhmäopetustunneista (monta ryhmää, joilla kaikilla oma ohjaaja/kouluttaja). Koulutuksen kesto

●kouluttajien palkkiot ●tilavuokrat ●ilmoitus-, opetusväline- ja materiaalimenot ●kouluttajien ja osanottajien matka-, majoitus- ja ruokailumenot. Ei hyväksyttäviä menoja ovat: ●Alkoholi- ja lahjakulut ●TJS:n kouluttajan palkkiot ●TJS:n tilavuokrat ●TJS:n oppimisalustojen vuokrat Koulutuksen hyväksytyt menot

Ohjelmassa tulee näkyä: ●päivämäärä(t) ●tuntien alkamis- ja päättymisajat ●opetusaiheet ●kouluttajat ja mahdolliset ryhmäopetustunnit ●maininta: Toteutetaan yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa tai TJS:n logo. Koulutuksen ohjelma

Osanotta- jia Täyden tuen edellyttämät menot/ opetustunti Täysi tuki 7 opetustuntia/ päivä 7 opetustunnin yli menevät tunnit: tuen edellyttämät menot/opetus tunti Ylimene- vien tuntien tuki/ Opetus- tunti €25 €9 €4 € 36  66 €30 €9 €4 € Täyden tuen edellyttämät menot Mikäli menoja on vähemmän kuin täysi tuki edellyttää, TJS-tukea maksetaan 45 % menoista.

Edellytykset tukeen: ●Hakijoiden tulee olla Akavalaisia tai STTK:laisia rekisteröityjä yhdistyksiä ●Vähintään viisi jäsentä ●Vähintään viitenä eri päivänä pidettyä tilaisuutta ●Vähintään 10 oppituntia ●TJS-tuki on 4 €/oppitunti ●Maksetaan enintään 40 oppitunnilta Opintokerhot