Tiivistetekniikka Oy Tiivisteratkaisut prosessiteollisuudelle Liukurengastiivisteiden kunnostus- ja huoltotoiminta (Huoltomyynti : Tomi Sillanpää)

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen peruskoulutuksen valtionavustushankkeet Tuija Laukkanen
Advertisements

Arvonlisävero kirjanpidossa
Maanrakennus.
Puimuri - kaava.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
PROFIMILL Oy Tuotannon hallintaan liittyvät ohjelmistot ja konsultointipalvelut. Yritys.
Haminan halutuin hoitopaikka Tervetuloa Kymen Hoito- ja Kuntoutuskeskukseen.
VALMISTUMISJUHLAT Ideointi (Kuka/ketkä tekevät) => Synopsis
Tulvakysely yrityksille Vastausten yhteenveto. Vastaajat N=79 KuntaN Pori58 Salo16 Ilmajoki1 Tieto puuttuu4 N Mallinnusalueella50 Ulkopuolella23 Tieto.
Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja
Maaseutualueiden kehittämishankkeiden rahoitus toiminnanjohtaja Kirsti Oulasmaa Rieska-Leader ry.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Liite 4: Prosessi- ja liittymäkuvaukset
Painotuotteiden ja kotisivutoimintojen välityspalvelu Hankintaprosessi
PÄIVÄKODIN HENKILÖSTÖN TYÖAIKA Laadittu
Kaukolämpö/tilanne Kiilapalstan ja Välitien alueilla lämmöt kiinteistöissä = valmiina Kiilapalstalla kaukolämpö vedetty vain Mustikkatielle.
- Vuokra-asunto: - Asunnon voi vuokrata yksityiseltä tai julkiselta taholta esim. kunnalta (yleensä edullisempia) - Ei tarvita suuria pääomia, pääsee helposti.
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
Lamppu NY – Välähtävää toimintaa!. NY 6h -leiri Aurinkokennovarjostin.
Dosentti, LKT Outi Elonheimo Professori, LKT Mats Brommels
SÄTEILYLÄHTEIDEN VAIHTO JA KAUPPA AMBERTEC’in kokemuksia
Kasvatustyön suunnittelu ja toteutus (ryhmissä)
T Projektikatselmus GenCode PS iteraatio
 Kirjoita harkiten keskusteluryhmiin Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä.
Liikunnanopetuksen suunnittelu ja arviointi
Performance testing of TETRA 1. SISÄLTÖ  TETRA standardointi  ICT- yrityksen toteutus  Testaus- prosessi  Motivaatio testaukseen  Vaiheet/ osa-prosessit.
OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT. LUOKKA JAVA ohjelma koostuu luokista LUOKKA sisältää metodeja molemmat sisältävät attribuutteja eli muuttujia.
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
AineistotilanneVarastokirjastossa Toiminta-ajatus Vähentää kirjastojen tilantarvetta ottamalla vastaan aineistoa tieteellisistä ja yleisistä.
Hei Sinä 60 + vuotias! Oletko kiinnostunut liikunnasta? Tule vapaaehtoiseksi vertaisohjaajaksi Woimanurkkaan! Lisätietoja: Erityisliikunnan suunnittelijalta.
Suomenhevonen -diasarja
T Personal SE assignment Project progress tracking and control.
Seuraava päivä voi olla yhtä hauska kuin edellinen ilta!
VUOKRATAKUUPALVELU VUOKRANANTAJILLE
PORIN KOTISAIRAALA Kotona loppuun asti/Moniammatillinen tiimityö
VLF Seminaari Pirjo Ilola.
Innovaatioprojekti uusi Positia
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Yhdistyksen 25. toimintavuonna painopisteinä ovat edelleen valtakunnalliset jätehuoltopäivät ja niiden yhteydessä pidettävä.
KAUKOLÄMPÖ NYT JUUASSA TUOTANTOVÄLINEET KUNNOSSA TUOTANTOVÄLINEET KUNNOSSA PAITSI VARAVOIMA, UUSINTA 2011 ALK. PAITSI VARAVOIMA, UUSINTA 2011 ALK. VERKOSTO.
− työkalu toiminnan suunnittelun ja suunnitelman arvioinnin tueksi
LEAN (5S) QR-KOODILUKIJA
Oulun Keskuspesula Oy Työntekijöitä 80 henkilöä pesemme päivässä kiloa pyykkiä Tekstiilikappaleita toimitetaan n kpl joka päivä. Asiakaskunta.
Vesienhoidon tutkimusohjelman loppuseminaari
Hoitoonpääsy terveyskeskuksissa Lokakuussa 2014 Tieto-osasto / PATI.
C 1. Testaus on ”sarja toimintoja” Itse asiassa, testaus on vuorovaikutusta, jota rytmittää ohjelmiston arviointi. Vaikka on hyödyllistä tunnistaa sarja.
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
Piiriapurahojen tarkoitus
VARAVOIMALAITOKSET Huoltosopimukset ProcessCon Oy.
Etappi Lauri Jokipii Opiskelijarekisteri. Etappi Tutkintojen valmistumisen seuranta- ja tukijärjestelmä Suunniteltu uutta voimaantullutta kaksiportaista.
© Turun Oppisopimustoimisto 2009 Nappaa Nuori Töihin oppisopimuskoulutuksella Varsinais-Suomessa joka kolmas päivä yksi nuori työllistyy oppisopimuksella.
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
Tekijänoikeudellisista sopimuksista Mikko Huuskonen, OTT, dos Neuvotteleva virkamies, TEM.
”klick”. Apteekin yhteystiedot saat näkyviin valinnan jälkeen. Lääkkeejakopäivän valinta. ”klick”
Sosiaalihuoltolaki.
VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä,
Muutamia tärkeitä asioita
Tajua mut! –toimintamalli koulutus
Valviran ja sairaaloiden lääkintälaitehuollon yhteistyön kehittäminen
23H HERÄÄMÖSTÄ KOTIIN
Jyväskylän ammattiopisto osahanketoimijana
THL verkkokoulut Kokonaispalvelu
Budjetin Laatiminen Perusperiaatteet:
Esityksen lopussa: Osoita päättäjälle!!!
Ensilinjan työntekijän rooli TOIKEssa
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
1,50 € / kg Määrä 2 kg 3 kg x 4 kg 0,5 kg 2 · 1,50 = 3,00 (€)
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
TOIMITUSEHDOT.
UNIAPNEAN HOITOKETJU FORSSA
Esityksen transkriptio:

Tiivistetekniikka Oy Tiivisteratkaisut prosessiteollisuudelle Liukurengastiivisteiden kunnostus- ja huoltotoiminta (Huoltomyynti : Tomi Sillanpää)

 Huoltamalla tiivisteitä säästät luontoa Lähes kaikista huoltoon tulevista tiivisteistä voidaan hyödyntää jotain osia Tiivistetekniikka hävittää muut osat oikeaoppisesti kierrättämällä  Huoltamalla tiivisteitä säästät kustannuksissa Tiivisteen kunnostushinta on usein vain 30 % uuden tiivisteen hinnasta.  Lähettäessäsi tiivisteen meille saat arvokasta tietoa tiivisteen rikkoutumisen syystä Tiivisteiden vaurioista kerätään tiedot kunnostusraporteilla Asiakkaalle käytettävää tietoa tallessa vuodesta 2000 Faktaa Erikoistarpeet Prosessi Miksi?

 Ammattitaitonen huoltotiimi Neljän hengen huoltotiimi jolla kokemusta yhteensä yli 50 vuotta Vuodessa noin 700 huoltotilausta ja lähes tuhat huollettua tiivistettä Huollamme kaikkia liukurengastiivisteitä valmistajasta riippumatta.  Tiivisteen huollon keskimääräinen toimitusaika 6,9 päivää siitä kun tiiviste on saapunut tavaran vastaanottoon ja 43% töistä hoidetaan saman päivän aikana. Kiireelliset hätätyöt kunnostetaan tarvittaessa välittömästi.  Päämerkkimme ovat EagleBurgmann -liukurengastiivisteet ja Suomessa EagleBurgmann -lisenssillä valmistamamme ja kehittämämme liukurengastiivisteet.  Erikoistapauksissa voimme lähettää tiivisteen Saksaan EagleBurgmannin tehtaille kunnostettavaksi ja tarkemmin analysoitavaksi. Faktaa Erikoistarpeet Prosessi Miksi?

 Erikoistiivisteitä varten on tehty tiivistekohtainen kunnostuspöytäkirja.  Asiakkaan tarpeiden mukaan tarkempi raportointi mahdollista  Korjaavien toimenpiteiden läpikäynti MTBF * :n parantamiseksi  Vuosittainen huoltojen tilastointi mahdollista Faktaa Erikoistarpeet Prosessi Miksi? * MTBF = Mean Time Between Failure, keskimääräinen aika laitteen vikaantumiseen sen edellisestä alkuperäiseen kuntoon saattamisesta

Huoltoprosessi Tavaran vastaanotto Tiivisteen ulkoinen kunto ja lähetyspapereiden oikeellisuus tarkistetaan Myyntitilaus avataan saman päivän aikana tavaran saapumisesta Jos tiiviste on rikkoutunut kuljetuksen aikana, lähetys/sisältö kuvataan digitaalikameralla ja kuvat lähetetään heti sähköpostilla asiakkaalle. Kunnostusraportti Huoltoon tullut tiiviste tarkistetaan silmämääräisesti ja puhdistetaan. Erikoistapauksissa ja -vaurioissa osat kuvataan digitaalikameralla (dokumentointi). Tiivisteelle avataan kunnostusraportti, jossa on juokseva numero (jäljitys) Kunnostusraporttiin kirjataan havaitut vauriot, niiden todennäköiset syyt ja huollon toimenpiteet Tiivisteiden huoltoja seurataan laitepaikan ja tiivistenumeron perusteella, mikäli huoltotiheys poikkeaa normaalista asiakkaalle ilmoitetaan asiasta Suosittelemme uutta tiivistettä tilalle, jos kunnostushinta on yli 60 % uuden tiivisteen hinnasta muutamaa erikoistiivistettä lukuun ottamatta. Tilausvahvistus Laskemme kustannusarvion kunnostuksesta ja toimittamme tilausvahvistuksen ja kunnostusraportin sähköpostilla tai faksilla asiakkaalle viimeistään 2 työpäivän kuluttua siitä kun lähetys on saapunut. Tilausvahvistus sisältää: toimenpiteet, kunnostushinnan ja suunnitellun toimitusajan Kunnostusraportti sisältää: kuvauksen vaurioista ja mahd. vaurion syy/syyt Tiivisteen huolto Jos kunnostus viivästyy tai kunnostushintaa joudutaan muuttamaan (esim. liukupinnassa havaitun hiushalkeaman vuoksi), asiakkaaseen otetaan yhteyttä ennen toimitusta Tiiviste huolletaan uuden veroiseksi ja lähetetään asiakkaalle Faktaa Erikoistarpeet Prosessi Miksi?