MuotoCon tavoitteena on luoda palvelu, josta pk-yritys saa kootusti tietoa muotoilun käytön hyödyistä, löytää tekijät ja saa tietoa rahoitusmahdollisuuksista.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
1 Exporting Culture – Kulttuuriviennin ammattilainen -valmennus.
Advertisements

2 Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten ja yksittäisten henkilöiden tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaa tukeva asiantuntijapalvelu Yritys- tai hankekohtaisesti.
Satakunnan ammattikorkeakoulu | Tekniikka ja merenkulku Satakunta University of Applied Sciences | Faculty of Technology and Maritime Management ServiTrans.
”…joku yhdyshenkilö tämän valtavan palvelutarjooman ja yrityksen välillä olisi kyllä paikallaan…” Puujalostusalan kasvuyrityksen johtaja.
Rakennamme palvelua - muuttuuko mikään ? Tampere-talo Tiia Veko toimitusjohtaja Pirkanmaan Hoitajapalvelu Oy.
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Tekesin innovaatiorahoitus
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Yritysfoorumi Työpajat. Työpaja 1: Liiketoimintamahdollisuuksien kasvattaminen sähköisen myynnin ja markkinoinnin avulla (vetäjä Mari Uusitalo)
Case: UNIC-Services Oy. UNIC-Services Oy  Perustettu 1993, perustaja Saara Remes- Ulkunniemi  Yritys tarjoaa koulutuspaveluita eri puolilla Suomea 
25/06/ Digi-demohakemukset. 2 Yleiskriteerit -kuuluuko hanke yleensä tuen piiriin, ts. kyseessä on kulttuuriin liittyvä sisältötuotantohanke; -ei.
Kansainvälisten tutkimuskeskusten tietotaito Kainuulaisten PK-yritysten käyttöön Projektipäällikkö, Pasi Puhakka, KE.
Valtakunnallinen kumppanuusfoorumi Anu Laasanen
Projektiassistentti Sanna Hälvä Luovien alojen Kaakkois-Suomen kehittämisstrategia -hanke –
Kohti suunnittelu- ja konsulttialan tulevaisuutta Toimenpide-ehdotuksia Ohjausryhmä TEKES MK.
Copyright © Tekes Cleantech-yritykset ”Viisi tähteä”
Rastor Oy, Itä- ja Pohjois-Suomen yksikkö
ROAD-SHOW SOTŠI ”SOCHI 2014” VALTAVA HANKE ALUEEN MATKAILU- JA PALVELUTARJONNAN KEHITTÄMISEKSI UUDELLE TASOLLE 2.
Viveca-yksikkö 2014 Liikuntatieteellinen tiedekunta Jyväskylän yliopisto.
Tervetuloa! Vaatimukset ja testaus –tilaisuus /07/2014 © LähiTapiola-ryhmä / Etunimi Sukunimi.
Toimintasuunnitelma.
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Hanke-ehdotuksesi nimi ja lyhenne Hanke-esityksen esittäjät + laitos/yksikkö.

PK-YRITYSTEN HSE-PALVELU Yrityksen kehittämispalvelu, josta yritys saa apua  terveys- (Health),  turvallisuus- (Safety) ja  ympäristö (Environment)
Pk-yritysbarometri, kevät 2014 Seuturaportti, Kymenlaakso.
Pk-yritysbarometri, kevät 2014 Seuturaportti, Kanta-Häme.
Broker-kokemuksia -TEKEMÄLLÄ OPPII- Oppisopimuskoulutuksen järjestäjien seminaari koulutustarkastaja Liisa Klinge Jyväskylä
Mitä Mistä Miten Paljonko? Suomen Puheentunnistus Oy Esa Rimpiläinen.
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Toimintasuunnitelma.
Yrityskehittäjävalmennus (KEKO)
Pk-yritysbarometri, syksy 2014 Seuturaportti, Keski-Pohjanmaa 1.
EU-RAHOITUS KAINUUSSA JORMA TEITTINEN KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ
Maaseutu.fi on uudistunut -
Työllisyysportti ”Ei vain tietoa, vaan ihmistä varten”
Pk-yritysbarometri, syksy 2014 Seuturaportti, Kanta-Häme 1.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Marja-Leena Rinkineva ”Pyöreän pöydän keskustelu” Hyvinvointisektorin elinkeinopoliittiset linjaukset Marja-Leena Rinkineva.
Iloa ja valoa asukasviestintään
Huippuostajat Fiksu kysyntä luo markkinoita yritysten uusille ratkaisuille Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
Yrityksen ja projektin esittely
” Osaavana pidempään työelämässä”
Opin Ovi -hankkeet OSUVUUTTA JA KYSYNTÄLÄHTÖISYYTTÄ AIKUISOPISKELUUN TIETO-, NEUVONTA- JA OHJAUSPALVELUJEN VALTAKUNNALLISELLA KEHITTÄMISOHJELMALLA
Asiantuntijayrittäjyyden monimuotoisuus
Lukuvuosi-ilmoittautumispalvelu. Mistä tässä on kyse? Jatkossa korkeakoulut (opintohallinnon perustietojärjestelmät, käyttäjähallinto) saavat luotettavasti.
SOSIAALINEN MEDIA MYYNTITYÖSSÄ 1. SOMEN JAOTTELU Sosiaalinen media voidaan määritellä ei alueisiin, sen mukaan, millainen rooli käyttäjällä on sovelluksessa.
Hyvinvointialan yritystoiminnan kehittäminen Satakunnassa - strategioista toimenpiteisiin Palvelujohtaja Jari-Pekka Niemi Porin.
Pätäkkä-projekti – Kumppanuutta yrittäjyyteen Innofocus ja Länsi-Uudenmaan Uusyrityskeskus ovat yhteistyössä avanneet ESR-rahoitteisen.
VOIMAA Voimavaroja maahanmuuttajista. MITÄ? VOIMAA-hankkeen tavoitteena on kehittää maahanmuuttajataustaisille joustava väylä opintojen aloittamisesta.
Yritysesittely. Asiakas- hankinta Kaupasta päättäminen Ratkaisu vastaväitteisiin Vastaväitteet lukkoon Ratkaisuesitys Kartoitus Luottamus yritykseen Luottamus.
KASSU LIVES – Kasarminmäki Living Lab
Liideri – Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työn iloa ( ) Seminaari Framissa
Innovatiiviset julkiset hankinnat – yritysten mahdollisuudet uuteen liiketoimintaan Tuomas Lehtinen HSY Älykäs Vesi
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Sosiaalinen media työelämän viestintäkanavana
Neuvontaa ja vientiosaamista elintarvikealan pk-yrityksille www. evira
Provesta Oy Kaisla Provesta luottamuksellinen
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Tekesin EAKR-rahoitus Pohjois-Savossa
Tervetuloa Innokylään
PedaBoss aamupalatilaisuudet
Suomi.fi-yrityssivusto
Lahden ammattikorkeakoulun Työelämäpalvelut
Yrityksen kehittämisen välineet
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Keskustelukooste hyvien kehittämistyön edellytysten luomisesta
Vaikuta lähivesiin – vesistökunnostusseminaari
Esityksen transkriptio:

MuotoCon tavoitteena on luoda palvelu, josta pk-yritys saa kootusti tietoa muotoilun käytön hyödyistä, löytää tekijät ja saa tietoa rahoitusmahdollisuuksista. MuotoCo - Sulautettua muotoilua sujuvaa liiketoimintaa

Verkostoitumis- tilaisuus klo 9-12 Vapriikki, kokoustila 1 Mahdollisuus uusien yhteistyösuhteiden solmimiseen Mahdollisuus oman verkoston laajentamiseen - Uutta osaamista verkostoitumalla Työkaluja oman verkoston johtamiseen Rakennetaan yhdessä MuotoCo -verkoston strategia ja viestintä Mistä ja miten rahoitusta projekteihin yritysten kanssa? Miksi osallistua? Tilaisuus on suunnattu muotoilupalvelujen tarjoajille Ohjelma: Aamukahvi MuotoCo hankkeen esittely Verkostosta voimaa omaan liiketoimintaan Hankkeen aikana tapahtuvat verkostoitumisen toimenpiteet ja tavoitteet Tutustumista ja verkostoitumista Mahdollisuus kehittää omaa yhteistyöverkostoaan ja sen toimintaa Ilmoittautumiset: Muotoilu tarjoaa työkaluja yritystoiminnan eri osa-alueiden parantamiseen niin, että yritys palvelee toiminnallaan mahdollisimman hyvin asiakastaan. “ ” I Verkostoitumistapaaminen ti

Fokus – asiakas ja nopeampi onnistuminen Mitä muotoilulla tarkoitamme tässä hankkeessa ja kehitettävässä palvelussa? Muotoilua on kaikkialla. Se on sulautunut esineisiin, tuotteisiin, palveluihin ja informaatioon. Muotoilulla rakennetaan toimiva vuorovaikutus asiakkaan ja tuotteen ja palvelun välille. Hyvä muotoilu täyttää valmistajan tuotannolliset, kaupalliset ja logistiset vaatimukset ja ennen kaikkea asiakkaiden ja käyttäjien tarpeet. (Suomen muotoilusäätiö, 2014)

MuotoCo mahdollistaa yhteistoiminnan, keskinäisen benchmarkkauksen, tiedonjaon sekä palvelunvaihdon Yritys löytää helpommin ja nopeammin oikeat ja sopivat tekijät omiin kehitysprojekteihinsa InhimillistäIhmisten kanssa Muotoilun käyttö on vähäistä suomalaisissa pk-yrityksissä Miksi? Meillä on liian paljon kysymyksiä ilman vastausta. Mitkä ovat muotoilun hyödyt? Voiko muotoilu ratkaista meidän yrityksen ongelman? Mistä löydän tarvittavat osaajat? Mitä se maksaa? Mistä rahaa kehittämiseen? MuotoCo -verkkopalvelu kerää yhteen keskustelun ja tiedon Ihmisen hahmotettavia

Yhteys Facebook linkkiTwitter linkkiGoogle+ linkki Osoite:Tredea Oy Juhlatalonkatu , Tampere Puh. Tredea: Aki / Puh. Kinos: Marja / Puh. Mentorica: Tuija / Vapriikki Museokeskus Vapriikki Alaverstaanraitti 5