Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

”…joku yhdyshenkilö tämän valtavan palvelutarjooman ja yrityksen välillä olisi kyllä paikallaan…” Puujalostusalan kasvuyrityksen johtaja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "”…joku yhdyshenkilö tämän valtavan palvelutarjooman ja yrityksen välillä olisi kyllä paikallaan…” Puujalostusalan kasvuyrityksen johtaja."— Esityksen transkriptio:

1 ”…joku yhdyshenkilö tämän valtavan palvelutarjooman ja yrityksen välillä olisi kyllä paikallaan…” Puujalostusalan kasvuyrityksen johtaja

2 (c) 2010 Broker / Yritysten Taitava Keski-Suomi

3 Broker –ohjelma toimintamallien uudistajana Protek –seminaari 28.-29.9.2011 Katja Viiankorpi

4 (c) 2010 Broker / Yritysten Taitava Keski-Suomi 4 Mikä ihmeen BROKER?

5 (c) 2010 Broker / Yritysten Taitava Keski-Suomi 5 Broker –ohjelma tarjoaa alustan asiakaskeskeisen verkostomaisen toimintamallin rakentamiselle ”AVOIN LÄHDEKOODI”

6 Tiivis yhteistyö Broker -mallin kehittämisessä mm. kauppakamarien, yrittäjäjärjestöjen, Oppilaitosten, TBC:n, kehitysyhtiöiden sekä ohjelman osallistujien kanssa. Broker -filosofian kehittämisessä mukana pk-yritykset yhteistyössä Yritysten Taitava Keski-Suomi ohjelman puitteissa – ”Mikä tekee täydellisen kehittäjäkumppanin?” Broker -mallia rakennettu ja mallinnettu alueellisesti ja valtakunnallisesti, mm. Broker malleihin tutustumisen Opintomatka Lontooseen syksyllä 2010 Yhteiset suunnittelutapaamiset ammattikorkeakoulujen, ammattioppilaitosten ja paikallisten kehittämisyhtiöiden kanssa 6 Broker filosofia ja pilottiohjelma on kehitetty yhdessä laajan toimijaverkoston kanssa

7 Broker -ohjelman pilotti loppusuoralla Osallistujia kehittämisyhtiöistä, oppilaitoksista, Keski-Suomen Ely - keskuksesta, oppisopimustoimistosta Tuotekehitysalusta, yhteinen prosessi, aika ja paikka Asiakasyritykset keskiössä konkreettisesti Ohjelman aikana on vahvistettu taitoja brokerina, eli yritysten puolueettomana kehittäjänä Ohjelman aikana on parannettu osaamisen ja innovaatiotoiminnan kehittämispanosten tuottavuutta asiakasyrityksissä 7

8 Kehittäjän polku Brokeriksi, pilotin aikajana

9 9 Asiakasyritysten näkemyksiä toimintamallista  Kehittämisen kokonaisuuden hahmottaja, kokoonjuoksija ja asioiden yhdistäjä  Toimeenpanija, asiantuntijat ja rahoittajat  Puolueeton keskustelukumppani  Verkostojen kokoaja, eri toimialojen törmäyttäjä  Tarjoaa jatkumon eri asiantuntijapalveluiden käytölle, kehittämisprosessin jatkuvuuden turvaaja  Skannaa uusia juttuja toimintaympäristöstä, herättäjä kun itse kulkee laput silmillä  Portinvartija –kehittymistä ohjaa yrityksen tarve, ei taitavat myyntimiehet  Asiakasrajapinnan hahmottaja ja toiminnan rakentaminen asiakkaasta käsin  Tuki vaikeissa tilanteissa

10 Asiakasyritysten kokemuksia Brokeroinnista 10 ”Kumppaneita tarvitaan yrityksen rinnalla kulkijoiksi!” ”Konsulttiyhtiön kanssa yritettiin tehdä yhteistyötä. Broker ohjelma pystyy tällä hetkellä tarjoamaan enemmän.” ”Hän on kaivanut uusia työkaluja, joihin ei ole ehtinyt itse yritysjohtajana tutustua. Hän on konkreettisesti kaivanut oikeat työkalut valtavasta massasta. Hän osaa valikoida työkalut joita yritys tarvitsee. Kymmenestä koulutuksesta ne kaksi juuri meille sopivaa.” ”Hankkeissa on yleensä pitkät piuhat, ja niiden valmisteluun menee paljon aikaa, mutta tässä on ollut eri meininki. On tehnyt kaiken niin kuin on ollut puhe ja ote on aktiivinen, innostunut. Yrittäjistä tulee helposti kyynisiä ja tällaiset ihmiset tuovat uutta virtaa kehittämiseen.”

11 11

12 ICT alan Broker -ohjelma käynnistyy Keski-Suomessa syksyllä Keskisuomalaisten oppilaitosten Broker -ohjelmaa ollaan suunnittelemassa Pirkanmaan Broker ohjelma käynnistyy yhteistyössä Tampere Business Campus ry:n kanssa 8.11.2011 Uudenmaan Broker ohjelma käynnistetään yhteistyössä alueen oppisopimuskeskusten kanssa syksyn 2011 aikana 12 Broker ohjelmia käynnistyy myös uusilla aloilla sekä Pirkanmaalla ja Uudellamaalla!


Lataa ppt "”…joku yhdyshenkilö tämän valtavan palvelutarjooman ja yrityksen välillä olisi kyllä paikallaan…” Puujalostusalan kasvuyrityksen johtaja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google