Asemanseudun persoonat. Eläkeläinen Tärkeää mahdollisuus valmistella matka etukäteen ettei stressaa Matkustaessa tulee asemalle noin puoli tuntia ennen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Jatkokurssi III 1. Ke Ke Ke 4.4 (Ma 9.4 EI) 4. Ke 11.4
Advertisements

Jokapäiväinen elämä Sivujen perusrakenne Johdanto Matkustaminen-osioon
TYÖSSÄOPPIMISJAKSO BRNOSSA  –  Monikulttuurisen toiminnan ohjaus  Työssäoppimispaikat drop-in center Pavlac klub English kinderkarten.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Käytä työaikasi siihen minkä osaat ja mihin sinut on palkattu
Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
MÄNNISTÖKOTI MÄNNISTÖNKATU 10, HAAPAJÄRVI puh
Minäkö ulkomaille?  Miksi lähden ulkomaille ja mitä sieltä haen?  Lähdenkö pois jostain, pakenenko jotain tilannetta, ihmissuhdetta, ristiriitaa?  Onko.
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Erilaisia ostajatyyppejä
Jousenpuiston ja Matinkylän metroasema-alueet KEHITTÄMISIDEAT INFO
Ostamisen maailma Ostokyky ja ostohalu
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Jokapäiväinen elämä Sivujen perusrakenne
asukasta ”ulkomaalaista” km² 4 virallista kieltä 17 itsehallintoaluetta.
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
おぼえていますか。 En puhu kiinaa ollenkaan. Saisinko kahvia.
TÖIDEN PRIORISOINTI JA AJAN HALLINTA
Lappileiri Perustiedot  Leirille saavat osallistua myös Zombit, ennakkotiedoista poiketen, jotta osallistujamäärä ei jää liian alhaiseksi. Leiri.
Lapsi ja internet Seppo Mentula
APRESENTA A Velhinha.
Soili Hyvärinen Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Joukkoliikenteen palvelutasotavoitteet keskisuurilla kaupunkiseuduilla (LVM julkaisu 54/2007) PLL 38. vuosikokousseminaari Helsinki, Juha-Pekka.
PELIMIEHEN HARJOITUSPÄIVÄKIRJA BJRS 02 WHITE Kesä 2014.
Perustulo Mitä se maksaa?. Esitettyjä väitteitä Perustulo kaksinkertaistaa valtion menot Perustulo vie rahat hyvinvointipalveluista Perustulo pakottaa.
Käytännön kieleen ja työelämään tutustuminen Sosiaali- ja terveysalalle valmistava koulutus nuorille maahanmuuttajille.
Lasten suusta.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
PYYKKINIEMENTIE REISJÄRVI p
Asuminen & rahankäytön suunnittelu
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
Elinvoimaa ja älykkäitä hankintoja Hankinta asiamies Häme.
Ruokatavat Ruokatavat ovat todella tärkeitä järjestyksen ja puhtauden ylläpitämiseksi .
Hannu Korhonen, Toni Pakkanen, Roope Raisamo (TaY)
Pohjois-Karjalan järjestöpäivät 2011 Monikulttuurisuustyöpaja
Tampereen aikuislukion etälukio Jaana Leppä vt. rehtori Tampereen aikuislukio Tampereen aikuislukio.
LOIMAAN ASUKASMARKKINOINTI
OHJEITA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN VALMISTAUTUVALLE.
Lasten ja nuorten urheiluharrastus
Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä.
 Ilmoittautuminen uusintakuulusteluun wilmassa ”Tentit”-osiossa  Uusintapäivät: ja klo alkaen. Uusintakokeesi sijoitetaan.
Verotuksen perusteet – Matkat
MinunMatka eli kutsujoukkoliikennettä työmatkailijoille Tämä idea on kehitetty Peloton Tampere -työpajassa maaliskuussa
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
Työssäoppimisjakson seuranta ja ohjeistus sosiaalisen median avulla Tampere Toni Vesterinen WinNova.
1 Lastensuojelun tieto lapsesta Mirva Makkonen Kehittäjä-sosiaalityöntekijä Oulun seudun lastensuojelun kehittämisyksikkö.
Kuinka esittää ratkaisu menestyksekkäästi B2B –myyntineuvottelussa Based on Thesis (2013) Mari Klemola.
Lapsuudelle arvo Kaikilla lapsilla on oikeuksia, jotka toteutuvat eri lailla eri maissa Eriarvoisuus voi liittyä vaikka asuinpaikkaan, uskontoon, köyhyyteen.
Kappale 7 Mikä sana? 1.Kun Hanna ei ole kesällä työssä, hänellä on _____________. 2.Suomalaiset syövät tätä yleensä kello Sana on _________. 3.Jos.
tarkastelee vauvan ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen malleja ja niiden vaikutusta lapsen kehitykseen lapsen minäkuvan muodostuminen lapsella biologinen.
INTERNATIONAL SUMMER SCHOOL Etelä- Korea. HAKEMINEN  Haku tapahtui asiossa olevan hakemuslomakkeen avulla.  Hakuaika on keväällä.  Tärkein kohta hakemisessa.
Suomi 2A Keskiviikko 10. helmikuuta Ystävänpäivä 14. helmikuuta.
Harjoittelussa Tanskassa Kirsi Hiltula, Laura Kosola ja Aino Lauhikari.
Suomi 1B Teema: koti, asuminen (home, living) HARJOITUS 9: Kysy parilta Sanoja: Millä kadulla: on which street Millaisessa: millainen + ssa.
Lapsen ja nuoren tukeminen ja osallisuuden vahvistaminen kuntouttavilla elementeillä Petra Suonio 2012.
Suomi 1B Ahvenanmaa - Åland. Ahvenanmaa Missä Ahvenanmaa on? Kuinka monta ihmistä asuu Ahvenanmaalla? Mikä on Ahvenanmaan pääkaupunki? Miten.
Mitä kaikkea meidän täytyy tänään tehdä? (Työ ja koulutus)
Matkailu Matkasanoja.
Käänteinen opetus ja oppiminen – Miten ja miksi?

Janne Lång ja Wille Kiuru
VASU-BREIKKI.
Virtuaalipalvelu.
Maailmassa joka kuudes lapsi asuu keskellä sotaa tai konfliktia
Verotuksen perusteet – Matkat
Verotuksen perusteet – Matkat
matkatoimisto Marjon Marjon matkatoimisto
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
Esityksen transkriptio:

Asemanseudun persoonat

Eläkeläinen Tärkeää mahdollisuus valmistella matka etukäteen ettei stressaa Matkustaessa tulee asemalle noin puoli tuntia ennen junan lähtöä Uuden teknologian käyttökynnys suuri Arvostaa oikean ihmisen kanssa vuorovaikutuksella asioimista Rajoittuneet teknologian käyttötaidot Noin 60+ vuotias Heikko näkö

Opiskelija/nuori Haluaa tietoa näkyviin sillä asioiden selvittäminen itsenäisesti on luontevaa. Esimerkiksi jos julkisen liikenteen bussi on täynnä Suosii älypalveluita ja etukäteen ostamista Arvostaa vaivatonta lipun ostamista Arvostaa tarjouksia koska rahaa ei ole määrättömästi Teknologian käyttötaito korkea Yleensä kokenut julkisen liikenteen käyttäjä Vierailee kotona säännöllisesti

Liikemies Haluaa ruokaa työmatkan oheen Tarvitsee säännöllisesti parkkipaikkatietoja koska hakee asiakkaita/lapset asemalta. Palveluiden nopea löytyvyys tärkeää. Varsinkin jos asemanseutu ei ole tuttu Tarvitsee nopeutta palveluilta ja liikkumiselta Kiireinen Viettää aikaa asemalla niin vähän kuin mahdollista Matkustaa liiketapaamisiin Tampereelle tai Tampereelta Hinta ei ole niinkään ongelma jos palvelut ovat laadukkaita Noin vuotias Kokenut älypalvelun käyttäjä Kokenut matkustaja

Turisti Kiinnostunut nähtävyyksistä, kulttuuritapahtumista, hotelleista, julkisesta liikenteestä sekä muista palveluista. Runsaasti matkatavaraa (tarpeena: tavarat hotellille mahdollisimman nopeasti ja kaupungille) Ei kokemusta kaupungin tarjoamista palveluista Ei tietoa julkisen liikenteen toiminnasta Haluaa tietoa asemanseudun ravintoloista että kerkeäisi syödä läpikulkumatkalla Asemanseutu ei ole tuttu Aikaa ympäristöntutkimiseen on eikä kiirettä ole Haluaa vierailla tuttavien luona Tampereella, mihin tarvitsee julkisia kulkuvälineitä

Asemanseudun työläinen Työskentelee asemanseudulla Tarvitsee yhtenäisen bussi tai junalippuratkaisun koska käyttää niitä joka päivä töihin mennessä Tietoa palveluissa tapahtuvista muutoksista & poikkeuksista(juna myöhässä yms) Tuntemus osasta/koko asemanseudusta Ruokailee asemanseudulla & töiden jälkeen kaljalle. Haluaa tietoa ravintoloiden sekä pubien tarjonnasta joka päivä Tietoa ravintoloiden tarjonnasta valintapäätöksen tekemiseen

Asemanseudun asukas/vakituinen palvelunkäyttäjä Asuu asemanseudulla tai käyttää jotain palveluita vakituisesti asemanseudulla tai lähialueella Haluaa löytää uusia palveluita, kuten ravintoloita tai muita vapaa- ajanviettomahdollisuuksia lähistöltä Tietoa palveluissa tapahtuvista muutoksista & poikkeuksista Tuntemus osasta/koko asemanseudusta Asioi aseman seudun palveluissa päivittäin eri ajankohtina. Haluaa tietoa asemanseudun alueen tapahtumista ja tarjouksista

Perheellinen turisti Normaalin turistin tarpeiden lisäksi perheen tarpeet. Asiat tehdään lasten ehdoilla. Arvostaa palveluita jotka sopivat sekä lapsille että aikuisille. Lasten & muun perheen tarpeet Haluaa vuokrata polkupyörät kaupungilla kiertämiseen Haluaa tietoa kuinka palvelut ovat saatavilla suuremmalla ryhmälle: Kauanko kestää saada ruokaa kaikille, onko tilaa, soveltuuko lapsille.

Tampereen asukas (satunnaiskäyttäjä) Tulee rautatieasemalle käyttämään jotain aseman palvelua tai matkustaakseen. Käyttö ei säännöllistä Vaihtelevat tarpeet Haluaa ehdotuksia ja tietoja uusista palveluista ja tavoista viettää aikaa kaupungilla Haluaa tietoa onko jokin seudun palvelu auki tiettyyn kellonaikaan jotta voi ohi kulkiessaan käydä Haluaa virikkeitä ja aktivointia

Persoonajakauma