Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kappale 7 Mikä sana? 1.Kun Hanna ei ole kesällä työssä, hänellä on _____________. 2.Suomalaiset syövät tätä yleensä kello 11 - 13. Sana on _________. 3.Jos.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kappale 7 Mikä sana? 1.Kun Hanna ei ole kesällä työssä, hänellä on _____________. 2.Suomalaiset syövät tätä yleensä kello 11 - 13. Sana on _________. 3.Jos."— Esityksen transkriptio:

1 Kappale 7 Mikä sana? 1.Kun Hanna ei ole kesällä työssä, hänellä on _____________. 2.Suomalaiset syövät tätä yleensä kello 11 - 13. Sana on _________. 3.Jos haluat juoda olutta tai viiniä, voit mennä ____________. 4.Jos sinulla ei ole rahaa mennä hotelliin, sinä voit nukkua _____________. 5.Maarianhamina on Ahvenanmaan _______________. 6.Ajaa pyörällä = ____________ 7.Tämä eläin voi asua meressä, järvessä tai joessa. Sana on _____________. 8.Konsertissa voi kuunnella, kun ________________ soittaa.

2 Puhu parin kanssa sinun unelma (= dream) matkasta! Mihin sinä matkustat? Millä sinä matkustat? Kenen kanssa sinä matkustat? Mitä sinä teet matkalla? Missä sinä nukut? Kuinka kauan (= how long) sinä olet matkalla?

3 On + adjektiivin P + verbin infinitiivi + … On kivaa opiskella saksaa! It’s nice to study German! On vaikeaa… On hauskaa… On ihanaa… On kamalaa…

4 KPT NkauppaNjoki PkauppaaPjokea GkaupanGjoen kauppaankaupallejokeenjoelle kaupassakaupallajoessajoella kaupastakaupaltajoestajoelta MON.kaupatMON.joet


Lataa ppt "Kappale 7 Mikä sana? 1.Kun Hanna ei ole kesällä työssä, hänellä on _____________. 2.Suomalaiset syövät tätä yleensä kello 11 - 13. Sana on _________. 3.Jos."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google