Canikur®.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Elimistö puolustautuu
Advertisements

Erittäminen /ulostaminen

Canikur® tabletit ja rakeet
Syömisen hallinta - käyttäytymisketju vihje tunteet ajatuksia valinta.
Aleksi Ranki Krapula.
Ruuansulatus Bg9/TH Hampaat maitohampaat, pysyvät 20 32
Kalanjalostusprosessit Suomessa.. Johdanto Suomessa on hieman alle 100 kalalajia, joista saadaan laaja sekä vaihteleva tuoteryhmä. Pääasiallisesti 100.
Viacutan® Plus Terveen ihon ja kiiltävän turkin salaisuus.
JUOKSUA HARRASTAVAN RAVITSEMUS
Proteiinit.
Kappale 16.
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 / Jyväskylän yliopisto.
Syöpäpotilaan ravitsemus
Liikunta ja ravinto Tuomas Sallinen.
Mistä koirat saa energiaa
PLANKTON.
Erittäminen /ulostaminen
Elimistön puolustusjärjestelmä
Ikäihmisten ravitsemus -ei vuosia elämään vaan elämää vuosiin
Omistajien näkökulma sydänlääkitykseen Kyselytutkimus Ranska 2004.
Tartuntataudit s
Koira Koira on neli jalkainen. Nisäkäs Oppii temppuja Ihmisen lemmikki
Chapter 34: Pathogenicity of microorganisms
Alkoholi.
Helena Rimali Mankkaan koulu
Kontrolloidusti griseofulviinia vapauttava p.o. valmiste lapsille n käyttö: –antifungaalinen antibiootti (päänahan, hiusten, ihon ja kynsien infektiot)
PAHOINVOINTI JA OKSENTAMINEN
Proteiinien tehtävät elimistössä
7. MIKROBIT JA ELIMISTÖN PUOLUSTUSMENETELMÄT
Elimistömme suurin sisäelin
Koira - Koira on nelijalkainen - Nisäkäs - Sille voi opettaa erilaisia temppuja - Yleensä ne ovat ihmisten lemmikkejä, mutta niitä voi myös käyttää pelastajakoirina.
PUOLUSTUSJÄRJESTELMÄ
ISOPANDA.
Kissa Kissan hoito Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa. Kissoille pitää antaa ruokaa noin 2 päivässä, paitsi erikoistapauksissa.
Koirat Ei heikko hermoille. Tietoa koiria on monen rotuisia koirat voivat olla suureksi avuksi koira on nelijalkainen nisäkäs koira on ihmisen paras ystävä.
Kuumeisen ja ripuloivan lapsen hoito
Tutkimus nuorten suhtautumisesta parisuhteeseen ja rakkauteen.
VERRANNOLLISUUS Ratk..
Lääkeaineryhmistä. Mikrobilääkkeet Bakteerilääkkeet  kapeakirjoiset ja laajakirjoiset antibiootit -pyritään selvittämään, mikä bakt. kyseessä, bakt.inf.
6. RAVINTOAINEET HALTUUN
PELAAJAN KEHITTYMINEN LTV 1. TEHTÄVÄ: Juttele parisi kanssa miten pelaaja kehittyy? Suomen Jääkiekkoliitto / Kalle Väliaho ja Arto Pyykkö.
Sydän ja verenkierto.
Pysy hyvässä työvireessä TOUKOKUU. ISTOCK Jätteenkuljettajat tuntevat väsymystä työpäivän aikana Näin jäteautonkuljettajat vastasivat kyselyssä ”Improving.
Multaa kynsien alla – allergiaterveitä lapsia? Hyppysellisessä maata:  milj. bakteeria  Miljoonia alkueläimiä  Miljoona sientä (hiivat, homeet.
Hoitotyön toiminnot ja ihmisen hoitaminen
Käden infektiot.
7. Syö hyvin TERVEYSTIETO 7. Terveellinen ruokavalio Monipuolinen ruokavalio edistää terveyttä ja hyvinvointia. 1. Mitä syön? Valitse monipuolisesti ruokapyramidin.
 MARJAT, HYÖNTEISET, VILJA, HUNAJA JA KALA.  karhu syö myös lihaa.
Kuume ja Flunssa. Kuume Kuume on tavallien oire monissa virusten ja bakteerien aiheuttamissa sairauksissa. Tulehdussairauksille on tyypillistä että kuume.
4.1 PLANKTON 7. BIOLOGIA. 73 % Maan pinta-alasta on veden peittämää Mistä päin maapalloa ilmakuva on otettu?
Keuhkokuume ja virtsatieinfektio
KUVA-mittaristoehdotus/ Poimintoja Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatu ja turvallisuus -mittaristosta
Työskentely kuumassa KESÄKUU.
Vrt. Tartuntatautien osuus kuolinsyynä…
Skotlanninterrierikerhon terveyskysely
Nestetasapaino.
Nuoren urheilijan ravitsemus
Eläimet katsoivat netistä, mikä Bremenin taloustilanne on.
Kuume ja flunssa Mika ja Eerik.
Ummetuksen lääkehoito
SYÖVÄLLE ALTISTAVAT MIKROBIT
Lääkeaineet Ennen laboratorion lääkeaineita ihmiset käyttivät lääkkeinä luonnosta saatavia aineita kuten piharatamoa ja pajunkuorta. Kasvit ovat parantamistaidon.
Ravinto ja liikunta Urheilijan tai terveysliikuntaa harrastavan ihmisen haaste ravinnossa on löytää ruokavalioon sopiva energian määrä.
Ruokamyrkytykset.
Antiikin olympialaiset Daniel Wacklin 17B
Ummetuksen lääkehoito
Suomen kielen substantiivit voi taivuttaa 88 eri muotoon
MUNUAISET KPL 9.
Esityksen transkriptio:

Canikur®

Koiran ja kissan ripuli Ylensyönti Eläin syö liian nopeasti Infektiot – virukset ja bakteerit Loiset Pilaantunut ruoka Ruoka-aineyliherkkyys Stressi Ripuli on oire jostakin perussairaudesta Esiintyvyys noin 10% koira- ja kissapopulaatiosta

Canikur® tabletit ja rakeet palauttaa elimistön normaalin neste- ja elektrolyyttitasapainon normalisoi ulosteen rakenteen sitoo bakteereita ja myrkkyaineita, jotka poistuvat ulosteiden mukana

Canikur® tabletit ja rakeet Ripulivalmiste koirille ja kissoille, jossa monipuolisin koostumus. Elektrolyytit ja glukoosi korjaa nestetasapainon Lesitiinillä päällystetty sitoo ripulia ylläpitäviä sitruspektiini bakteereita Sepioliitti ja kaoliini suojaa suolta ja absorboi toksiineja Riisitärkkelys ravintolisä

Canikur® ja stressiripuli Tutkimus vetokoirilla, johon osallistui 224 koiraa. Kaksi ryhmää, joista toiset saivat tabletin Canikuria/10 kg päivänä ennen kuljetusta, päivänä ennen kisaa ja kisapäivän aamuna.

Canikur® ja stressiripuli Canikuria saaneet 112 koiraa Kontrolliryhmä 112 koiraa Canikuria saaneilla koirilla esiintyi vähemmän ripulioireita.

Canikur® annostelu Annetaan 4 kertaa 8-12 tunnin välein. Vettä oltava vapaasti saatavilla. Rakeet pienille koirille, kissoille ja pennuille. Tabletit koirille alkaen 5 kg.