Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KUVA-mittaristoehdotus/ Poimintoja Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatu ja turvallisuus -mittaristosta 1.8.2017.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KUVA-mittaristoehdotus/ Poimintoja Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatu ja turvallisuus -mittaristosta 1.8.2017."— Esityksen transkriptio:

1 KUVA-mittaristoehdotus/ Poimintoja Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatu ja turvallisuus -mittaristosta

2 KUVA-mittaristoehdotus: Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatu ja turvallisuus -mittaristoa
Toksiinia tuottava Clostridium difficile -bakteeri on yleisin sairaalassa alkunsa saaneen ripulin aiheuttaja ja tautia edeltää lähes aina mikrobi-lääkehoito. Tartuntatautirekisterin ilmoitustiedoista ei voi päätellä missä infektio on saanut alkunsa eli onko se nk. hoitoon liittyvä infektio eli sairaalainfektio vai onko se saatu hoitolaitosten ulkopuolella. V 2014: V 2016: (tartuntatautirekisterin tietokanta, josta saadut luvut suhteutettu Sotkanetistä saadulla keskiväkiluvulla)

3 KUVA-mittaristoehdotus: Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatu ja turvallisuus -mittaristoa
Suun terveydenhuollon asiakastyytyväisyys: Palvelun hyödyllisyys (Keskiarvo suun terveydenhuollon asiakkaiden antamista arvioista väittämään: ”Koin saamani palvelun hyödylliseksi” Asteikko 1 (täysin eri mieltä) - 5 (täysin samaa mieltä). Lähde: Suun terveydenhuollon asiakaspalaute –kuutio.

4 KUVA-mittaristoehdotus: Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatu ja turvallisuus -mittaristoa
Suun terveydenhuollon asiakastyytyväisyys: Kohtaaminen, asiakaspalvelu (Keskiarvo suun terveydenhuollon asiakkaiden antamista arvioista väittämään: ”Minulle jäi tunne, että minusta välitettiin kokonaisvaltaisesti” Asteikko 1 (täysin eri mieltä) - 5 (täysin samaa mieltä)) Lähde: Suun terveydenhuollon asiakaspalaute –kuutio


Lataa ppt "KUVA-mittaristoehdotus/ Poimintoja Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatu ja turvallisuus -mittaristosta 1.8.2017."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google