Internet-projekti - MUM2TM003-17 Heikki Hietala Jukka Mutikainen TIKO – Malmi 12.12.2014.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Portfoliopohja oppilaiden käyttöön
Advertisements

Informaatioteknologian instituutti Esityksen tekeminen PowerPointilla Jouni Huotari.
Moodlen ohje opiskelijoille
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
Tehdään nettisivu  suunnittelu  rakentaminen  testaaminen  julkaiseminen.
1 Java-kieleen pohjautuvien ohjelmien käyttökohteita Ohjelmat Appletit JavaBeans JavaScript Java Server Pages (JSP) Java Servletit J2ME, mobiililaitteet.
KÄSIKIRJOITTAMINEN 2 ov. Sisältö 1 Johdanto 2 Projektityö 3 Projektin osa-alueista 3.1 Dokumentointi 3.2 Aikataulu 3.3 Sopimukset 3.4 Laitteistot ja tilat.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Opinnäytetyöprosessi
Jouni Juntunen Oulun seudun ammattikorkeakoulu Liiketalouden yksikkö Netbeans ja XAMPP Projektin luominen.
vuorovaikutteiset www-sivut 1.Asiakas-palvelinmalli kuvana Request Response request.asp response.asp.
Julkaisukielet ja - tekniikat tMyn1 Julkaisukielet ja -tekniikat •Verkko-ohjelmointi voidaan jakaa kahteen osaan: asiakaspuolen ja palvelinpuolen ohjelmointiin.
W w w. h a m k. f i Wiki koulutus Leenakaija Lehto
WORDPRESS -KOULUTUS Juha Konttinen – Miksi Wordpress?  on ilmainen  on helppo asentaa ja käyttää  omalle tai vuokratulle palvelimelle 
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
Verkkotaitokoulutus Aloitus. Koulutuksen sisältö Verkonkäytön perustaitoja (3.11.) Tiedonhaku verkossa (10.11.) Työnhaku verkossa (17.11.) Asiointi ja.
Brade & Vilpponen 1 ITP2TM003 Java-ohjelmointi I Kevät op.
KE Teknillisen kemian seminaarikurssi. Seminaariesitykset Ti klo 9-10 Ohjeita esim. –J. W. Niemantsverdriet: How to give successful oral.
Soveltavan mikrobiologian erikoistyö KE (5op) Soveltavan mikrobiologian jatko- ja täydennyskoulutuskurssi KE (3 op) Kevät 2010 (periodi.
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 / Jyväskylän yliopisto.
Liikunnanopetuksen suunnittelu ja arviointi
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Työrauha ja haastavat tilanteet
K 4.3. Kandidaatin tutkielma ja tutkielmaopinnot (10 op) Ryhmäkokoontuminen Martin Ubani, FT, TM Uskonnon didaktiikan yliopistonlehtori SOKLA.
Maaseutu.fi on uudistunut -
Pk-yrityksen it-asiantuntija
MUM8TM D-jatko Heikki Hietala. Kurssin rakenne 8 x 2 x 3 h lähiopetusta = 48 h Omaa työskentelyä 33 h Yhteensä 81 h = 3 op. Kurssi koostuu 3DS Maxin.
PowerPoint-esitys OHJE.
Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products.
Portfoliopohja oppilaiden käyttöön
Opinnäytetyön tekijä: Etunimi Sukunimi
Visual Basic –ohjelmointi ITP2TM002
Visuaalisen ammattilaisen esitys Verkkokurssi Tiedosto 1 Kurssin rakenne.
vuorovaikutteiset www-sivut1 Palvelinpuolen www- ohjelmointi Dynaaminen Internet  käyttäjän tai selaimen tunnistaminen  käyttäjän toiveiden.
HOPS-projekti Koulutusteknologian perusopinnot Henna Mikkola Merja-Maaria Oinas Tiina Torvinen.
750696S Maisteriseminaari Laajuus 4 op / 107 h opiskelijan työtä
WWW-sivuston tekeminen: n SUUUNNITTELE aina ensin:
KTKO104 Tieto- ja viestintätekniikka
Tietokantaohjelmointi Kevät Tietokantaohjelmointi 3 op  Tavoite  Opiskelija osaa ohjelmoida tietokantoja käyttäviä käyttöliittymäsovelluksia.
Oodi-päivät Oodin käyttöönotto tiedekunnan näkökulmasta Tuija Komssi Eläinlääketieteellinen tiedekunta.
OHJEITA TET-RAPORTIN TEKEMISEEN
Teemana oppimisprosessin aktivointi – sulautuvan opetuksen mahdollisuudet Kati Vilonen Aalto-yliopiston Kemian tekniikan korkeakoulu.
Aloitusseminaarin ohje
Monimedian työkurssi Johdantoluento Ilmari Laakkonen Huone 6535
RAPORTTIEN JA WWW-SIVUJEN OHJEET Projektityökurssi KLTITE05OH/SU.
Ti Sisältötuotanto Abdoulmajid Hakki DI Sisältötuotanto.
TX00AA09 Mediatekniikan projekti 6 op. Tavoitteet Tavoitteena on tehdä vaativa mediatekniikan alaan liittyvä projekti, jossa käytetään mahdollisimman.
Orientoiva projekti 4 op. Mediatekniikka2 Orientoiva projekti ensimmäinen projektikurssi tehdään määritelty hanke alusta loppuun käytetään jo opittuja.
Office –paketin ohjelmien linkitys 9. luokka. Luodaan 3 tiedostoa 1.Valitse jokin Teema (esim. urheilutapahtuma, valtio, bändi,…) 2.TEE WORD-tiedosto.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
SOSIAALITYÖN OPISKELIJOIDEN INFOPÄIVÄ
Posterin otsikko Ohjeita Alaotsikkko
WWW-sivuston ja verkkopalveluiden rakentaminen
Joku muu on voinut jo löytää saman
TE3 - TUTKIMUS 1-3 hlö:n ryhmissä JOKIN TERVEYSTOTTUMUS
Psykologian 2. kurssi ”Miten minusta tuli minä?”
Posterin otsikko Alaotsikkko Ohjeita
Liikesaksan perusteet II
Liikesaksan perusteet I
OSTA – ET ja filosofia: opetuksen suunnittelun harjoitustehtävä
Elintapaohjauksen toimintamallin ja palveluketjun kuvaus
Saatteeksi PP-pohjan käyttäjälle
Tervetuloa jatkamaan DIGITAALI- TEKNIIKAN opiskelua!
CLT132 Tehtävät (viikko 5).
CLT132 Tehtävät (viikko 9).
CLT132 Tehtävät (viikko 8).
CLT132 Tehtävät (viikko 4).
CLT132 Tehtävät (viikko 2).
Tervetuloa opintojaksolle MENESTYVÄ TYÖYHTEISÖ (LEA1LH002)
Esityksen transkriptio:

Internet-projekti - MUM2TM Heikki Hietala Jukka Mutikainen TIKO – Malmi

Kurssin perustiedot  Tunnus: MUM2TM  Laajuus: 3 op  81 tuntia opiskelijan työtä:  48 h lähiopetusta + 33 h opiskelijan omaa työtä  Ajoitus: 4. periodi  Kieli: suomi  Opintojakson taso: ammattiopinnot  Opintojakson tyyppi: pakollinen

Lähtötaso, sidonnaisuudet ja tavoitteet  Opintojakson suorittaminen edellyttää Verkkomultimedian ammattiopintomoduulin muiden opintojaksojen osaamista.  Tavoitteena on toteuttaa monipuolinen www-sivusto.  Sivustossa tulee olla kehyksiä tai DIV-lohkoja ja siinä käytetään CSS-tiedostoa tyylien hallintaa.  Lisäksi sivustolla tulee olla jokin JavaScriptilla toteutettu toiminto.

Sisältö  Opiskelija toteuttaa itsenäisesti projektityön, jonka laajuus on 81 tuntia opiskelijan omaa työtä.  Kurssilla on 8 x (4+2) tuntia lähiopetusta. Kurssilla ei ole tenttiä.  Harjoitustehtävä raportteineen palautetaan viimeistään  On toivottavaa, että projektityö tehdään työelämälähtöisesti todellisena projektityönä.

Opetus- ja oppimismenetelmät, arviointi  Itsenäisen ja tuetun projektityön tekeminen  Arviointi tehdään projektityönä syntyneen tuotoksen perustella  Arvioidaan asteikolla 1-5.  Itse projektin lisäksi arvioidaan myös oma arviointisi projektista:  Kerro lyhyesti miten teit projektin ja miten mielestäsi onnistuit tehtävässä.  Mitä opit ja mitä olisit voinut tehdä toisin.  Tähän kannattaa satsata koska tämä itsearviointi vastaa tehtävän raportointia.  Siis mielellään vähintään A4:n tekstiä. Hyvä itsearviointi eli oman työn analysointi voi vaikuttaa arvosanaasi korottavasti.

Projektityö  Projektityön voi tehdä joko Notepadilla koodaamalla, FrontPagella, Dreamweaverilla, Visual Studio.NETillä tai jollain muulla vastaavalla ohjelmalla.  Oleellista on, että tehtävä on tehty itse ja että siihen ei mene 81 työtuntia enempää.  Jos haluat käyttää edistyneempiä menetelmiä kuten ASP- tai Java-koodausta, XML:ää, tietokantaa tai muuta vastaavaa, se lasketaan eduksi arvosanassa

Palautuksesta  Palauta tehtävä ajoissa eli  Se on yksi arviointikriteeri edellä mainittujen lisäksi.  Ilmoita minulle URL, josta sivusto löytyy

Työelämälähtöisyys  Oikea asiakasprojekti tuo enemmän pisteitä, koska tehtävää tehtäessä neuvotellaan asiakkaan kanssa ja tehdään sivut asiakkaan toivomusten mukaisesti.  Siihen ei useinkaan riitä hätäisesti kokoon kyhätyt sivut.  Hyödynnä harrasteesi, tuttavasi ja muut mahdolliset asiakaskanavasi työn tekemisessä

Työskentelystä  alustava suunnitelma (aihe ja lyhyt kuvaus)  visualisointi "paperilla" (värit, fontit, kehykset, taulukot, linkit)  tarkennettu projektisuunnitelma  asiakastyön yksityiskohdista on aina sovittava asiakkaan kanssa  valmiit sivut  sivut julkaistaan jos mahdollista

Palvelimen käyttö  Koulun verkossa on mahdollista käyttää palvelinta HIISI  Sen verkko-osoite on \\hiisi\opis\\hiisi\opis  Se löytyy siis selaimella  Sen alla on kansio MUM2TM003-17, jonne voit luoda oman kansiosi  Voit siis palauttaa työsi ilmoittamalla meille sähköpostitse hakemiston ja lähtötiedoston nimet