1 Hei, Kouluratsastuksen SM 2013 alkaa nyt viikonloppuna perjantaina ja liikennejärjestelyt näyttelevät isoa osaa kisojen onnistumisen kannalta. Kuten.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Helmikuu 2010 Etelä-Suomen Aluejoukkue Ensimmäinen askel tie huipulle.
Kuva kuvaan (MS Paint) Avaa molemmat kuvat esikatselusta muokkaustilaan – klikkaamalla hiiren väärällä napilla > Avaa sovelluksessa… > MS Paint Tässä vaiheessa.
Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
Opettele liikennesäännöt
Venäläistä kekseliäisyyttä ja tyyliä
Helga Skiftesvik, Sanna Pitkänen
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Jokerivalojen toimintaperiaate
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
- kuraattori/opinto-ohjaaja/erityisopettaja suosittaa HOJKS- opiskelijoille, jotka ovat tippumassa tai tippuneet opiskeluryhmästä - puu- ja metallialan.
Kerran kauan sitten kaukaisessa maassa eli neljä pikku olentoa:
Moodlen ohje opiskelijoille
Tietoturvallisuuden huonetaulu
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
PERHEVALMENNUS valamihina ponnistamahan; synnytysvalmennus
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
3 April, 2017 Sonera Multi-SIM Internal.
Elämää urheilijana, lehtorina ja äitinä Miten yhdistän nämä kolme roolia arkipäivässäni?
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Valehtelu.
Puhelinkäyttäytyminen
Forestcluster Research Portal Cost Reporting
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Elämyshankekyselyn tulokset © Sovita Toteutus: Opiferum1.
TOP-keskus 2003 Turun 6-luokkalaisten TVT- taitotasokartoitus, kevät 2003 Turun kaupungin Tieto- ja viestintätekniikan TVT - opetuskäytön strategia -asiakirjassa.
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Tampereen yhdistysrakenne hanke
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Tapahtuipa Kerran... Kenelläpä ei olisi niitä päiviä jolloin mokaat oikeen kunnolla ja tekisi mieli huutaa: “VOI VI…!” No, katsoppa mitä tapahtui eräänä.
Miten Kauppakaaren aluetta tulisi kehittää?
Kotisivukoulutus Ohjeet alasivujen tekoon ja kuvien lisäämiseen © SVS Länsi-Suomi.
Todennäköisyyslaskennan alkeet ennen esikoulua
4C Liikennevalojen yhteenkytkentä - yhteenkytkentäkaavio.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
BePolite -polkupyörävalot Pois pyöräilijän turha punainen valo.
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Sinä. Juuri sinä voit vaikuttaa siihen Sinä voit vaikuttaa siihen, että apua saadaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti siellä missä sitä tarvitaan.
Skandinavia-cupia koskevat säännöt A- ja B-tason teknisten asiantuntijoiden jatkokoulutus Valkeakoskella 24. –
K UVAKÄSIKIRJOITUS Kerhomatka. PYÖRÄMATKA KOHTI KERHOA ALKAA.
Forestcluster Research Portal Cost Reporting klo 9.00 – 9.30
Harjoituksia Jäähalliin
Puhelintyöskentely.
1 Ansioturva torjuu köyhyyttä 5 väitettä ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta (Lähde: Palkkatyöläinen 1/2015)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Koulupolku-ryhmä Minna Marttinen Heli Pakarinen Eija Zweygberg
Kolarit On vaikea pysähtyä hirvin eteen jo 80Km/h vauhdissa. Reaktio aika on yleensä sekunnin ja siinä ajassa auto on jo ehtinyt kolaroitua hirveen.
MinunMatka eli kutsujoukkoliikennettä työmatkailijoille Tämä idea on kehitetty Peloton Tampere -työpajassa maaliskuussa
Johdetun luokan olion alustus tMyn1 Johdetun luokan olion alustus määrätyillä arvoilla Kun ohjelmassa esiintyy johdetun luokan olion määrittely, järjestelmä.
TAITOJÄÄT JYVÄSSEUTU E2 – D1
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
Väliaineen vastus.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
Pyöräilyn turvallisuus Lasse Kämpe Espoon ympäristökeskus.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
Juniorien MM-kilpailut Junior World Championships
KANKKULAN LIIKENNEAAPINEN
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
ET ja filosofia – ainedidaktiikan perusteet: opetuksen suunnittelun harjoitustehtävä Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Sanastoeditori
Työpajatyöskentelyn yhteenveto
Nimenhuuto Treenit: Ottelut:
SÄÄNNÖT.
Rekan ratissa istuu isiä ja äitejä
Esityksen transkriptio:

1 Hei, Kouluratsastuksen SM 2013 alkaa nyt viikonloppuna perjantaina ja liikennejärjestelyt näyttelevät isoa osaa kisojen onnistumisen kannalta. Kuten tiedämme, Peuramaa kisojen pitopaikkana, on hyvin haasteellinen juuri liikennejärjestelyjen osalta. Peuramaan kisapaikalle johtaa kapea tie, jota käyttävät myös Peuramaan Golfiin menevät pelaajat. Peuramaan Golfiin kulkee 250 autoa päivittäin molempiin suuntiin. Suurin haaste on hevosten purku ja lastaus, joka tapahtuu tallin takana tapahtuvalla alueella. Tilaa hevosten purkuun/lastaukseen on aina kerralla kolmelle. Tämä mitä todennäköisemmin johtaa hevoskuljetusvaunujen jonotukseen kisapaikalle johtavalla tiellä. Osallistujia SM-kisoihin on n. 50 per päivä (trailerit + hevosautot), sunnuntaina 24 osallistujaa Oletettu katsojien määrä kisoille 400, joka painottuu enemmänkin sunnuntaille Meillä on käytössä kommunikointiin liittyvät puhelimet. Olen punaisella merkinnyt paikan nimet kommunikointia helpottamaan. Olisi hyvä, jos liikennetiimi pääsisi torstaina paikalle klo 19:00, jolloin voisimme yhdessä tehdä katselmuksen. Tämä varmasti helpottaisi perjantaille valmistautumista. Toivotetaan kisailijat hymyillen tervetulleiksi ja pyritään saamaan asiat tapahtuvaksi ripeässä tahdissa

2 Lyhyt kuvaus, miten olemme Jannen kanssa ajatelleet tämän hoidettavan Kilpailijat saapuvat Peuramaantietä idästä, jossa yksi henkilö ottaa vastaan autoilijat. Mahdollisissa ruuhkatilanteissa tämä henkilö ohjaa hevoskuljetusautot tien reunaan odottamaan vuoroaan kisa-alueelle pääsyä. Samainen henkilö näyttää muulle liikenteelle, että ajavat hiljaa kisa-alueen ohi. (Peuramaantie itä) Peuramaan tien ja kisa-alueelle johtavassa risteyksessä on yks henkilö koordinoimassa koko liikennettä kisa-alueelle ja sieltä pois. Samainen henkilö ohjaa myös liikennettä Peuramaantien molempiin suuntiin. Tällä henkilöllä aika ei tule pitkäksi (Risteys) Maneesin ja kisaradan välissä on yksi henkilö ohjaamassa liikennettä. Kun hevonen siirtyy kisa-alueelle, on liikenne silloin seis. (verkka<>rata). Tämä ja risteys henkilö kommunikoivat yhdessä, jotta liikennettä kisa-alueelle ja sieltä pois sujuvat joustavasti. Hevosten purku ja lastaus alueella on henkilö ohjaamassa, että purku ja lastaus tapahtuvat ripeästi. Jos jossain syntyy tulppa, on se täällä. Käytössä on ainakin yksi mönkkäri, jotta tavarat saadaan ripeästi niille kuuluville paikoille. Täällä olisi hyvä olla henkilö, jolta saa trailerin parkkeeraus apua tarvittaessa. (Jaba alue) Tallin ja Hevosten lastaus ja purkualueella on yksi henkilö ohjaamassa liikennettä. Tällä alueella on tilaa noin 2 - 3:lle kuljetusajoneuvolle odottamaan lastaus/purku-alueelle pääsyä. (Odotusalue). Tämä henkilö koordinoi yhdessä risteys henkilön kanssa liikennettä kisa-alueelle. Peuramaa Ski parkki on varattu meille kisojen ajaksi. Siellä tulee olla kolme henkilöä ohjaamassa kulkuvälineet oikeille parkkipaikoille. Ainakin yhden tulee osata parkkeerata traileri tarvittaessa. Tämän lisäksi meillä on käytössä mönkkäri tarvittaessa. Kaikki trailerit, jotka jäävät koko kisaviikonlopuksi, ohjataan riviin parkkialueen länsisivulle. Tähän onkin jo parkkeerattu Peuramaan jäsenistön omat trailerit. Alueella on nauhoin merkitty alue, jotka tulee jättää vapaaksi Peuramaa Golf:lle. Myös Vanha Peuramaantie, joka vie huoltorakennuksille, tulee jättää vapaaksi. (Ski parkki) Kulkuvälineet ohjataan hyvään järjestykseen, jotta tila tulee mahdollisimman hyvin käytettyä hyväksi, sillä alue on tarkoitettu myös katsojien parkkialueeksi. Huom. Missään olosuhteissa katsojat eivät saa parkkeerata autoja Peuramaan tien varteen, sillä se tukkii koko liikenteen. Peuramaa Golf:n parkkialue ei myöskään ole vaihtoehto. Jos jostain kumman syystä parkki alue tulisi täyteen, ohjaamme parkkeerauksen (katsojat) Peuramaantien alkupäähän. Petteri

3 Lastaus ja purku Peuramaantie itä Ski parkki- ohjeistus Ski parkki- avustus Risteys Jaba- alue Kengittäjä Stegarsin heppis Golf-liikenne Expo-liikenne aamulla ja illalla Siirtyminen verkka <>rata Ensiapu Odotus-alue