Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Valehtelu.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Valehtelu."— Esityksen transkriptio:

1 Valehtelu

2 Mitä valehtelu on? Kertoma mikä ei ole totta
Valkoinen valhe: jota ei ole tarkoitettu vahingoittamaan ketään ja jolla ei moraaliselta kannalta ole paljoa merkitystä.

3 Miten valehtelulla pyritään vaikuttamaan?
Ajamaan omaa etua Pönkittämään itsetuntoaan

4 Miksi valehdellaan ? Välttääkseen rangaistuksen
Saadakseen haluamansa, jota ei ilman valehtelua saisi Suojellakseen toista ihmistä Suojellakseen itseään fyysiseltä vahingolta Saadakseen suosiota Päästäkseen eroon epämiellyttävästä tilanteesta Välttääkseen häpeää Säilyttääkseen yksityisyyttään Pönkittääkseen itsetuntoaan Harjoitellakseen vallankäyttöä ja toisen ohjailua

5 Naisten valheet top 10 1. EI MITÄÄN HÄTÄÄ, KAIKKI ON HYVIN. 2. EN TIEDÄ MISSÄ SE ON, EN OLE KOSKENUT SIIHEN. 3. EI SE OLLUT ERITYISEN KALLIS. 4. EN JUONUT ERITYISEN PALJON. 5. MINULLA ON PÄÄNSÄRKYÄ. 6. SE OLI ALENNUKSESSA. 7. OLEN TULOSSA. 8. TÄMÄ ON VANHA RIEPU. 9. EI, EN OLE HEITTÄNYT SITÄ POIS. 10. TÄTÄ OLENKIN AINA TOIVONUT. Miesten valheet top 10 1. EN JUONUT ERITYISEN PALJON. 2. EI MITÄÄN HÄTÄÄ, KAIKKI ON HYVIN. 3. PUHELIMESSA EI OLLUT KENTTÄÄ. 4. EI SE OLLUT ERITYISEN KALLIS. 5. OLEN TULOSSA. 6. OLEN JUMISSA LIIKENTEESSÄ. 7. EI, TAKAMUKSESI EI NÄYTÄ ISOLTA TUOSSA ASUSSA. 8. EN VOINUT VASTATA PUHELUUSI. 9. OLET LAIHTUNUT. 10. TÄTÄ OLENKIN AINA TOIVONUT.

6 Lähteet http://kumiankka.com/marko/sanatonviestinta.pdf


Lataa ppt "Valehtelu."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google