FSD:n VAIHTOEHTOINEN TOIMINTAKERTOMUS 1999-2004. Kaikki ovat ihmetelleet mistä tulee lyhenne FSD??? Tutkijoiden yhteinen ystävä Google tarjoaa seuraavaa:

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tietoarkiston palvelut tutkijoille ja opiskelijoille Erilaiset aineistot ihmistieteissä - Esimerkkinä maahanmuuttotutkimus Siirtolaisuusinstituutti,
Advertisements

Hirvionnettomuuksien kehitys
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
Heippa! Kutsun kaikki tuttavani ja ystäväni juhliini. (Pieni varoitus: tarjoilut ovat aika simppelit, joten jos mahdollista, tuokaa mukananne jotakin purtavaa.
Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto tutkimustiedon tallentajana
”…joku yhdyshenkilö tämän valtavan palvelutarjooman ja yrityksen välillä olisi kyllä paikallaan…” Puujalostusalan kasvuyrityksen johtaja.
1 Ristiinarviointi Ristiinarviointi Hämeenlinna, Verkkosote
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Opetuksen laadun rakenteet Mikko Mäntysaari
KIRJASTOSEKTORIEN VÄLINEN YHTEISTYÖ : TAITOJEN JA TIETOJEN JAKAMINEN Työkierto Jyväskylän kirjastoissa – mistä kaikki alkoi.
SLS vaalii ja kehittää Suomen ruotsinkielistä kulttuuriperintöä.
Tampereen ympäristökuntien liikenneturvallisuussuunnitelma Kangasalan liikenneturvallisuusryhmän kokous
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Tikkurila 10 The City of dreams
 Nuorisotutkimuksen tieto (jne.) – kurssin luento / J.Lähteenmaa.
Photoshop Cs5 tuttorial. HDR  HDR (tulee englanninkielistä sanoista High Dynamic Range) tarkoittaa kuvantamista, missä kuvaa käsitellään muodossa, jossa.
Aineistonhallintasuunnitelma osana tutkimuseettistä lausuntopyyntöä
2/2009 CIMOn palvelut ohjaajille Hanna Isoranta
Kääntäjät osana EU-viestintää
ADEI Kultturivienti ja koulutus Teppo Turkki Johtaja Suomen taideyliopistojen koulutus- ja kehittämisinstituutti IADE
ComPa- projektin aloitusseminaari Muurmansk TOIMINTATUTKIMUS KEHITTÄMISEN VÄLINEENÄ KYÖSTI KURTAKKO PROFESSORI LAPIN YLIOPISTO.
Samsonin tarina. Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄ 1 Tutkimusaineiston dokumentointi Juha Sinkkonen
ROTARACT Rotarypiirissä /2006 Esa Irri, Tampereen Rotaract-klubi.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Kunnon joulukortti.
Holma 23.9 –  Mitä alueelle kuuluu?  Mitä päihdeaiheisia asioita alueella on?  Mitä hyvää alueella jo tehdään?  Mitä pitäisi vielä tehdä nuorten.
Opetus ja kansainvälisyys toimivaksi kokonaisuudeksi
ASPnet-koulujen keskinäinen yhteistyö ja verkostoituminen Työpaja UNESCO-koulujen seminaarissa Opetushallitus Vetäjä: Tiina Sarisalmi.
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Pieni opas konserttikäyntiin Lasten ja nuorten rytmimusiikkiverkosto Louhimo.
WorkPlace Pirkanmaa Kansainvälisiä osaajia korkeakouluista työelämään TraiNet-verkosto
Verkko-opetuksen laadun tekijät – Kansallisen VOPLA-laatuverkosto- ja –palveluhankkeen esiselvityksen tuloksia Kristiina Karjalainen Annikka Nurkka Virtuaaliyliopistohanke.
Toimivia ratkaisuja – monenlaisia ja tuottavia malleja ja onnistuneita urapolkuja on jo olemassa Maahanmuuttajataustaisen opiskelijan ohjaaminen ja tuki.
Terassi-projekti.
Tekesin ja innovaatiotoiminnan vaikutukset 2014
Täydennyskoulutuksen verkostomalli – Vaihe I - II OSAAVA - ohjelma
Kirsi Peltonen Graduaiheita Syksy 2012 Kirsi Peltonen
Opetus- ja kulttuuriministeriön bibliometriikkatyön linjauksia vuodelle 2015 Olli Poropudas, opetusneuvos Opetus- ja kulttuuriministeriö Bibliometriikka.
FSD:n seminaari Tutkimusmenetelmien oppimateriaalit ja verkko-opetus Tampere Tapani Alkula, HY Esimerkkinä on Helsingin yliopiston sosiologian.
Kansainvälisen harjoittelun laadunvarmistus Korkeakoulujen kansainvälisten asioiden hallinnon kevätpäivät Erkki Härkönen Rekrytointipalvelut Turun.
Tutkimusaineistojen metadata ”Tietoa tiedosta - Tietoa metatiedosta” Tilastokeskus Mari Kleemola.
Palveleva tietoarkisto. Tietoarkisto arkistoi ja välittää sähköisiä tutkimusaineistoja tutkimukseen, opetukseen ja opiskeluun edistää tieteen avoimuutta.
Yhteysopettajakoulutus
Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics Maria Schröder Laatuleimat osa Hankenin jokapäiväistä elämää Maria.
Makupaloja monikulttuurisuudesta 2015 Makupaloja monikulttuurisuudesta Suomen Punainen Risti.
Menkää kaikkeen maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille.
Kirjastot ja Google Ari Muhonen ylikirjastonhoitaja Teknillisen korkeakoulun kirjasto
Kappale 4 Kysy kysymys parilta, vastaus on tekstissä! s. 121 – 122 Mitä Alex teki viikonloppuna? Mitä Olga teki lauantaina? Mitä Olga teki sunnuntaina?
Suomi 1B – Y347 Mon and Wed – Exam
Sessio D4 Ke klo L10 (Raahen Sali) Bastian Fähnrich Ulkomaisten opiskelijoiden kotoutumisen edistäminen - hyvät käytänteet ja uudet.
Projektityökurssi KLTITE06SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Projektityökurssi KLTITE05SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Niko Saarinen.
YouTube Rules and we want too… OKKY:n KOTISIVUJEN SUUNNITTELUKILPAILU.
Toimintakausi Ydinporukka pieni, mutta aktiivinen! Lisää innostuneita mahtuu mukaan!
Avoimuuden huomiointi tutkimuksen suunnittelussa Jessica Parland-von Essen CC-BY 4.0 Opetus- ja kulttuuriministeriö.
Avointen aineistojen julkaisualusta AVAA © 2014 OKM ATT 2014–2017 -hanke Lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -käyttöluvalla.
Tietoarkiston avoimen tieteen palvelut Arja Kuula-Luumi ATT osaajakoulutus
Tietoarkistosta tukea tutkimusaineistojen hallintaan ja pitkäaikaissaatavuuden turvaamiseen Helena Laaksonen, informaatikko, Tietoarkisto Ansioituminen.
Aineistonhallinnasta Väestöliitossa
TEKIJÄNOIKEUDET HS maaliskuu 2017:.
Kansalliskirjaston palvelukysely 2016: tuloksia Finnan osalta
Suomi 2A 2. tunti.
Oppilaiden näkemyksiä tehokkaista työtavoista Elsi Torn
Merja Öhman Kielten lehtori Karelia ammattikorkeakoulu
Mielekäs oppiminen verkkoympäristössä | Jaakko Naakka
NUORILTA NUORILLE!.
FIT – Finanssitietojen päivitys
Esityksen transkriptio:

FSD:n VAIHTOEHTOINEN TOIMINTAKERTOMUS

Kaikki ovat ihmetelleet mistä tulee lyhenne FSD??? Tutkijoiden yhteinen ystävä Google tarjoaa seuraavaa: FSD - Foreningen for Stammere i Danmark FSD International designs and sells high quality add- on aircraft for Microsoft® Flight SimulatorFSD International designs and sells high quality add- on aircraft for Microsoft® Flight Simulator FSD Foundation for Sustainable Development FSD Data Services FSD FREE STREET DESIGN FSD food service development FSD Freiwilligen Seenot-Dienst e.V. FSD Finlands Svenska Socialdemokrater...siis Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto!

Koska monikielisyys on tärkeä tavoite eurooppalaisten tietoarkistojen palvelussa, tarjoamme selityksen parilla tunnetulla eurooppalaisella kielellä. Seuraava kysymys on yleensä: Mitä se tekee...? Yhteiskuntatieteelline tietoarkisto o kyl mar sit opetus- ministeriön rahoittama yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen ja opetuksen valtakunnalline palveluresurssi. Ei mar vuaren 1999 nimpal mukavast alust lukien Tampereen yliopiston yhteyres toimivan uuren yksikön tehtävänä o... (Lähde: Turkuraattori)... arkistoira yhteiskuntatieteellisiä tutkimusaineistoja, vastata niihin liittyvästä tietopalvelusta sekä eristää olemassaolevien koti- ja ulkomaisten tutkimusaineistojen käyttöä. (Lähde: Manseraattori) Valitettavasti nuorison paremmin ymmärtämää tekstiä tuottava käännösohjelma korsoraattori ei ollut toiminnassa.

Aineistojen hankinta on arkiston toiminnalle välttämätöntä Aluksi emme löytäneet millään aineistoja...

Edelleen aineistonhankinta on työlästä. Meille on selitetty ihan kaikenlaista... Tää on niin huono aineisto... On tää niin pieni aineisto, että... Kyllä tää aineisto kuule on kaluttu jo ihan loppuun. Se on niin vaikeeta, kun pitäis ottaa tutkittaviin yhteyttä ja osa on jo kuollu... KÄÄK!

Tietoarkistoalan koulutusta ei ole Suomessa tarjolla Koulutamme itse itseämme

Kesätyöntekijäksi pyrkii vuosittain kymmeniä nuoria toivokkaita... Näilläkin innokkailla harjoittelijoilla oli ensin hauskaa!

kunnes...

Henkilökunnasta pidetään huolta virkistys- ja kehittämispäivillä Varhaiset kokemukset ovat saaneet jotkut kannattamaan paikkoja, joihin pääsee kestopäällystettä pitkin

Virkistys... Virkistytty on myös veden äärellä ( jos olutta ei ollut…) Korvattava kollaasialla aurinkolaseista

Kehitys... Olemme askarrelleet...

…kieli vyön alla...

kuva Lennokinheitto... …ja ottaneet mittaa toisistamme eri lajeissa

kuva Kujanjuoksu...

kuva Kuorohuuto!

Ennen johtajalla ol tapana laulaa. Nykyisin hän ilah- duttaa juhlapäivinä runoillaan…

Tietoarkistossa on tehokas tekninen tuki Ohjelmallisia innovaatioita ovat mm. tietokanta-TIIPII sekä FSD:lle kehitetyt käärmesoftat pruutta ja pullautin...

Arkistotoiminta on kansainvälistä...

Vuoden 2000 syyskuussa tietoarkisto sai järjestääkseen CESSDA Expert-seminaarin Siispä ensimmäiset kansainväliset vieraat vietiin Näsijärveen...

Sami myös testasi porukan motoriikkaa... KAIKKI MUKAAN!

Kaikesta huolimatta edustajamme törmäsi Britanniassa vielä viime vuonna varsin perinteiseen Suomi- kuvaan... How scared are we?

Terrorismin uhan alla The Guardian julkaisi pelkomittarin otsikolla ”Miten peloissamme olemme?” Mittarissa pelon astetta kuvaavat toimenpiteet asetettiin janalle, jossa vihon viimeisenä vaihtoehtona on muutto Suomeen.

FSD:n asiakaspalvelun kivijalka on informatiiviset ja ajantasaiset nettisivut Viisivuotisen toimintansa aikana Tietoarkisto on ehtinyt polttaa loppuun jo kaksi WWW-sivustoa. Siksi juhlan kunniaksi nyt kolmas reinkarnaatio… ylpeänä esittää...