Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Portfoliopohja oppilaiden käyttöön
Advertisements

OPS-TYÖSKENTELYÄ LUOKISSA pe klo
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
makramee-tekniikalla
Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Selkä suoraksi Suomi TM
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Tilatiedot ja niiden muutokset
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
VAIKUTTAJAPÄIVÄT. VAIKUTTAJAPÄIVÄT 2014 • Vaikuttaja-päivät on vuosittain järjestettävä vantaalainen foorumi, jossa koulut, päiväkodit, muut.
Perinnekäsityötä joulun alla -projekti Nyplätty sydän
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Toimintaohjeet opelle
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Laatinut Maija Halme-Briedis
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Miian ja Niinan atk-työt
Katso Aitolasta lisää:
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Havainto.
LUONTOKUVASTA APPLIKOINTITOTEUTUS
TYÖHYVINVOINTI: MITÄ JA MIKSI?
Mä mistä löytäisin sen aiheen?
WIKISPACE ohjeita. Sivun muokkaaminen •Valitse Edit This Page •Kirjoittele, lisää kuvia, muokkaa tekstiä •Tallenna •Muokkaa lisää….history näyttä kaikki.
Tikkurila 10 The City of dreams
 Polun taustalla HUMU-ryhmän selvitys suomalaisten huippu-urheilijoiden poluista  Suomalaisten arvokisa menestyksen heikkeneminen 1970  2000-luku 
Luetaan! Kota-projekti, Diat laati Maija-Liisa Halme-Briedis.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Kuka määrää, Sinä tai pomo?.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
TOP-keskus 2003 Turun 6-luokkalaisten TVT- taitotasokartoitus, kevät 2003 Turun kaupungin Tieto- ja viestintätekniikan TVT - opetuskäytön strategia -asiakirjassa.
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Norssi ja Varis juttusilla
Heipsan taas! Tässä on minun tämänvuotinen joulutervehdykseni Sinulle. Jos odotat jotain ”rati riti rallaa”, niin voin sanoa, että sitä ei ole tulossa,
Työrauha ja haastavat tilanteet
Blondin logiikkaa 1 Made by the Man.
Via Vis – väkivaltatyöhankkeen vaikuttavuus asiakkaiden näkökulmasta "Mun stressihormonit on ainaki 90 pinnaa tullu alaspäin" Helena Parkkila, KM, tohtoriopiskelija.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Taidot taskuun -tunnit Tapanilan ala-asteella
AITOLAN RYHMÄPERHEÄIVÄKOTI SADUTUSKOKEILUN KAUTTA KOHTI SADUTUKSEN TOIMINTAKULTTUURIA Helena Lindqvist Sadutus, dokumentointi, pienryhmä- ja teematyöskentely.
Haarajoen koulu, Jan Mikkonen
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
TYÖN AIHE Oma nimi ja ryhmän tunnus
Opinnäytetyön tekijä: Etunimi Sukunimi
Atk-työni 8.lk Tervetuloa katselemaan esitystä, jossa näkyy tekemiäni töitä lukuvuona postimerkki työ Omat kotisivut Kansi Istumajärjestys Nimikyltti.
Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.
Helpdesk-työhön liittyvän neuvonnan treenaaminen opintojaksolla Karoliina Kemppainen Jarmo Heikkinen Satu Kylmänen.
Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
Yhteysopettajakoulutus
Kokoaminen ja liittäminen tietokoneeseen.
OHJEITA TET-RAPORTIN TEKEMISEEN
ATK-työt.
Tervetuloa seuraamaan esitystä meidän tämän vuoden töistä
Korkeakouluopiskelutaidot 5 op Tutkinto-opetuksen seuraaminen
Toimintaohjeet opelle
UUSIVUOSI / Uutenavuotena suomalaiset juhlivat ystävien ja/tai perheen kanssa ja juovat kuohuviiniä. He syövät perunasalaattia ja.
ARKIELÄMÄN KEMIAA KOTKAN KESKUSKOULUSSA
LUMA-viikko Kuitinmäen koulussa LUMA-viikon aiheita Lumaviikolla tehtiin demoja fysiikkaan ja kemiaan liittyen, toiminnallisia matematiikan.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Jukka Saari haastattelu. Tietoa jota et ehkä tiennyt henkilöstä jota et tiennyt!!!
Työhyvinvointikyselyjen tuloksia
Terveysteknologia Tutustutaan, mitä kaikkea terveysteknologialla voidaan tarkoittaa ja miten se auttaa terveyden hoidossa ja sairauksien ehkäisyssä.
Työhyvinvointikyselyjen tuloksia
Vapaaehtoistyön tekeminen Suomessa
Esityksen transkriptio:

Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla. 9lk:n työt ATK tunnilla Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.

Kansi Tämä työ me tehtiin sen takia, että me tunnistaisimme oman kansion. Tähän työhön me kulutettiin aikaa noin tunnin. Tässä työssä me käytettiin Wordia. Se ohjelma on maailman helpoin käyttää.

Istumajärjestys Tätä työtä me tehtiin kans tunnin Tässä työssä ei ollut mitään järkeä, kun ei sitä tullut kertaakaan katsottua näillä ATK tunneilla, koska satuin tietämään jokaisen nimen. Tässäkin työssä me käytettiin wordia

Elämän ennusteet Olemme olleet mukana siinä sydänpiiri jutussa. Siinä katsottiin kolesteroli, että onko se hyvä jos se oli yli viisi, niin se oli erittäin huono juttu. Se oli vuosina 2002-2003 Lapissa kaikissa mahdollisissa kouluissa. Ja ohjelma millä teimme tämän jutun oli taas kerran word

Tet- tutkimus Tämä työ me tehtiin sen takia, kun meidän piti harjoitella tekemään joku kysely lomake ja me tehtiin se tetistä. Jotku taas teki sen jostain muusta en nyt satu muistamaan mistä. Eli kysyttiin missä olit ja mitä teit tetissä. jne jne… Tämän kyselyn jälkeen me teimme diakrammi niiden kysymysten vastauksista. Eli laskimme mitä kukin oli vastannut tiettyyn kysymykseen.

Postikortti Tämä työ me tehtiin joulu aiheesta eli tehtiin joulukortti. Siinä työssä käytimme Publisheria. Se ohjelma oli helppo käyttöinen. Ehkä vähä outo aluksi.

Kutsukortti Tässä työssä me käytettiin publisheria Tätä työtä me tehtiin noin 2:den oppitunnin verran. Tämä työ me tehtiin meidän koulun joulu juhlaa varten. Teimme kutsukortin koulumme pikkujoulu juhlaan.

Kuvan käsittely Tässä työssä me harjoiteltiin tekemään manipulaatiota kuviin. Tässä työssä me muokattiin kuvaa ja isonnettiin ja pienennettiin kuvia. Lisättiin ja poistettiin jotain kuvasta. Tässä työssä me käytettiin paint shop pro:ta sekin on helppo käyttöinen ohjelma.

Ja sitten Kotisivu Tässä työssä me teimme freimitetyt sivut. Eli teimme ne sivut siten, että siinä sivun laidassa oli koko ajan ne linkit ja siihen viereen aukesi ne sivut. Tässä työssä me käytettiin page mill 3.0:lla. Sekin on jo helppo käyttönen, kun sitä on tullut käytettyä jo toisen kerran.

The end