Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

LUMA-viikko Kuitinmäen koulussa 7.-13.11.2005. LUMA-viikon aiheita Lumaviikolla tehtiin demoja fysiikkaan ja kemiaan liittyen, toiminnallisia matematiikan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "LUMA-viikko Kuitinmäen koulussa 7.-13.11.2005. LUMA-viikon aiheita Lumaviikolla tehtiin demoja fysiikkaan ja kemiaan liittyen, toiminnallisia matematiikan."— Esityksen transkriptio:

1 LUMA-viikko Kuitinmäen koulussa 7.-13.11.2005

2 LUMA-viikon aiheita Lumaviikolla tehtiin demoja fysiikkaan ja kemiaan liittyen, toiminnallisia matematiikan tehtäviä, opettajien haastatteluja ja kysely oppilaille.

3 Demot Oppilaat tekivät demonstraatioita fysiikkaan ja kemiaan liittyen.

4 Esimerkki demosta: Ruisku Tässä kokeiltiin paineen vaikutusta veden kiehumis- pisteeseen. Ruiskussa oli kuumaa vettä ja sen päähän laitettiin sormi, ruiskusta vedettiin ja paineen takia vesi sen sisällä alkoi kiehumaan.

5 Nettipeli matikan tunnilla Nettipelillä havainnollistettiin laajakaistan toimintaa verrattuna modeemiyhteyteen.

6 Kyselyn tulokset Noin 77% tytöistä ja 85% pojista olivat sitä mieltä, että luonnontieteiden opiskelu on järkevää ja hyödyllistä. Kyselyyn osallistui 77 oppilasta.

7 Kyselyn tulokset 2 81% kyselyyn vastanneista oppilaista piti luonnontieteiden opiskelua järkevänä ja hyödyllisenä.

8 Opettajien kommentit Opettajien näkökulmasta oppilaat suhtautuivat innokkaasti tehtäviin, vaihtelu virkisti ja mukana oli itse tekemisen iloa. ”Toivomme, että oppilaiden kiinnostus luonnontieteisiin kasvoi viikon aikana”, opettajat kommentoivat. ”Toivomme, että oppilaiden kiinnostus luonnontieteisiin kasvoi viikon aikana”, opettajat kommentoivat.


Lataa ppt "LUMA-viikko Kuitinmäen koulussa 7.-13.11.2005. LUMA-viikon aiheita Lumaviikolla tehtiin demoja fysiikkaan ja kemiaan liittyen, toiminnallisia matematiikan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google