Shuffle reagointi Luetunymmär- täminen ymmärtäminen palaute itsearvio kuullun- rakenne- ja sanasto OSAT: lisätietoa Opi oppimaan lisätehtäviävälitodistus.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
PUHEEN VUORO Vanhempainilta
Advertisements

OPS-TYÖSKENTELYÄ LUOKISSA pe klo
JÄRJESTYSÄÄNNÖT   Toiminnan ja käyttäytymisen tiloissa on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Alkoholin ja muiden päihdyttävien.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Tervetuloa abiturienttien vanhempainiltaan
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
PERHEVALMENNUS valamihina ponnistamahan; synnytysvalmennus
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Tervetuloa! Tutoreiden koulutuspäivä Susanna Koistinen ja Jenna Anttonen Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta.
Kuvakäsikirjoitus.
Paimion lukio, Heikki Turpeinen Ylioppilaskokeiden aikataulua syksy 2012 ja kevät 2013 Vanhempainilta ja infot Paimion lukiossa TERVETULOA.
Elämyshankekyselyn tulokset © Sovita Toteutus: Opiferum1.
Tehtävä Tee ohjelma, joka kysyy käyttäjältä kaksi kokonaislukua (0-50, kysytään lukuja niin kauan kunnes käyttäjä antaa luvut sallitulta alueelta). Ohjelma.
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Turun esi- ja perusopetuksessa
Heinolan kaupungin opetussuunnitelma
Tervetuloa! Tutoreiden koulutuspäivä Susanna Koistinen ja Iiro Korhonen Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2014.
Olet ehkä ollut retkellä
Opasnet on wiki-pohjainen järjestelmä joka pyrkii parantamaan päättäjien ja kansalaisten keskinäistä vaikuttamista. Eduskunnan ydinvoimapäätös: a) Hyvä?
Opetussuunnitelma, koulun kehittäminen ja arviointi 5op
Pedagogisen toimikunnan kolmannen kokouksen muistio
Internet-projekti - MUM2TM Heikki Hietala Jukka Mutikainen TIKO – Malmi
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi MAAHANMUUTTAJAN KIELITAITOVAATI- MUKSET JA OPETUSKIELEN OSAAMINEN Tilanne normeissa ja opetushallituksen selvityksissä.
Tehtävätunnit – miten korvata jälki-istunto kasvatuksella?
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
ROT
 Ilmoittautuminen uusintakuulusteluun wilmassa ”Tentit”-osiossa  Uusintapäivät: ja klo alkaen. Uusintakokeesi sijoitetaan.
ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo
ROT Lyseon lehti kaipaa toimittajia ja uutta nimeä! Katso marraskuun Jorma-lehti lyseo.mobie.fi/zine/32/cover. lyseo.mobie.fi/zine/32/cover.
Ajatuksia AMK-opintoihin valmentavan koulutuksen sisällöistä Metropolia / Riitta Metsänen.
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
Kiusaamiskysely 2014 Syksy.
Oodin kurssi-ilmoittautumisten priorisointityökalu Teemu Ajalin Opiskelijarekisteri.
Venäläistä kulttuuria aidoissa tilanteissa Kansainvälisyyskasvatusta Helsingin normaalilyseossa.
2012-ryhmien vanhempainilta TERVETULOA!.
Aikuisohjaus työelämän voimavarana – Maakunnallista verkostoyhteistyötä aikuisten ohjauspalveluiden kehittämiseksi – Suvi Lehto-Lavikainen,
Tervetuloa, oppilaat! Opettajan nimi – X. luokka.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
Lämpimästi tervetuloa!
Ryhdistä yhdistystä treffille: Mitä yhdistystoiminta on?
4. MONO-päivä Klo
Paikalla aluetoimiston väki sekä alueen edustajistovaaliehdokkaita.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
KASVATUSKESKUSTELU = KAKE
Millaisia muistoja arvioinnista omalta kouluajalta?
KODIN JA KOULUN YHTEISTYÖ
KUTSU Kiitos-illanviettoon Tervetuloa koko perheen voimin!
Oppimisen tuki, pedagogiset asiakirjat ja muuta ajankohtaista
TERVETULOA AVH-INFOON ! (AVH = AIVOVERENKIERTOHÄIRIÖ)
Toimivan oppilaskunnan hallituksen valinta – kuinka temppu tehdään?
MITÄ OPPILAANOHJAUS ON?
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
PAM-Liikealan Pohjois-Karjalan osasto 022 järjestää koulutuksen 21. 3
PERINTEISET SYYSKARNEVAALIT PIDETÄÄN
Kohtaamispaikan (nimi) Arki-info: Otsikko ja mahdollinen alaotsikko
Quizlet-sovelluksen käyttöopas
TERVETULOA AVH-INFOON ! (AVH = AIVOVERENKIERTOHÄIRIÖ)
Merja Öhman Kielten lehtori Karelia ammattikorkeakoulu
Laaja-alainen arviointi
KUTSU ILLANVIETTOON Tervetuloa koko perheen voimin!
Englannin ja ruotsin tasokokeet
Ryhmätoivetyökalu tutuksi
Lukuvuosi [Lisää vuosi] Koulun nimi Opettajan nimi Luokka-aste
. Käytännön kokemuksia /
TERVETULOA!.
Ystävyys ja myötätunto
Esityksen transkriptio:

shuffle reagointi Luetunymmär- täminen ymmärtäminen palaute itsearvio kuullun- rakenne- ja sanasto OSAT: lisätietoa Opi oppimaan lisätehtäviävälitodistus ohje Opettajan ohje Kielitaitota sot tehtävätyyp it

Opettajan ohje PistekoriLisätehtäviäOpi oppimaan Tehtävätyypit ja testin käytännön asiat Lisätietoa Ohjeet materiaalin käyttämiseen Tässä dialla on mahdolliset pysyvät painikkeet Taitotasot konkreettisesti kuvattuna Harjoittele tehtäväryhmittäin, tässä on pedagogisempi palaute tehtäväryhmittäin Ohjelma arpoo tehtäviä, tässä on aikapaine ja oikeat vastaukset Miten hyvin osaat suomea? Suomi-verkkarissa voit harjoitella, arvioida osaamistasi ja saada palautetta kielitaidostasi

Luetun ymmärtäminenKuullun ymmärtäminen Rakenne ja sanasto Reagointi LisätietoaPistekoriLisätehtäviäOpi oppimaan Opettajan ohje Tehtävätyypit ja testin käytännön asiat Ohjeet materiaalin käyttämiseen Taitotasot konkreettisesti kuvattuna

Tervetuloa vanhempainiltaan Seitsemäsluokkalaisten huoltajille tarkoitettu infoilta pidetään Opinahjo-koulun juhlasalissa alkaen klo Kahvittelun päätyttyä vanhempainillassa esitellään valinnaisainetarjontaa ja selvitetään valintamenettely. Mukana illassa ovat rehtori, oppilaanohjaaja ja luokanvalvojat. Myös valinnaisaineiden opettajia on paikalla vastaamassa omia aineitaan koskeviin kysymyksiin. Kevään historiajakson päätteeksi ollaan järjestämässä opintoretkeä Porvooseen. Varojen hankinnasta on tarkoitus keskustella illan päätteeksi. Kahvitarjoilu – Tervetuloa! Opinahjon väki Ilmoittautuminen sähköpostitse viimeistään oppilaan luokanvalvojalle. Samalla voi ilmoittaa mahdolliset ruoka-ainerajoitukset. LisätietoaPistekoriLisätehtäviäOpi oppimaan Opettajan ohje Tehtävätyypit ja testin käytännön asiat Ohjeet materiaalin käyttämiseen Taitotasot konkreettisesti kuvattuna oikein väärin 1. Kaikki vanhemmat kutsutaan kouluun marraskuussa. 2. Heti tilaisuuden alussa kerrotaan valinnaisaineista. 3. Vanhemmat saavat kysyä rehtorilta eri oppiaineiden sisällöistä. 4. Kevään opintoretkeen on jo valmiina rahat. 5. Ilmoittautumisen voi tehdä ainoastaan Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa, mitä haluaa syödä kahvin kanssa. helpposopivavaikea Tehtävä oli mielestäni tarkista jatka

LisätietoaPistekoriLisätehtäviäOpi oppimaan Opettajan ohje Tehtävätyypit ja testin käytännön asiat Ohjeet materiaalin käyttämiseen Taitotasot konkreettisesti kuvattuna oikein väärin X 1. Kaikki vanhemmat kutsutaan kouluun marraskuussa. x 2. Heti tilaisuuden alussa kerrotaan valinnaisaineista. x 3. Vanhemmat saavat kysyä rehtorilta eri oppiaineiden sisällöistä. X 4. Kevään opintoretkeen on jo valmiina rahat.x x 5. Ilmoittautumisen voi tehdä ainoastaan x 6. Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa, mitä haluaa syödä x kahvin kanssa. Tarkempi palaute palaute jatka x Tervetuloa vanhempainiltaan Seitsemäsluokkalaisten huoltajille tarkoitettu infoilta pidetään Opinahjo-koulun juhlasalissa alkaen klo Kahvittelun päätyttyä vanhempainillassa esitellään valinnaisainetarjontaa ja selvitetään valintamenettely. Mukana illassa ovat rehtori, oppilaanohjaaja ja luokanvalvojat. Myös valinnaisaineiden opettajia on paikalla vastaamassa omia aineitaan koskeviin kysymyksiin. Kevään historiajakson päätteeksi ollaan järjestämässä opintoretkeä Porvooseen. Varojen hankinnasta on tarkoitus keskustella illan päätteeksi. Kahvitarjoilu – Tervetuloa! Opinahjon väki Ilmoittautuminen sähköpostitse viimeistään oppilaan luokanvalvojalle. Samalla voi ilmoittaa mahdolliset ruoka-ainerajoitukset. oikein väärin

1. Kaikki vanhemmat kutsutaan kouluun marraskuussa. 2. Heti tilaisuuden alussa kerrotaan valinnaisaineista. 3. Vanhemmat saavat kysyä rehtorilta eri oppiaineiden sisällöistä. 4. Kevään opintoretkeen on jo valmiina rahat. 5. Ilmoittautumisen voi tehdä ainoastaan Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa, mitä haluaa syödä kahvin kanssa.

1. Rouva Mustosella on a) kaikki pyykit pesemättä b) osa pyykeistä pesemättä c) pyykinpesuun varattu koko ilta 2. Tiina a) aikoo pestä päiväpeiton b) aikoo tuoda päiväpeiton kuivumaan c) aikoo varata pyykkivuoron loppuillaksi Tiina:Hei! Rouva Mustonen: Hei! Tuota - Minulla olisi tässä vielä 1 kaksi koneellista pyykkiä odottamassa enkä huomannut, että täällä olisi kenelläkään varausta tänä iltana seitsemän jälkeen. Tiina:Juu, ei olekaan. 2 Mulla olis tässä pyykkikorissa tohon kuivaushuoneeseen tää päiväpeitto. Mä tulin nimittäin varaamaan vuoron vasta lauantaiksi. Että mahtuisko sinne kuivaushuoneeseen vai tarvitsetteko kaikki narut? Rouva M:Kyllä siihen tilaa jää. Laita vaan peitto sinne kuivumaan! helpposopivavaikea Tehtävä oli mielestäni Tarkempi palaute palaute jatka LisätietoaPistekoriLisätehtäviäOpi oppimaan

Tervetuloa vanhempainiltaan 1. Seitsemäsluokkalaisten huoltajille tarkoitettu infoilta pidetään Opinahjo-koulun juhlasalissa alkaen klo Kahvittelun päätyttyä vanhempainillassa esitellään valinnaisainetarjontaa ja selvitetään valintamenettely. Mukana illassa ovat rehtori, oppilaanohjaaja ja luokanvalvojat. Myös 3.valinnaisaineiden opettajia on paikalla vastaamassa omia aineitaan koskeviin kysymyksiin. Kevään historiajakson päätteeksi ollaan järjestämässä opintoretkeä Porvooseen. 4. Varojen hankinnasta on tarkoitus keskustella illan päätteeksi. 2. Kahvitarjoilu – Tervetuloa! Opinahjon väki 5.Ilmoittautuminen sähköpostitse viimeistään oppilaan luokanvalvojalle. Samalla voi ilmoittaa 6.mahdolliset ruoka-ainerajoitukset. jatka LisätietoaPistekoriLisätehtäviäOpi oppimaan

LisätietoaPistekoriLisätehtäviäOpi oppimaan Mitä tarkoittaa aikaisintaan? Entä viimeistään? Klikkaa lisätietoa ! jatka

Ajanilmauksia Viimeistään:ei tämän jälkeen. Esim Tule viimeistään kello 12. Tule ennen kello 12. Aikaisintaan:ei ennen Esim. Voit lähteä aikaisintaan kello 6. Et voi lähteä ennen kello 6.