Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Missä on laupias samarialainen tänään?
Advertisements

Kehitys-/tuloskeskustelut 1. Avaintehtävien määritys
Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Median kohtaaminen EuroSkills-kilpailijana edustatte:
Tutkimus ICT-alan myynnin esteistä Yhteenveto 2014
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Toimintaohjeet opelle
Ilman jatkuvaa kehitystä ja muutosta tulevaisuus on epävarma Konkreettisia askelia, joilla saavutamme visiomme Arvot Missio Perustehtävä Visio Millainen.
NAO/Maija-Leena Haapa-alho
Syksy 2011/Pirjo Kinnunen. Miten hanke etenee? IdeointiSuunnittelu KäynnistysToteutus TUOTOS PäättäminenArviointi Käyttöön otto ja seuranta.
Case: UNIC-Services Oy. UNIC-Services Oy  Perustettu 1993, perustaja Saara Remes- Ulkunniemi  Yritys tarjoaa koulutuspaveluita eri puolilla Suomea 
Yksilö ostajana.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Yritysjärjestely Yritysapu Comuf Tummat pilvet yrittäjyytesi yllä
Alustava liiketoimintasuunnitelma
… löytyykö markkinoita?
10 vinkkiä voimaantumiseen
Kuinka rakentaa tietokone itse
Toimintasuunnitelma.
1. Tunnetko oman kotiseutusi kansallispuvun?
Rakkaat ystäväni!.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
TUTKII, MILLAINEN MORAALIN PITÄISI OLLA!
Heinolan kaupungin opetussuunnitelma
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Motto eli miksi projekti- hallintaa on kehitettävä Sillakaaren lähtöajatus oli, että 3-vuotinen projekti putoaa 3-4 kertaa polvilleen Silti olen Sillakaaren.
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VASTUUALUE 1VASTUUALUE 3 VASTUUALUE 4 VASTUUALUE 2 SIHTEERI MALLISEURA RY / HALLITUS - dynaamisen organisaatiokaavion esittely.
Avaimia itsensä valmentamiseen
Prototyöskentely ja ideoiden kehittäminen C2 Robottitehdas Kuva: Saara Salama.
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Toimintasuunnitelma.
TULOSOHJAUKSEN JA TILIVELVOLLISUUDEN TILA Ylijohtaja Marjatta Kimmonen VTV
Simulaattorikoulutuksen jälkipuinti – osa oppimisprosessia.
Kuvaa mahdollisimman selkeästi yrityksenne käyttämä mobiiliratkaisukokonaisuus, jolla osallistutte Most Mobile Enterprise - kilpailuun. Kilpailun esiraati.
_______________________________________________________ Tasa-arvotyön perusasiakirjat Brighton Declaration 1994 Piikkarit-toimikunnan mietintö.
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
Työllisyysportti ”Ei vain tietoa, vaan ihmistä varten”
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
Täydennyskoulutuksen verkostomalli – Vaihe I - II OSAAVA - ohjelma
Opinnäytetyön tekijä: Etunimi Sukunimi
Pelien -ohjelmointi Syksy 2007 Vapaavalintainen opintojakso 3 op. ITP8TM003.
Palvelun muotoilu, Workshop
Sisältö Menetelmän taustaa Menetelmän 8 askelta – 1. Liikkeelle (Move!) – 2. Video minulle – 3. Puhetta minulle – 4. Video sinulle – 5. Puhetta sinulle.
Asiakkaan päätösprosessi
Kansallisten palveluiden kehitystyön ohjaus Pekka Linna.
Haastatteluun valmistautuminen
Liikeidean esittelyohje
PuViPe :: Osku Tervonen & Samu Liimatta :: Työhaastattelu
LUOKAN PELISÄÄNNÖT Millainen on luokka, jossa on hyvä opiskella ja missä on hyvä luokkahenki ? Jokainen kirjoittaa paperille aiheesta 4-6 asiaa. Jaetaan.
Kilpailijan starttikurssi
Toimintaohjeet opelle
Tuottotehtävä tekstitaitokokeessa
Kiusaamiskysely 2014 Syksy.
Ops seminaari Askola.
Tutkimussuunnitelma 1. Mitä käyttäjäryhmää tutkitaan?
Asiakashankinta. Asiakas- hankinta Kaupasta päättäminen Ratkaisu vastaväitteisiin Vastaväitteet lukkoon Ratkaisuesitys Kartoitus Luottamus yritykseen.
Kv-toiminnan skenaariot
”Hissipuhe” Esitysmateriaalin runko ja sallittu sivumäärä.
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
toim resu toim määr arvi kilp tavo Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Miten hankimme kilpailuetua? Miten keskeiset tavoitteemme toteutuvat?
Visio tulevasta toiminnastamme…
…edellytykset yrityksen syntymiseen?
Mitä muita asioita tulisi huomioida?
Esityksen transkriptio:

Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen tämän näkemyksen kanssa Käymme läpi ryhmässä yllämainitut lohkot siten kuin ryhmädynamiikka sallii. Toivon että sinä valmistaudut näihin tapaamisiin siten että olet perehtynyt kuhunkin lohkoon omasta näkökulmastasi. Älä käytä liikaa aikaa vaan keskimäärin min/aihe.

Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX2 Liiketoimintamäärittely Missä liiketoiminnassa olemme mukana? Mitä ongelmia ratkaisemme? Ketkä ovat asiakkaamme? Millä markkina-alueella toimimme? Mieti tuotteiden, asiakkaiden, jakelutien, kustannusrakenteen, valmistettavuuden, teknologioiden, tai muiden vastaavien lähtökohtien perusteella missä liiketoimin- nassa olemme mukana. Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen

Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX3 Tilannearvio Miten markkinat kehittyvät? Miten tarpeet muuttuvat? Mitä meiltä odotetaan? Miten teknologia kehittyy? Millaisia ovat kilpailijamme? Mikä on oma asemamme? Mieti edellisen liiketoiminta- määrittelyn pohjalta miten asiat mahdollisesti tai todennäköisesti muuttuvat. Voit arvioida muutoksia monella eri mittarilla ja omasta näkökulmastasi Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen

Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX4 Liiketoimintatavoite Mihin pyrimme? Mihin voisimme asettaa tavoitteen? Markka-, määrä-, prosentti- yms tavoitteet? Henkiset-, eetteiset- kvalitatiiviset tavoitteet? Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen Mieti millaisia liiketoiminnan tavoitteita olemme asettaneet tai tulemme asettamaan. Nämä voivat olla joko numeerisia tai kuvaavia tavoitteita. Ota taas oma näkökulma koska se on sinulle tutuinta.

Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX5 Kilpailustrategia Miten kilpailemme? Miksi asiakkaat ostavat juuri meiltä? Mitä etuja pystymme tarjoamaan? Pystymmekö toimimaan kannattavasti? Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen Mieti millä tavalla olemme tai voimme olla kilpailijoihin nähden ylivertaisia. Miten me erotumme eduksemme. Tämäkin pohdinto kuuluu yrityksen kaikkiin toimintoihin

Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX6 Toimintastrategiat Mikä on tapamme toimia? Miten myymme? Millaisia tuotteita pitäisi myydä? Miten valmistamme tuotteet? Millainen organisaatio? Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen Mieti millä tavalla toimimme. Tässä on päällekkäisyyttä edellisiin pohdintoihin mutta se ei ole sattumaa. Muista taas oma näkökulmasi. Muiden näkökulmat ovat toivottavasti erilaiset.

Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX7 Resurssit Mitä tarvitsemme toteutukseen? - henkilöstö? - teknologia? - rahoitus? - koneet ja laitteet? Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen Mieti millaisilla resursseilla edellämainitut tavoitteet voidaan toteuttaa. Tarvitaan sekä ihmisiä että koneita.

Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX8 Toimenpiteet? Onko tavoitteet mahdollisia toteuttaa? Mitä pitää konkreettisesti tehdä? Miten muutamme tavoitteita jotta ne voidaan toteuttaa? Tässä paperissa on tyhjää tilaa jotta täyttäisit sen Mieti miten voisimme toteuttaa näistä oleelliset ja mistä tulisi aloittaa. Kaikkia ei tehdä heti ja jokaista ei koskaan.