NALLE PUH.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ajatuksia elämästä .....
Advertisements

Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
10 RUUSUA SINULLE!.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Heijastuksia elämästä
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Kasvaako pääni, kun opin?
Olet ystäväni MANIHAR.
Täällä pohjantähden alla Maasta tähtiin ei ole helppoa tietä.
45 ajatusta elämästä Music: snowdream Nov 2009 He Yan.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Asiakkaan ja potilaan kohtaaminen
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Ajatuksia elämästä..
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
JALANJÄLJET HIEKASSA - käännös englanninkielisestä tekstistä
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Millainen on ystävä?.
Eri kielitaidon osa-alueet, materiaalit ja suunnittelu
Kainaston ryhmiksen Varhaiskasvatussuunnitelma Ryhmis aloitti toimintansa elokuussa Tiloissa toimii kaksi ryhmää, Kissankellot ja Kehäkukat. Molemmissa.
Kuvakäsikirjoitus.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Preppaus ENA 4.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Puhu parin kanssa. Millainen sinun perhe on. - Minulla on pieni perhe
Kuka määrää, Sinä tai pomo?.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Heipsan taas! Tässä on minun tämänvuotinen joulutervehdykseni Sinulle. Jos odotat jotain ”rati riti rallaa”, niin voin sanoa, että sitä ei ole tulossa,
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Lasten suusta.
Lihavuus on onnellisten hetkien kertymää....
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Nykyaikainen satu Kuningas sammakko Nainen oli pelaamassa golfia, ja hänen golfpallonsa lensi pusikon taakse. Hän lähestyi pusikkoa, ja näki sammakon.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Olet ehkä ollut retkellä
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Minun ystäväni 8. luokka tekijä – L. Pupulainen.
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Elämä.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana Mona Särkelä-Kukko.
= olemusajattelu. Essentialismin mukaan kaikilla substansseilla on oma olemus jonka mukaan ne toimivat Kaikilla eliöillä ja elottomilla on oma päämääränsä.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Mitä asenne tarkoittaa?
Kuinka paita ja peppu olettekaan! Pariskuntien välistä leikkimielistä kisailua siitä, kuka tunteekaan kumppaninsa paremmin. Toteutetaan kyselemällä tavalla.
Ryhmätehtävät 2.2 Onnellinen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Tapahtukoon sinun tahtosi
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit viikonloppuna?
Kuka puhuu totta? Oppilaat ovat tulleet luokkaan ja matematiikan tunti alkaa rauhallisesti.
Kertausta tärkeimmistä asioista
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Esityksen transkriptio:

NALLE PUH

"Minä en kaipaa häntä", sanoi Kani "Minä en kaipaa häntä", sanoi Kani. "Mutta on aina hyvä tietää missä joku omainen tai ystävä on, kaipasi häntä tai ei"

Nasu tuli takaa Puhin vierelle. "Puh. ", kuiskasi hän. "No mitä Nasu tuli takaa Puhin vierelle. "Puh!", kuiskasi hän. "No mitä?" "Ei mitään", sanoi Nasu ja otti Puhin käpälästä kiinni. "Tarkistin vain että olet siinä."

"Terve Nasu", sanoi Puh. "Terve Puh", sanoi Nasu hypähtäen yllättyneenä. "Tiesin että se olit sinä." "Niin minäkin", sanoi Puh.

Ei mikään jännittävä tunnu paljon miltään kun sitä ei voi jakaa kenenkään kanssa.  Kahdestaan on paljon Miellyttävämpää.

"Oikeastaan Tikrussa ei ole mitään vikaa", sanoi Nasu laiskasti "Oikeastaan Tikrussa ei ole mitään vikaa", sanoi Nasu laiskasti. "Ei niin", sanoi Risto Reipas. "Oikeastaan ei kenessäkään ole", sanoi Puh. "Minä olen sitä mieltä", hän sanoi. "Mutta olen varmasti väärässä." "Et ole", sanoi Risto Reipas.

Jos Karhu ei hoida kuntoaan, hän saattaa ruveta lihomaan.

"Ei kuullosta kovin järkevältä", sanoi Kani. "Ei", sanoi Puh nöyrästi "Ei kuullosta kovin järkevältä", sanoi Kani. "Ei", sanoi Puh nöyrästi. "Ei kuulostakkaan nyt kun sen sanoo. Sitä ennen se kuullosti aivan järkevältä."

Puh katsoi kahta käpäläänsä Puh katsoi kahta käpäläänsä. Hän tiesi että toinen niistä oli oikea ja että kun oli päättänyt kumpi oli oikea, silloin toinen oli vasen, mutta hän ei koskaan muistanut miten alku meni.

"Minä en tehnyt muuta kuin yskin", sanoi Tikru "Minä en tehnyt muuta kuin yskin", sanoi Tikru. "Sinä pompit", sanoi Ihaa. "Ikäänkuin ympin", sanoi Tikru.

"Millaisista kertomuksista hän pitää "Millaisista kertomuksista hän pitää?" "Sellaisista joissa kerrotaan hänestä. Hän on sellainen karhu." Maailman Paras Karhu.

Sano aina "Näkemiin-ja-kiitos-oli-oikein-mukavaa".

Ystävyys on suuri asia. Ystävyyttä ei voi ostaa, eikä sitä voi myydä Ystävyys on suuri asia. Ystävyyttä ei voi ostaa, eikä sitä voi myydä. Sen vain ansaitsee. -Mari 5b

Jos minä olisin aina täysin viisas, rehellinen, aito, kunnioitettava, rakastettava, kiitettävä, iloinen ja onnellinen, olisin minä mahdottoman onneton, sillä kukaan ei kestäisi minua. Siis hyvä on olla tavallinen ja saada ystäviä, onnea ja elämän rikkautta! -Marleena Ansio-

Ystävä on sellainen ihminen, joka tietää sinusta paljon ja kuitenkin pitää sinusta - ja, josta sinä pidät, vaikka hän tietääkin sinusta niin paljon. -Matti J. Kuronen-

Hauskaa ystävänpäivää! Lähetä tämä ystävänpäivätoivotus KAIKILLE ystävillesi.