Blockster – 01485 Lisää palikkatorniin uusi pala kortin ohjeiden mukaan kaatamatta tornia. Taustalla tiimalasin hiekka valuu loppuun hetkenä minä hyvänsä...

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
PUHEEN VUORO Vanhempainilta
Advertisements

Ajatuksia elämästä .....
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Ota aivosi narikasta: PELAA BRIDGEÄ!
TavastiaGames 2013 Uutta ilmettä, uutta aktiviteettia.
2. TODENNÄKÖISYYSLASKENTA
Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
SMOOTHISTI TYÖELÄMÄÄN OPPISOPIMUKSELLA
GOLFMESSUT CASE: LAKESIDE GOLF, VAMMALA 2013 Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, Helsinki, ESITYKSEN OTSIKKOsivu 2 LGV:n Kimmo Sirainen.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Repäise itsesi ja kaverisi mukaan hurmioon - hae ihania muistoja! SM-kauden avauspeli kotisalissa, Honkaa vastaan! Tästä se alkaa taas… Peli alkaa 12.30,
Tervetuloa kanssani keväiseen metsään!
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Sanaston oppiminen Älä ota kesäsanaa!
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
”Määrittää ihmisen yksilönä”
Ajatuksia elämästä..
Katso Aitolasta lisää:
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Tikkurilan Palloseura
Valtakunnallisen kielikokeen perehdytystilaisuus Puheen ymmärtämisen koe Paasitorni Ari Maijanen.
Test de la banane: Näpäytä jatkoa On hyvin, hyvin korkea kookospalmu ja neljä eläintä, jotka kaikki ovat lähellä puuta. Leijona Simpanssi Kirahvi Orava.
Kevät 2009 •ILMAILUN MAAILMA –tv-sarja Nelosella •Viitenä peräkkäisenä viikonloppuna •Kaksi uusintaa/jakso Nelosella ja kaksi uusintaa/jakso Urheilukanavalla.
 Polun taustalla HUMU-ryhmän selvitys suomalaisten huippu-urheilijoiden poluista  Suomalaisten arvokisa menestyksen heikkeneminen 1970  2000-luku 
Pelin suunnittelu Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 /
Kuvakäsikirjoitus.
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
Vastustaja vai kilpakumppani? Ringeten Reilu Peli –periaatteet Suomen Ringetteliiton syyskokous.
Pubiliiga kausi Runkosarja •Mest: 8 joukkuetta, joista sijat 1 – 2 suoraan mest.finaaliin. •1 div: 8 joukkuetta, joista sijat 1 – 2 pudotuspeli.
14 websuunnitteluvinkkiä!
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
Loiskeen junioritoiminta
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Todennäköisen käsite alakouluikäisille
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Suomen Jääkiekkoliitto1. KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA Suomen Jääkiekkoliitto2.
Todennäköisyyslaskennan alkeet ennen esikoulua
Olet ehkä ollut retkellä
Kimble- game Intensiivikurssi.
Kansallispelimme pesäpallon kouluvierailut Pesäpallon juhlavuosi 2012 Pesäpallo täyttää 90-vuotta 2012 (pesis.fi ja superpesis.fi) - Juhlavuoden.
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
Kimble- game Intensiivikurssi.
Tähden vari. Presentation –Opettaja näyttää pitkän valotusajan kuvan taivaankannesta.
Tietopalvelu verkkoympäristössä Nina Granlund 2006.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Kuinka paita ja peppu olettekaan! Pariskuntien välistä leikkimielistä kisailua siitä, kuka tunteekaan kumppaninsa paremmin. Toteutetaan kyselemällä tavalla.
A VOIN PÄIVÄTOIMINTA K OIVUKYLÄN PALVELUTALOON Toimintataikurit Taija, Sari, Kati, Sini ja Hanna.
KTKO104 Tieto- ja viestintätekniikka
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
To start press the space bar. Tietojen päivittäminen PAF kantaan käyttäen Temple Ready ohjelmaa ja IGI CD- levyjä CD-ROM:lla on tiedot vuoteen 2000 saakka,
Liikeidean esittelyohje
Harrastekiekon starttipalaveri Stadi- ja Töölöliigat
Nuoret ja rahapelaaminen: Tiesitkö tämän? Tietoisku rahapelaamisesta.
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
Kahoot-ohje.
Matematiikkaa 3b © Varga–Neményi ry 2017
Miten Aloittaa Valokuvaus Liiketoimintaa
Uefa B Lopputyö Jussi Riikonen Teema Hyökkäys Pelinavaaminen
E2-pojat kaudella
Viiden suora -peli ristinolla-peli (viiden suora) esim. yhtälön ratkaiseminen, prosenttilaskenta, sähköopin perussuureet (PUImURI) jne. 11x11-ruudukko,
JÄRJESTÄ PIHALIIKKARI perheille
National Hockey LEAGUE
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
Leijuva saari Saavut leijuvalle saarelle toisessa maailmassa.
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus metku
OPIT UE1 LAJM.
Kaksi erää Tässä ppt:ssä ohjeet pelin johtajalle Opus-työryhmä 2014
LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET
Esityksen transkriptio:

Blockster – Lisää palikkatorniin uusi pala kortin ohjeiden mukaan kaatamatta tornia. Taustalla tiimalasin hiekka valuu loppuun hetkenä minä hyvänsä... Pieni ja näppärä näppäryyspeli. Hinta: (kaupan ovh. 8,90 €) Tupla tai Kuitti Tietopeli koko perheelle! Kuten suositussa televisio- ohjelmassa, tässä pelissä vastaat eri aiheisiin kysymyksiin, ja yrität edetä aina arvoiseen kysymykseen saakka. Saat itse valita, haluatko kuitata saavuttamaltasi tasolta voittamasi rahat, vai otatko riskin – ja kenties tuplaat voittopottisi. Varo muita pelaajia, jotka yrittävät ”varastaa” sinulta kysymyksiä ja tienata lisää sinun kustannuksellasi. Pelaaja, jolla on eniten rahaa kolmen kierroksen jälkeen, on voittaja! Peli sisältää sekä helpompia että vaikeampia kysymyskortteja, näin peliin voi osallistua koko perhe! Päivitetty versio. Hinta: (kaupan ovh. 29,90 €) Pro Poker Jorma Kääriäinen Erikoispainos, joka sisältää Jorma Kääriäinen - pelikortit sekä Jorma Kääriäisen CD:n Yhden tähden hotelli. Salkussa on kaksi korttipakkaa, 300 kpl 11,5 g Pro Poker pelimerkkiä, säännöt. Hinta: (kaupan ovh. 69,90 €)

Smart 7 Lapset vastaan aikuiset – Sarja viihdyttäviä ja kätevän kokoisia tietopelejä koko perheelle. Jokainen peli sisältää 700 haastavaa kysymystä ja vastausta, jotka perustuvat hauskoihin ja jännittäviin teemoihin. Pelit oppii nopeasti ja niitä on helppo pelata. Pelien tavoitteena on kerätä 7 pelimerkkiä vastaamalla oikein seitsemään kysymykseen. Mitä enemmän tiedät, sitä nopeammin olet tiellä voittoon! Hinta: (kaupan ovh. 14,90 €) DVD Texas Hold'em Opi Texas Hold’em Pokeria interaktiivisen DVD:n avulla ja pelaa korkealaatuisilla pelikorteilla! DVD sisältää yksityiskohtaiset säännöt aloittelijoita varten sekä paljon strategisia neuvoja edistyneemmille pelaajille. Hinta: (kaupan ovh. 16,90 €) Pikku-Orava Kimble Kimble on kiehtonut suomalaisia jo yli 40 vuotta. Uusin tuote Kimble-perheessä on Pikku-Orava Kimble, jossa on pääosassa kaikkien lasten ja lapsenmielisten suosikkiartisti Pikku-Orava. Peli sisältää myös Pikku-Oravan CD-levyn Tosi Seedee! Hinta: (kaupan ovh. 24,90 €)

Kummitusjuttu – Kuka saa ensimmäisenä valmiiksi kummituslinnan tornin? Etsi ja kerää lepakoita aavemaisista laatoista, mutta varo aurinkoa! Yritä samalla salaa selvittää, missä laatoissa kolme pientä aavetta piileskelevät. Jos paljastat ensimmäisenä kaikki kolme aavetta, voitat kierroksen ja voit vaihtaa keräämiäsi lepakoita linnan osiin. Pelin voittaa se, joka ensimmäisenä kerää 6 erilaista kummituslinnan osaa ja rakentaa oman torninsa valmiiksi. Hinta: (kaupan ovh. 14,90 €) Silmäpeli – Katso tarkkaan – ja yritä muistaa mitä näit! Hauska perhepeli, joka haastaa muistisi ja keskittymiskykysi! Paina kuvakortin kuva tarkasti mieleesi ja yritä vastata kuvaan liittyviin kysymyksiin. Yritä löytää pelilaudalta parit, tai arvaa kuppien alla olevien pallojen värit, sen jälkeen kun toinen joukkue on sekoittanut kupit. Jokaisesta onnistuneesta suorituksesta joukkueesi saa pisteen. Tavoitteena on olla ensimmäinen joukkue, joka saa kokoon 10 pistettä, ja sitten vastata oikein kolmeen kysymykseen viimeisestä kuvakortista. Täydellinen peli koko perheen peli-iltaan! Hinta: (kaupan ovh. 24,90 €) Suomalainen Yleisurheilutietopeli – Ainutlaatuinen peli täynnä yleisurheilutietoa! Tuotettu yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa. Peli sisältää yhteensä 1900 kysymystä, jotka käsittelevät urheilusankareita ja -tapahtumia koko itsenäisen Suomen historian ajalta. Mukana on myös kuvakortteja, joista pelaajat yrittävät tunnistaa urheilijoita ja urheilun merkkihetkiä vuosien varrelta. Kestääkö kanttisi ja riittääkö urheilutietämyksesi – testaa se pelaamalla tätä haastavaa tietopeliä! Hinta: (kaupan ovh. 29,90 €)